Żużlowe różności
Re: Różności
Szkoda, ze u nas Perla nie zrobi takiej akcji bo chetnie bym zebral cala kolekcje 
nie żużlowe ale warto żeby forumowicze obejrzeli...
http://www.tvn24.pl/2258646,0,0,1,1,nic ... wideo.html
sama smiałam sie z tego człowieka...
JAG pisze:nie żużlowe ale warto żeby forumowicze obejrzeli...
Sadychor, czy to nie ten z Twojego avatara ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Frekwencja w Krakowie robi wrażenie, nawet ze wejscie bylo za free:

W sumie nic dziwnego, Gollob, Sajfutdinov, to musialo przyciagnac. Tarnowiakow sie pewnie najechalo, moze z Czestochowy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sting126 pisze:Nie jestem sadychorem, ale odpowiem - ten sam.
Tyle to ja jeszcze wiem
Tak przy okazji. Co to za intrygująca postać jest w Twoim avatarze, jeżeli mogę spytać ?
Zbaczając z tematu. Świetnie spisali się polscy juniorzy zdobywając dzisiaj w Holsted Drużynowe Mistrzostwo Europy
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... mi-europy/
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie jestem Stingiem ale odpowiem ze to David Norris 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Nie jestem Stingiem ale odpowiem ze to David Norris
Dzięki za odp.
Oczywiście nie zmienia to faktu, że fajna jest ta fotka w avatarze stinga
za czasow Kasinskiego byl w skladzie ale nie wystartowal ani razu, bo po podpisaniu kontaktu jednak zmienil zdanie i stracil chec do jazdy w naszym klubie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cooper pisze:W sumie nic dziwnego, Gollob, Sajfutdinov, to musialo przyciagnac. Tarnowiakow sie pewnie najechalo, moze z Czestochowy.
Ano sie najechalo, spiker w pewnym momencie zawodow poprosil krakowiakow, zeby przywitali oklaskami kibicow przyjezdnych i odezwalo sie jakies 2/3 stadionu, nastepnie "obcy" mieli przywitac krakusow i brawo bila pozostala 1/3
Z tego co mi wiadomo to swoje reprezentacje na trybunach stadionu w Nowej Hucie wystawily: Tarnow, Rybnik, Czestochowa, Rzeszow, Gniezno i oczywiscie Lublin
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Generalnie megapiknik na stadionie przy ulicy Odmogile
Niby ta sama ulica, ale stadionu nie poznaje.Trybuna od strony wejscia na stadion z parkiem maszyn pod spodem byla bardzo wysoka, a tu jakos tak plasciutko... przebudowany czy myle z innym miastem ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Podziekowala
Stingowi.
Faktycznie musialam pomylic, zapamietujac dlugie schody prowadzace na trybune, albo to czas ( okres LKŻ ) tak falszuje proporcje.
Poza tym tor tez sie nie zgadza, tamten na pewno byl czarny, zuzlowy jak w Krosnie i Łodzi, a tu bury jak wszedzie.
Faktycznie musialam pomylic, zapamietujac dlugie schody prowadzace na trybune, albo to czas ( okres LKŻ ) tak falszuje proporcje.
