mnie to normalnie az ciary przeszly ze 2 razy dzisiaj na meczu : D
1 raz - druga strona odpowiada, kto wygra mecz
2 raz - szkocja na caly stadion
panowie i panie, zapisujcie sie na wyjazdy, gwarantuje ze jest jeszcze lepiej : D
Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
METHANOL ADVENTURE TEAM
nastepny mecz to juz play off i powinno byc wiecej ludzi bo dzis straszna bieda była pod tym wzgledem... i pewnie te 3 tysiace ludzi bedzie trudniej ruszyc anizeli 1500... Za pierwszym razem szkocja wyszla na caly stadion chyba bez pomocy spikera, wystarczylo dluzej pokrzyczec i nie zaczynac jej za wczesnie. Zobaczymy jak bedzie nastepnym razem... Szkoda ze teraz miesiac bez speedwaya na zygmuntowskich, przed play offami pewnie 3 miejsce zajmiemy wiec wielce prawdopodobne ze 1 runda to mecz z opolem lub krosnem... jak bedziemy jechac z krosnem to mozemy spodziewac sie kibiców przyjezdnych i konkurencji co do dopingu, fajnie by było ich uciszyć czymś takim
Tym bardziej jak przypomne sobie atmosfere z tego roku z krosna - same pikniki tam siedziały.
Pozdrawiam
ziomal pisze:tylko dobrze by bylo jak by wszyscy po szkocji krzykneli tak ladnie hurem : MOTOR !!
Speedway pisze:Nie da rady tak. Wszyscy by musieli widziec dyrygenta :]
Myslalem, myslalem i wymyslilem. Przeciez to banalnie proste
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja co prawda nie uwazam sie za "prowadzacego doping" ale jak masz taki sprzet to przynies, poprobuje sie
Co prawda kiedys juz robilismy eksperymenty z megafonem i - przynajmniej ja - odnioslem takie wrazenie, ze lepiej wychodzi bez niego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Egon
- Zawodowiec
meesha pisze:Przeciez to banalnie prosteObraz z monitoringu (kamera nad "naszym" sektorem skierowana na dyrygenta) wystarczy wrzucic na telebim czy jak to tam sie nazywa
I jedziemy
Misza nie wiem czy to takie proste by bylo..chyba jednak nasza tablica by nie podolala
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
A ja myślę, że mogłaby dać radę. Kiedyś były powtórki biegów puszczane.
Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt.
Ogłoszenie drobne:
Wczoraj po odpaleniu ognia zapomniałem oddać komuś zapalniczki. Uczciwego właściciela pomarańczowego bica proszę o kontakt.