Aczkolwiek jak to było naprawde to pewnie malo kto wie, jak to w tym chuliganskim swiatku bywa
Żużel u innych
Re: Żuż� u innych
Podobno kibole Falubazu nie mogli po prostu liczyc na wsparcie Sparty i Wybrzeza bo tam chuliganka raczej podupadla. Stwierdzili wiec, ze do du** z taka zgoda i ze takiej nie potrzebuja. Podziekowali kolegom z Wroclawia i Gdanska
Ot co... 
Aczkolwiek jak to było naprawde to pewnie malo kto wie, jak to w tym chuliganskim swiatku bywa

Re: Żużel u innych
Byly tez jakies krzywe akcje podczas meczu Wrocka z Zielonka. Cos tam zaiskrzylo pomiedzy kibicami obu druzyn. Pamietam, ze po tym meczu falubazy wydaly oficjalne oswiadczenie o zakonczeniu zgody z Wrockiem.
A jakis czas temu wydawaloby sie, ze na zuzlu nie ma czegos takiego jak zgody, kosy i inne chwasty
Mnie na przyklad zastanawia jak kibice druzyny A maja zgode z kibicami druzyny B. Graja te druzyny przeciw sobie i np A dostaje 5:0. A kibice (A) i tak sa szczescliwi bo zgoda 
No ale nie ja jestem od rozumienia takich rzeczy.
No ale nie ja jestem od rozumienia takich rzeczy.
MOTORLUBLIN
A co Motor ma powiedzieć jak dostał od Śląska 10:1 ? to jest dopiero lanie od przyjaciela.
Nie chcialem nazywac rzeczy po imieniu ale mniej wiecej o to mi chodzilo ;D Z tym, ze za mna chodzilo przekonanie, ze to 10:0 bylo
Starzeje sie i pamiec zawodzi.
MOTORLUBLIN
A w Szwecji kolejne kluby upadają. Tym razem nadszedł czas jednego z moich ulubionych - Smederny . Tyle dobrego, że team z Eskilskuny ma swoje rezerwy w Division Ett ( coś jak polska 2 liga ). Mam nadzieję, że Eliterien szybko przełamie kryzys i wróci na prostą.. 
Zawsze moga nazwac sie Snederma albo jakims skrotem rzucic i zaczac jako nowy klub
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A tymczasem niezle jaja w Ostrowie:D 
No to sie porobiło :\ Gniezno nie chcialo jechac na przyczepnym torze, a zawodnicy z Ostrowa Wielkopolskiego odmowili jazdy, bo nie dostali nadal pieniedzy (np. Miskowiak jeszcze nie dostal pieniedzy nawet za 1 mecz sezonu).
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Czyli Gniezno otrzymało jeszcze bonusa za pierwszy mecz wygrany u sibie z Ostrowem w stosunku 52-38?

-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Wydaje mi sie, ze nie.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec