go, ale jak sie trzasnie w stol to z tego stolu niewiele zostanie...
klub jest slaby i to pod wieloma wzgledami
jedyna nadzieja to wiara w to, ze ktos z tych wplywowych umie wyciagac wnioski z dotychczasowych wpadek i porazek, ale jesli popatrzec chpcoazby na nielubelskie robienie toru to mozna szczerze w to watpic
12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
- Łoptymista
- Trener
Re: 12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
grzesieck pisze:panowie opanujcie sie bo nie mam juz sily kasowac tego co wypisujecie
temat jest o dzisiejszym meczu i tego sie trzymajmy
METHANOL ADVENTURE TEAM
go! pisze:gizmo pisze: Mysle ze do play offów jeszcze troche czasu zostało
Czas mamy ale co nam po nim? Wsadzisz go na motor, czy moze na nim puscisz Filemona?
napisałem poc o nam czas w poprzednim poscie ale widocznie nie doczytałes, otóż jest czas aby sprawdzić jeszcze niektórych zawodnikow którzy u nas nie dostali jeszcze szansy na wystep a takze jest czas dla messinga na doprowadzeie sie do formy z poczatku sezonu i ostatniej kraksy. "Czas" ciezko wsadzić na motor ale życze Ci powodzenia :] Ja tez nie skacze z radosci po dzisiejszym meczu, wytknąłem błedy jakie zauważylem, ale nie bede jechal po ludziach bo mieli gorszy wystep. Juz kilka osób wyganiało tu ze składu i J. rempałe i T. rempałe i klimka nie wspominajac o hynku kiedy przedłożył inne zawody nad mecz w lublinie. A było juz w tym sezonie ze i J. rempala i hynek walnie przyczynili sie do naszego zwyciestwa, podobnie moze byc z a. messingiem. Polecam na spokojnie podejsc do sprawy...
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009, o 23:32 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Łoptymista pisze: ale jesli popatrzec chpcoazby na nielubelskie robienie toru to mozna szczerze w to watpic
No wlasnie.. mialem o to zapytac, a moze powinno sie od tego zaczac.. ?
I uwaga do grzesiecka: przestan wklejac te debilne uwagi na czerwono, bo jak narazie to prowadzisz w postach nie na temat w tym watku
grzesiu moj Ty grzesiu, bedziecie grzeczni to ja nie bede nic pisal na czerwono =]
a zeby bylo na temat:
super bieg nr 11 w wykonaniu Karola : )
a zeby bylo na temat:
super bieg nr 11 w wykonaniu Karola : )
METHANOL ADVENTURE TEAM