Ja w sezonie zasadniczym jestem przeciwny stosowaniu ZZ, bo uwazam, że powinnismy sprawdzac jak najwieksza ilosc riderow naszej kadry.
Ale skoro nie ma takiej mozliwosci, zeby przyjechalo 7 albo 8 chlopa do Opola niech jada z tym ZZ.
Tylko skreca mnie jak piszesz, ze zawodnik nie da rady powlaczyc w 6 biegach w jednych zawodach.
Ech czlowieku zdenerwowales mnie na noc. Sportowcy psia mac.
Andreas Messing
Re: Andreas Messing
tezetomaniak pisze:zawsze jest w odwodzie Tomicek, ktory zna tor w Opolu
Zasugeruj to trenerowi, bo on stracił chyba juz serce do Tomicka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ge(L)o pisze:Ja w sezonie zasadniczym jestem przeciwny stosowaniu ZZ, bo uwazam, że powinnismy sprawdzac jak najwieksza ilosc riderow naszej kadry.
Ale skoro nie ma takiej mozliwosci, zeby przyjechalo 7 albo 8 chlopa do Opola niech jada z tym ZZ.
Tylko skreca mnie jak piszesz, ze zawodnik nie da rady powlaczyc w 6 biegach w jednych zawodach.
Ech czlowieku zdenerwowales mnie na noc. Sportowcy psia mac.
Dokładnie tak samo uważam, ze w sezonie zasadniczym trzeba wszystkich przetestowac.
Raczej na pewno pojedzie 8 zawodników.
Wycofałem się rakiem z tych nieszczęsnych sześciu biegów, tak więc śpij spokojnie
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O dzieki.
Dobranoc. 
harry pisze:tezetomaniak pisze:zawsze jest w odwodzie Tomicek, ktory zna tor w Opolu
Zasugeruj to trenerowi, bo on stracił chyba juz serce do Tomicka.
A ja myślę że Tomicek jest w stanie zrobić na wyjeździe podobną liczbę punktów jak Messing.
Lubos jedzie 30 maja w czeskiej ekstralidze, zobaczymy jak sobie poradzi.
Tomicka w takiej formie, nawet znajomosc kazdego cm opolskiego toru, nie promuje do wystepu w meczu.
Tu nie chodzi o jego formę, chodzi o silniki. Poczekajmy do jego występu w czechach.
No to wlasnie o silniki mi chodzi. Przeciez widac, ze w nimi to najwyzej na speedrower moze sie wybrac.
no to kości już rozruszał na kelnerach. Czekamy na niedziele.
Henrik Karlsson (3 2 2 3 3) 13
Może ten Karlsson??
Może się kojarzyć z Henrikiem Larssonem
więc może przyciągnąć trochę ludzi na stadion 
Może ten Karlsson??
Może się kojarzyć z Henrikiem Larssonem
ale ktos juz kiedys pisal ze to poziom naszej ligi mlodziezowej albo i nizszy wiec nie przesadzajmy 
"Życie to jazda"
Gawrzyk pisze:Andreas dzis jechal pierwsze zawody po kontuzji w 2 lidze szwedzkiej w zespole Stjarnorna Hallstavik
http://www.speedway.nu/2009/ReportNY.asp?div1.HI
Robin Messing to tez jakas rodzina Andreasa i Jonasa?
Brat Andreasa jesli dobrze pamietam.
Boobi pisze:ale ktos juz kiedys pisal ze to poziom naszej ligi mlodziezowej albo i nizszy wiec nie przesadzajmy
No ja nie mówiłem poważnie...