Ja go pytałam,ale widać źle szukałam.. Fuck google, ask me:DWujek google, profesor google, co Wy takie znajomosci macie
Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Kolega boxing chyba zapomniał o mocnej o której nic nie wspominałam;)
\m/
Ja tam tego wujka za dobrze nie znam, ale on mnie - tak. Całe szczęście, bo jakby mnie nie znał to by znaczyło, że nie istnieję

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Aganesu pisze:Kolega boxing chyba zapomniał o mocnej o której nic nie wspominałam;)Ja go pytałam,ale widać źle szukałam.. Fuck google, ask me:DWujek google, profesor google, co Wy takie znajomosci macie
Kolezanko Aganesu - ostroznie z takimi okresleniami - raz, ze dziewczynce nie wypada, a dwa - jak ktos przestawi czasowniki...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Speedway Fan
- Senior
Bo znajomi nie maja tego trunku na codzien. Ja np. juz nie moge w siebie owego trunku wlewac nawet wiec wspieram nasze browary pijac inny ich napojPerla chmielowa nie wchodzi? - ostatnio znajomi z dalekiej Bydgoszczy prosili mnie o przywiezienie "dumy Lubelszczyzny" !
Do Aganesu: Ale ja tylko napisalem, zeby unikac takich zwrotow bo to niebezpieczne
Jesli w czymkolwiek obrazilem - to kajam sie publicznie
Tylko nie zarzucaj focha 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway Fan pisze:Bo znajomi nie maja tego trunku na codzien. Ja np. juz nie moge w siebie owego trunku wlewac nawet wiec wspieram nasze browary pijac inny ich napojPerla chmielowa nie wchodzi? - ostatnio znajomi z dalekiej Bydgoszczy prosili mnie o przywiezienie "dumy Lubelszczyzny" !
"Lubelskie"