Do adminów
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: Do adminów
Czy orientuję się ktoś czym spowodowane jest pojawienie się tych "kwadracików" zamiast normalnych liter w napisanych postach
Pojawiają się coraz częściej, a post wymaga kilkakrotnego edytowania
Na początku myślałem, że dzieje się tak tylko po użyciu opcji "Podgląd" przed wysłaniem posta , ale teraz dzieje się tak nawet bez użycia "Podglądu"...

-
Speedway Fan
- Senior
musisz nauczyc sie pisac bez polskich liter to nie beda sie pojawiac 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway Fan
- Senior
to pogon adminow zeby to naprawili 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Kolega o nicku "zgieraak" zajerestrował sie na forum i juz tydzien czeka na potwierdzenie jak by ktorys z adminow moglby go potwierdzic to i ja i on bedziemy wdzieczni 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dostalem maila:
Witam.
Chciałem zarejestrować się na forum zuzel.info, jednak mail aktywacyjny na moje konto na gmailu nie dochodzi.
Pozdrawiam
Piotr Zamecki
Prosze Adminow o aktywowanie konta mojemu znajomemu, nick: Richardson. Z góry dziękuje.
Naczelny obrońca Karola Barana.
aktywowany
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kolejny mail
Witam.
Pisze na Panski adres, bowiem adres administratora jest najwyraxniej nieaktywny/nieaktualny. Dwa dni temu chialam sie zarejestrowac na zuzel.info. Po wyslaniu formularza zgloszeniowego ukazala sie automatycznie wygenerowana wiadomosc, ze wkrotce otrzymam wiadomosc o aktywacji konta. Do dzis nic takiego nie nastapilo, a wiem, ze procedura w takich przypadkach trwa najwyzej do kilku godzin, najczesciej do kilku minut. Wobec tego napisalam maila do administratora, jednak moj mail zostal odeslany, bo na podany adres : shack @ net-land. pl nie mozna nic wyslac. Nietesty nie mam pojecia, do kogo jeszcze moge sie zwrocic. Przypuszczam, ze nie tylko ja napotkalam na podobny problem. Chcialbym moc sie zarejestrowac i bede wdzieczna, jesli zostanie mi to umozliwione. Pozdrawiam.
może nie wrzucaj tu nazwisk ludzi ???
każdy kto jest zdolny do wybrania sobie "normalnego" nicka i przejscia procesu rejestracji jest aktywowany najdalej po paru dniach. Bez potwierdzenia na maila. Ten kto nie potrafi wybrac sobie normalnego nicka i wpisuje np. M4łGo$ia jest od razu kasowany.
każdy kto jest zdolny do wybrania sobie "normalnego" nicka i przejscia procesu rejestracji jest aktywowany najdalej po paru dniach. Bez potwierdzenia na maila. Ten kto nie potrafi wybrac sobie normalnego nicka i wpisuje np. M4łGo$ia jest od razu kasowany.
Koper pisze:Kolejny mailWitam.
Pisze na Panski adres, bowiem adres administratora jest najwyraxniej nieaktywny/nieaktualny. Dwa dni temu chialam sie zarejestrowac na zuzel.info. Po wyslaniu formularza zgloszeniowego ukazala sie automatycznie wygenerowana wiadomosc, ze wkrotce otrzymam wiadomosc o aktywacji konta. Do dzis nic takiego nie nastapilo, a wiem, ze procedura w takich przypadkach trwa najwyzej do kilku godzin, najczesciej do kilku minut. Wobec tego napisalam maila do administratora, jednak moj mail zostal odeslany, bo na podany adres : shack @ net-land. pl nie mozna nic wyslac. Nietesty nie mam pojecia, do kogo jeszcze moge sie zwrocic. Przypuszczam, ze nie tylko ja napotkalam na podobny problem. Chcialbym moc sie zarejestrowac i bede wdzieczna, jesli zostanie mi to umozliwione. Pozdrawiam.
Albo mi sie wydaje, albo ktos nie jest pewny swojej plci...