Ge(L)o pisze:Nie pomyslales, ze wygodniej i mniej przypalowo byloby po prostu bez skarpet ?
hehe ale mamy temat do rozmowy hehe niewiem moze i lepiej:Phehe
Ge(L)o pisze:Nie pomyslales, ze wygodniej i mniej przypalowo byloby po prostu bez skarpet ?
Jacek Rempała pisze:Ja tylko mogę podziękować tym lubelskim kibicom, że tutaj z nami byli. Naprawdę dziękuję im w imieniu zawodników.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przepraszam za zachowanie jednego z kierowców
Po rozmowie z nim na jego usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że przed zachorowało ciężko jego dziecko, stąd też jego nerwowość.
Jarosław Masiewicz*
pav pisze:Odpisałes mu 'przepraszam za zachowanie niektórych kibiców. Na usprawiedliwienie dodam, ze sie nachlali i nie wiedzieli co czynią' ?
grzesieck pisze:to ja jeszcze tylko wspomne o wielkim oburzeniu kierowcy, ze PONAD GODZINE stalismy na postoju w drodze powrotnej, bo tak dlugo jemy, a on doskonale wie ile w tym zajezdzie czeka sie na jedzenie
najwyrazniej zapomnial, ze jadlo 40 osob, a nie 4
kibicLBN pisze:Ja nie mam nic przeciwko piciu dopóki sie komus nie obrzydza podróży zapachem wymiotów
rozumiem ze ci ktorzy dalej nie czaja bazy z wielka przyjemnoscia udostepnili by SWOJE samochody zeby im tam przypadkowi ludzie zarzygali i oblali browarem tapicerke.
pav pisze:Wystarczy, że spotkałem Was na jednej stacji benzynowej. Poza tym jechałem autobusem do Opola i również na tej podstawie oceniam zachowania "kibiców" udających się na mecz.