Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY SZALE. cena 11,50
Nie liczcie dzisiaj na jakieś informacje, chlopaki są w busie do Piły
Ale Marun będzie pewnie zbierał kase tak jak z koszulkami - na konto, lub osobiście 
Naczelny obrońca Karola Barana.
troszke z innej beczki, orientuje sie ktoś gdzie w lublinie jest jakis sklep z materiałem i ile materiał kosztuje? Mysle nad zakupem materiału na flagę i poproszeniu mamy mojej lepszej połóweczki o uszycie takiej flagi bo kobieta troche działa na maszynie wiec nie powinno byc to dla niej problemem. Ps. jakis kij drewniany do flagi wiecie gdzie można by dostać? myslalem nad jakims kijem do szczotek czy mopów ale nie bardzo widze drewniane... 
Pozdrawiam
Najtanszy material jest w hurtowni tkanin Zygzak na Wojciechowskiej.
Metr biezacy materialu flagowego (szerokosc 1,5-1,6m) kosztuje 1,9zl
Najlepsza opcja na "kij" to stara teleskopowa wedka, ktora mozna zlozyc i porecznie wsadzic do samochodu. Tanszym rozwiazaniem sa kije PCV, dosc gietkie i tanie.
Metr biezacy materialu flagowego (szerokosc 1,5-1,6m) kosztuje 1,9zl
Najlepsza opcja na "kij" to stara teleskopowa wedka, ktora mozna zlozyc i porecznie wsadzic do samochodu. Tanszym rozwiazaniem sa kije PCV, dosc gietkie i tanie.
o to za materiał to nawet w 6 zl da sie zamknac
fajnie, dzieki za odpowiedz!
Pozdrawiam
bkapusta pisze:A to Twoj problem czy narzekasz tu z braku innych zajec?
Nie, zajec mam huk, szczegolnie w weekend
Zreszta i tak nieaktualne, przeczytalem ze Mani zarzadzil jakas przymusowa skladke, a ja nienawidze byc przymuszany. Niemale podatki, na ktore nie moge poradzic mi wystarcza.
go! pisze:bkapusta pisze:A to Twoj problem czy narzekasz tu z braku innych zajec?
Nie, zajec mam huk, szczegolnie w weekend, chcialem zamowic szalik i znac jego cene, ale jak widze ciagle sie zmienia, bo i ilosci sie zmieniaja. Troche to kwadratura kola, bo im tansze tym chetnych wiecej - lapiesz o co mi chodzi? Normalnie to ktos organizuje wlasny 1000 zl i kupuje szaliki, potem je sprzedaje z zyskiem, lub bez, to jego klopot, ale przynajmniej z gory znamy cene, a tak?
Zreszta i tak nieaktualne, przeczytalem ze Mani zarzadzil jakas przymusowa skladke, a ja nienawidze byc przymuszany. Niemale podatki, na ktore nie moge poradzic mi wystarcza.
sorry go! ale ja mam wrazenie, ze po prostu - z braku laku - chcesz sie przypieprzyc do czegos na sile
nie rozumiem jak mozna robic problem z tego, ze sie cena szalika zmniejsza [?!]
jak chcesz kupic szalik to go kup - nie chcesz to nie
kazdy racjonalny czlowiek najwyzej zalozylby, ze szalik bedzie kosztowal 20 zl [bo tyle moze kosztowac maksymalnie] i nie robil problemu z niczym, ew. obnizke ceny mozna potraktowac jako nieplanowany bonus
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:nie rozumiem jak mozna robic problem z tego, ze sie cena szalika zmniejsza [?!]![]()
zmniejsza sie? Mi chodzi o to, ze chetnych jest wiecej bo cena sie zmniejsza, ale nikt nad tym nie panuje. Jak sie wykruszy pare osob, to cena bedzie rosla, a potem wykruszajacych przybywa itd.. Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.
PS. Kupie szalik, jak wszyscy zaakceptuja druga, dodatkowa zlotowke na mecenasa dla Jarka Siwka w slynnym procesie o znieslawienie.
- Egon
- Zawodowiec
Czy tak trudno jest się wpisać na listę tak JAK NALEŻY?
go! widzę że masz dziś gorszy dzień
Btw 250 szalików 2500zł załóż za to a później namawiaj żeby ktoś kupił..powodzenia.
go! pisze:zmniejsza sie? Mi chodzi o to, ze chetnych jest wiecej bo cena sie zmniejsza, ale nikt nad tym nie panuje. Jak sie wykruszy pare osob, to cena bedzie rosla, a potem wykruszajacych przybywa itd.. Nie chce tu zreszta "czarnowidziec".. Daj wam Boze, tylko ta skladka przymusowa mnie odstraszyla.
PS. Kupie szalik, jak wszyscy zaakceptuja druga, dodatkowa zlotowke na mecenasa dla Jarka Siwka w slynnym procesie o znieslawienie.
go! widzę że masz dziś gorszy dzień
Btw 250 szalików 2500zł załóż za to a później namawiaj żeby ktoś kupił..powodzenia.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."