Żużlowe różności
Re: Różności
Naczelny obrońca Karola Barana.
Dzieki, troche ogolne to info - ale jest namiar na bossa, to sobie zadzwonie po szczegoly.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
bartosch pisze:Gawrzyk pisze:skorzystaja w niedziele..
pare kolejek za pozno.
10. Cory Gathercole (3,2,1*,3,3) 12+1
ja wiedzialem, ze tak bedzie, ja wiedzialem!
carpe diem!
Wybiera się ktoś do Torunia na jutro? Jeśli tak to którędy będzie ten ktoś jechał? Opcji jest kilka, a każdy mówi co innego. Navi też swoje. Ma ktoś jakieś doświadczenia co do tej trasy?
Jedyna madra w tej chwili trasa to tylko: Wawa przed N. Dworem Maz. na Płock, Włoclawek i do Torunia. Zawsze lepsza była trasa przez Lipno i Sierpc ale teraz jest w remoncie i czas przejazdu wydłuża się o godzinę - dwie.
Obie trasy pod względem kilometrów to prawie to samo.
Za Włocławkiem tylko stoi całe mnóstwo masztów radarowych.
A bilety to jeszcze są???
Obie trasy pod względem kilometrów to prawie to samo.
Za Włocławkiem tylko stoi całe mnóstwo masztów radarowych.
A bilety to jeszcze są???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Podobno jeszcze sa, tak na Syfach w komentarzach pisza. Jutro od 12 jeszcze sprzedaja (ale ile zostalo to nikt nie wie).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
U mnie w kieszeni są. W kasach nie wiem
Na upartego mam 1 miejsce wolne, tylko, że my robimy nocleg w Toruniu i wracamy w niedzielę wieczorem.
Gratulacje
. W Plocku jedziesz na Włocławek, a jek wjeżdżasz do Włocławka to na pierwszym rondzie w lewo na obwodnicę. Pózniej w mieście na Gdańsk ( 1), bo nie ma znaków na Toruń.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czytając forum Apatora można wywnioskować, że bilety o 12 jeszcze będą w kasach. Jest ryzyko jest zabawa 
To musiało być dawno. Ja jechałem na początku lipca do Pily to nic nie było, w maju na komunię to też nic nie było i w listopadzie '08 na pogrzeb to też nic nie było.
No jakoś w wakacje w tamtym roku.
To co jedziesz ??
To co jedziesz ??
W tym roku budżet na podróże poza ligowe już wykorzystałem
. 7 tys. km od Dani po Rumunię. W Browarze przy ciemnym piwku obejrzę sobie.
To przelej z innego budżetu i gra gitara...
Mam jedno miejsce na IMP do Torunia mo nas kumpel zaladowal w bambuko. wyjeżdżamy o 9.00 koszt paliwa w obie strony to 40 zł + bilet który mam do odsprzedania 25zł jak ktoś reflektuje czekam pod numerem 793 739 839....
Już nie aktualne.. Pozdrawiam
Już nie aktualne.. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2009, o 22:09 przez KMZFAN, łącznie zmieniany 1 raz.
harry?
65 zł wyjazd
65 zł wyjazd
Ja już dawno umówiony w Browarze.
Udanej i wesołej (
) podróży i oczywiście radosnego kibicowania.
Udanej i wesołej (
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... zorka.html
- Powinniśmy zwiększyć ilość pieniędzy na sport kwalifikowany. Teraz jest milion, a powinny być dwa, z czego połowa tylko na Motor - uważa Michał Widomski, przewodniczący komisji budżetowo - ekonomicznej rady miasta
- Powinniśmy zwiększyć ilość pieniędzy na sport kwalifikowany. Teraz jest milion, a powinny być dwa, z czego połowa tylko na Motor - uważa Michał Widomski, przewodniczący komisji budżetowo - ekonomicznej rady miasta
- tezetomaniak
- Trener
Re: R�c�
szkoda komentowac.
wszystko jest tak przewidywalne ze az nudno.
Chyba po raz pierwszy w zyciu widze tak dobry tekst o zuzlu w niebranzowym pismie
Brawa dla tego goscia za odwage
Jesli kiedys mialem jakiekolwiek mysli o probie jazdy na zuzlowym motocyklu to po jego opisie juz nigdy takich mysli miec nie bede
PS. Jest to samo w wersji papierowej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Potrzebuję w miarę pilnie tabeli biegów do wyścigów Grand Prix. Szukałem na góglach, ale nie znaszedłem.
Thanks from the mountain.
r
Thanks from the mountain.
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Nie wiem dlaczego reporter jadąc na motocyklu opisuje że trzyma cały czas palce lewej ręki na dźwigni sprzęgła. Przecież motocykl żużlowy najpierw i tak wyhamowuje się silnikiem. Podczas jazdy (nawet z małą prędkością) raptowne odpuszczenie manetki gazu powoduje szarpnięcie (bardzo odczuwalne hamowanie)...
Aha i linka umieszczona obok manetki podczas upadku jeżeli zostaje wyrwana, to nie zamyka przepustnicy tylko odcina zapłon.
Aha i linka umieszczona obok manetki podczas upadku jeżeli zostaje wyrwana, to nie zamyka przepustnicy tylko odcina zapłon.
meesha pisze:Chyba po raz pierwszy w zyciu widze tak dobry tekst o zuzlu w niebranzowym pismieBrawa dla tego goscia za odwage
Jesli kiedys mialem jakiekolwiek mysli o probie jazdy na zuzlowym motocyklu to po jego opisie juz nigdy takich mysli miec nie bede
![]()
owszem jest, bo czytalem ten tekst wlasnie w wersji papierowej, tylko ze byl to numer lipcowy, wiec mozesz miec Meesha problem zeby zdobyc to gdzies w kiosku
METHANOL ADVENTURE TEAM