Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
gizmo
Senior

Re: Oprawa i doping na meczach

#726 Postautor: gizmo » 12 czerwca 2009, o 23:05

dla anty muzykalnych jak ja to podpowiem ze spiewac zaczyna sie w 13 sekundzie :) tak mi przynajmniej siostra mowi.

a co do podkladu pepe to mysle ze jak juz jest jakis zywszy to podchodzi bardziej pod jakis remix dyskotekowy a tak to raczej nic szybszego sie nie znajdzie i moze to lepiej bo watpie aby ludzie sie polapali jak spiewac przy jakims fikuśnym podkladzie ;-)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#727 Postautor: gizmo » 12 czerwca 2009, o 23:28

mam i troszke szybszy podklad:

http://odsiebie.com/pokaz/1810550---ee75.html

z tym ze w tym po pierwszej zwrotce od razu jest refren.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#728 Postautor: dannie » 12 czerwca 2009, o 23:50

Pierwsza lepsza.
I rzeczywiscie od 13 sekundy :) Jak sie zlapie rytm i sie po prostu spiewa to nie trzeba specjalnie patrzyc na muzyke i wychodzi rowno (znaczy sie meesha i spolka dobrze ulozyla slowa ;) ). Wazne zeby w dobrym momencie "wejsc" i pozniej w dobrym momencie wyskoczyc z "Wiec chodz!" bo tam jest pauza :)

Ale po treningach w domu daje rade ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#729 Postautor: grzesieck » 13 czerwca 2009, o 00:11

meesha pisze:Ja jak juz stetryczeje calkiem i nie bedzie mi sie podobalo to co robia kibice w temacie opraw czy dopingu to sie po prostu przeniose stamtad gdzies indziej (vide Cooper czy grzesiecek :P )

hola hola, pierwszy raz od 2004 roku usiadlem gdzie indziej i byl to raczej jednorazowy wybryk :]

dannie pisze:
Szkocja tez juz pare razy ladnie wyszla, w sezonie 2007 nawet na caly stadion w meczu ze Stal Gorzow :)

a dziekuje dziekuje 8) 8) 8)

ale nie wiem kiedy nastepny raz bede az tak pijany na meczy zeby znowu cala prosta zmobilizowac ;)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#730 Postautor: Cooper » 13 czerwca 2009, o 12:57

Po glebszej analizie 8) stwierdzam, ze pomysl z dzinglami np. po tasmie zawodnika jest bardzo fajny. Trzeba by pomyslec nad paroma do sytuacji takich jak tasma, 2/minuty, defekt, dobiegajacy zawodnik z motocyklem do mety itp. itd. Tak by bylo przygotowane cos na kazda okazje. Po drugiej tasmie Kowlaczyka az sie prosilo "oops I did it again" 8) :lol: :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Kibice
Szkółkowicz