Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Wiesz, chore umysly maja to do siebie, ze im sie daty mieszaja i nie rozrozniaja miesiecy ani lat. Moze sie biedakowi po prostu pomieszalo.
Dobra nie ma co juz walkowac tego tematu kolejne 5 stron. Gosc sie widac obsral juz po kolana a Wy dalej go zajezdzacie. 
- Łoptymista
- Trener
piv pisze:Dobra nie ma co juz walkowac tego tematu kolejne 5 stron. Gosc sie widac obsral juz po kolana a Wy dalej go zajezdzacie.
obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!!
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

kurde 2 dni na forum mnie nie było... Dobry temat na śniadanie, od razu nastrój lepszy od czytania tych bzdur wypisanych przez romusa czy jak mu tam.
Harry nie odpuszczaj mu, może jak trafi sprawa do sądu to "przyszli natchnieni" zastanowią się, nad tym czy internet jest tak anonimowy i można pisać co się chce.
Harry nie odpuszczaj mu, może jak trafi sprawa do sądu to "przyszli natchnieni" zastanowią się, nad tym czy internet jest tak anonimowy i można pisać co się chce.
Monter_77 pisze:obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!!![]()
![]()
Sam jesteś LAMUSEM, a do tego FRAJEREM pajacu. Zamiast tyle gadać to pokażcie na co Was stać CIOTY.
- Łoptymista
- Trener
Romus dajesz!
Awansowales na mojego ulubienca
PS do adminow i modow. nie banujta go. moj ci on, moj
Romus pisze:Monter_77 pisze:obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!!![]()
![]()
Sam jesteś LAMUSEM, a do tego FRAJEREM pajacu. Zamiast tyle gadać to pokażcie na co Was stać CIOTY.
Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
Romus pisze:Monter_77 pisze:obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!!![]()
![]()
sam zacząłeś nazywać innych lamusami,a teraz tak się obraziłeś, nie ładnie
Łoptymista pisze:Romus dajesz!
Madrze gada.
Romus musi zostac bo fajnie to poczytac przy porannej kawie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
KosaRKS pisze:Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]
Panowie, czy jedyne miejsce ktore odwiedzacie w sieci to to forum?
Slyszeliscie o trollingu? O ojcu Buzdyganie, co nie dosc ze sam obrazal to jeszcze innym procesy wytaczal?
Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.
go! pisze:Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.
hehe, faktycznie - ale musi byc ten pierwszy raz
W Stanach jakby sie uparl to daloby sie udowodnic, ze np. Romus pracujac w Coca-Coli pisze te wrzuty z komputera sluzbowego podczas pracy i wywalczyc w sadzie z tego tytulu kilkaset tys. dolarow od koncernu, ze to jego wina, ze mial taka mozliwosc
go! pisze:KosaRKS pisze:Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]
Panowie, czy jedyne miejsce ktore odwiedzacie w sieci to to forum?
Slyszeliscie o trollingu? O ojcu Buzdyganie, co nie dosc ze sam obrazal to jeszcze innym procesy wytaczal?Slyszeliscie o grupach dyskusyjnych a wsrod nich np. o alt.pl.dupa ?
Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.
Slyszelismy, slyszelismy tez o procesach za znieslawienie i takie sprawy sa wygrywane. go! moze po prostu dla Ciebie to nie jest codziennosc ale jak dla mnie [biorac pod uwage prace zawodowa/naukowa] taka sprawa to nic nadzwyczajnego.
Oczywiscie niewiele osob sie na to decyduje i procesy o znieslawienie dotycza glownie prasy ale juz byly sprawy za obrazanie ludzi w internecie i mnie to zupelnie nie dziwi.
Polecam literature fachowa:
http://prawo.vagla.pl/files/dr_a_bodnar ... r_WPIA.pdf