Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Proponuje temat, który będzie ukłonem kibiców w kierunku dobroczyńców naszego klubu. Zatem piszcie gdzie i co dobrego oferują lubelscy sponsorzy. Na dobry początek napiszę o Firmie REDSTAR, która właśnie otworzyła swój sklep w nowej Galerii Olimp i jak ktoś chce to może tam fajne spodnie czy koszulkę kupić.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Ja w tym sezonie staram sie w miare mozliwosc kupowac bilet normalny, mimo ze przysluguje mi ulgowy 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
hehe, ciekawy temat.
Musza sprzedac około 1000 par jeansow, zeby im sie ten sponsoring zwrocil. To w sumie nie duzo. Wydaje mi sie, że firmy odziezowe odnoszą najwiecej zyskow ze sponsorowania sportu, wszak sportem interesuja sie glownie mlodzi ludzie, z zapalem, dbajacy w wiekszym lub mniejszym stopniu o swoj wyglad i ubior.
Z ciekawosci zajzalem ostatnio w plazie do ich butiku. Potwierdzil sie moj stereotyp, że jest to marka odziezowa z gatunku "for every people".
Powinni wprowadzic linie specjalnie dla kibicow zuzla z wizerunkiem zuzlowca albo moze i nawet z logiem klubu, sam bym chetnie kupil takie polo albo bluze
Musza sprzedac około 1000 par jeansow, zeby im sie ten sponsoring zwrocil. To w sumie nie duzo. Wydaje mi sie, że firmy odziezowe odnoszą najwiecej zyskow ze sponsorowania sportu, wszak sportem interesuja sie glownie mlodzi ludzie, z zapalem, dbajacy w wiekszym lub mniejszym stopniu o swoj wyglad i ubior.
Z ciekawosci zajzalem ostatnio w plazie do ich butiku. Potwierdzil sie moj stereotyp, że jest to marka odziezowa z gatunku "for every people".
Powinni wprowadzic linie specjalnie dla kibicow zuzla z wizerunkiem zuzlowca albo moze i nawet z logiem klubu, sam bym chetnie kupil takie polo albo bluze
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mała prośba: jeśli już coś piszemy w tym temacie to pozytywnie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ja pijam tylko Perłę ze wszystkich piw
Wspieram sponsora swoimi złotówkami a dzięki temu może sypną większą kasą
Pewnie zaraz ktoś się znowu o mojego posta czepi :/
Pewnie zaraz ktoś się znowu o mojego posta czepi :/

luCas pisze:Ja w tym sezonie staram sie w miare mozliwosc kupowac bilet normalny, mimo ze przysluguje mi ulgowy
To jest nas dwoch
Ja również tylko perełka 
Takie luzne skojarzenia co do pomocy klubowi, z ktorym laczy sie w sposob oczywisty wsparcie sponsorow.A znaczenie wbrew pozorom to ma, chyba nie musze tlumaczyc dlaczego.
a ja nie wyrzucam juz od razu do kosza MM Lublin
najpierw troche przejrze i dopiero...
pozdr
pav4u
najpierw troche przejrze i dopiero...
pozdr
pav4u
Niby racja, ale i tak to wszystko o czym tu mowimy sprowadza sie do finansowania klubu.
- Egon
- Zawodowiec
Ja właśnie daję zarobić Browarom Lubelskim Perła
Jeśli będę musiał wracać z imprezy taksówką to też będę wiedział pod jaki numer zadzwonić;) Przypomniało mi się jak Kafel łapał nam taksówkę zanim jeszcze zdążyła wyjechać ze stadionu 
Co do kolekcji żużlowej Redstara to wszystko zależy od tego czy zamierzają na dłużej związać się z naszym klubem..jeśli tak to fajnie by było gdyby wypuścili jakieś ciuszki z logiem klubu czy w klubowych kolorach.. Zainteresowanie na pewno by było.
Co do kolekcji żużlowej Redstara to wszystko zależy od tego czy zamierzają na dłużej związać się z naszym klubem..jeśli tak to fajnie by było gdyby wypuścili jakieś ciuszki z logiem klubu czy w klubowych kolorach.. Zainteresowanie na pewno by było.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Drogie sa spodnie Redstara ? bo musze coś zakupić.
To zalezy, np dla siebie widzialem za 139 w Plazy.
Nie zrobiłem nic. Zupełnie nic. Sponsoring to żadna dobroczynność, więc wyrzutów sumienia nie mam ani trochę...