Baran cały obolały, widać że napieprza go ten bark, ale nie chcial jechac do szpitala na przeswietlenie. Do tego jakies problemy ze sprzetem, bo mu sie posypal cos. Nie wyglada to za dobrze :/ Chociaz Rafal Wilk twierdzi, ze Baran da rade pojechac na Wegry, ale podobnie bylo tez z Tomkiem Piszczem, ktory jak sam powiedzial dzisiaj na pewno na Wegry nie pojedzie ze wzgledu na mecz w Anglii.
Mecz niespodziewanie ciekawy. Doping i oprawa wyszla bardzo fajnie. Szkoda tylko, ze pech nas nie opuszcza. Defekty, upadki.. Duzo tego :/
17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: 17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
grzesieck pisze:a nie przypadkiem 3,3,1 ?
sory, zle przepisalem z tabelki biegowej
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Smirnek_
- Senior
Oby tylko Karol nie miał problemów z obojczykiem. Z tego co pamiętam to dlatego opuścił kilka pierwszych meczów w sezonie.
Upadek wygladal praktycznie identycznie do tego z treningu sprzed meczem z Łodzią, różnił się tym, że tam upadł na wejsciu w 1 luk,a dzis na wejsciu w 2 luk.
Naczelny obrońca Karola Barana.
a ja mam jedno pytanie czy spiker naprawdę ma problemy z obcymi nazwiskami ? Przecież to woła o pomste do nieba "Głogowski Głobkowski" szkoda że nie Viktor Gołąbek. Nie wiedziałem, że jest tak ciężko nauczyć się kilku nazwisk. Szacun za szkocje dobra robota.