Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic ;] - gadżety
Konsultowalem sie z toruńskim grafikiem, m.in. ten szalik: http://www.krzyzacy.net/gfx/szale/34.jpg wysyłany był w podobnej rozdzielczość do tego,co zrobiłem (3500x600), jako PNG i jak widać nic mu nie dolega 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Kosa wersja druga daje rade, tylko ten zuzlok calkiem z dupy jest. Moze sprobowac dac koziolki po obu stronach? Albo jakiegos fajniejszego zuzloka znalezc?
Można ew. tak:

Zaraz postaram się zrobić innego, dla porównania

Zaraz postaram się zrobić innego, dla porównania
[[/quote]KosaRKS pisze:Konsultowalem sie z toruńskim grafikiem, m.in. ten szalik: http://www.krzyzacy.net/gfx/szale/34.jpg wysył�y był �podobnej rozdzielczość ��ego,co zrobiłem (�00x600), jako PNG i jak widać nic � nie dolega
Nie no, wypas. Calkiem szczegolowy. Chyba w tej materii technika tez poszla do przodu.
PS. Nie chodzilo mi o to ze ty wyslesz w za malej rozdzielczosci bo i tak obraz bedzie downsamplowany.
PS2. Mani ma racje. Jak sa takie duze mozliwosci "tkackie" to mozna poszalec i dac cos ciekawszego. Moze wytrasowac i uproscic jakas fotke?
PS3. W przypadku szalikow placi sie od koloru?
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2009, o 20:31 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie mozna mu wrzucic ciut wiecej detali? na przyklad biale tlo i czarne detale zawodnika i motocykla.
carpe diem!
W szalikach chyba nie placi się od koloru.
Nie wiem czy o do końca o to chodzilo, ale:
v1.

v2.

Nie wiem czy o do końca o to chodzilo, ale:
v1.

v2.

Teraz przeczytalem post Bartoscha i wpadlem na pomysl na takiego zuzloka:

W dobrym kierunku zmierzasz Kosa 
potwierdzam. co prawda znalazl bym zuzlaka z bardziej agresywna sylwetka
ale zeby nie bylo niech bedzie Daniel:)
carpe diem!
Jesli masz zdjęcie Ryśka w niezłej rozdzielczości, to podrzuć na PW, pobawie się nim, może wyjść coś ciekawszego 
- Egon
- Zawodowiec
Ja też coś próbuję stworzyć;) jak skończę to umieszczę
Kosa widzę że co chwila to lepszy ten Twój szalik..daj się innym wykazać
Takie pytanie jeszcze..czy to SPEEDWAY EUPHORIA jest konieczne czy nie? Nie to że mi się nie podoba czy coś ale po prostu nie wiem czy można próbować z czymś innym..
Takie pytanie jeszcze..czy to SPEEDWAY EUPHORIA jest konieczne czy nie? Nie to że mi się nie podoba czy coś ale po prostu nie wiem czy można próbować z czymś innym..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Nie to zebym sie chcial wtracac, ale czy to nie mail byc prosty napis "Speedway Euphoria" bez tych elaboratow na gorze i dole? Naciapane tego strasznie :/
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...