Poza tym tor tez sie nie zgadza, tamten na pewno byl czarny, zuzlowy jak w Krosnie i Łodzi, a tu bury jak wszedzie.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
W Krakowie tez byla czarna nawierzchnia kiedys 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Tor jest nowka sztuka jesli chodzi o nawierzchnie, zostala w calosci polozona w tym roku. Jako, ze jeszcze nie calkiem sie zwiazala po dwoch seriach biegow tor zaczal sie rozsypywac, na obu lukach tworzyly sie duze wyrwy. W zwiazku z tym sedzia zarzadzil rownanie toru co dwa biegi przez co zawody wlekly sie niemolosiernie
Przerwy miedzy biegami ubarwial slowotok Tomka Lorka, ktory w swoim stylu przekazywal zgromadzonym widzom o co w tym wszystkim chodzi
Stingu relacje od strony sportowej znajdziesz pewnie na SF itp. Ja chcialem tylko troche ciekawostek z trybun przekazac. W kazdym razie zawody nie byly zbyt porywajace, kilka mijanek w okolicach polowy zawodow plus wygibasy Sajfutdinowa. Wczesniej bylo za malo odsypane, a pozniej tor sie posypal i tez walki nie bylo poza pierwszym lukiem. Nothing special
Dodatkowo krakusy nie mieli swojego zawodnika, ktorego mogliby dopingowac i ogolnie wieksza radoche niz z wyscigow mieli z "baczkow" kreconych przez Skornickiego i efektownych popisow jazdy na jednym kole w wykonaniu Pawla "Paczusia" Hliba
Jak mowilem - megapiknik 
Stingu relacje od strony sportowej znajdziesz pewnie na SF itp. Ja chcialem tylko troche ciekawostek z trybun przekazac. W kazdym razie zawody nie byly zbyt porywajace, kilka mijanek w okolicach polowy zawodow plus wygibasy Sajfutdinowa. Wczesniej bylo za malo odsypane, a pozniej tor sie posypal i tez walki nie bylo poza pierwszym lukiem. Nothing special
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ale jest szansa na druga lige w przyszłym roku a to cieszy. w koncu im wiecej druzyn tym lepeij. Oby tylko nie jechali w nasze miejsce jak nie wystartujemy...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Zapal maja do startu w lidze, ale to troche za malo. Wczorajszy turniej pokazal, ze jest spore zainteresowanie zuzlem w Krakowie, ale:
1) na lige nie bedzie bezplatnego wejscia tak jak wczoraj (2 tysiace ludzi mniej)
2) na lige nie przyjada ludzie z innych miast typu Tarnow czy Rybnik (1 tysiac ludzi mniej)
3) w lidze nie beda startowac Golloby i Sajfutdinovy (kolejny 1 tysiac ludzi mniej)
I z 6 tysiecy widzow zostaje 2 tysiace
Poza tym co innego zorganizowac jednorazowy turniej, a co innego wystartowac w lidze. Na razie slyszy sie glosy, ze "miasto pomoze" (skad my to znamy), ale bez znaczacego sponsora nic z tego nie bedzie. Poza tym w miescie takim jak Krakow drugoligowy zuzel nie ma racji bytu. Zeby przetrwac musza szybko awansowac (patrz: Poznan)/ Trzymam za nich kciuki, ale trzeba byc realista... W kazdym razie skoro juz zainwestowano sporo kasy w renowacje stadionu to trzeba isc za ciosem, zeby znow chwastami nie zarosl 
1) na lige nie bedzie bezplatnego wejscia tak jak wczoraj (2 tysiace ludzi mniej)
2) na lige nie przyjada ludzie z innych miast typu Tarnow czy Rybnik (1 tysiac ludzi mniej)
3) w lidze nie beda startowac Golloby i Sajfutdinovy (kolejny 1 tysiac ludzi mniej)
I z 6 tysiecy widzow zostaje 2 tysiace
Moim zdaniem mysla bardzo powaznie o reaktywacji ligi. Inaczej nie remontowaliby stadionu i organizowali turnieju, którego glównym celem (był darmowy) było propagowanie żuzla w Krakowie. Ja zawsze byłem jednak zwolennikiem budowania drużyny powoli tak jak w Krosnie a nie na hurra! jak u nas. Chociaz mozliwe ze masz calkowita racje, ze jak szybko nie awansuja to zginą. W każdym razie zyczę im jak najlepiej.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A ja jeszcze jedna fotke wrzuce, jazda figurowa na żużlu w wykonaniu Mikolaja Curylo (Półfinal Brazowego Kasku w Bydgoszczy)

Nie za dużo widać na tych fotach z Krakowa ale i tak jestem pod wrażeniem. Zrobiono bardzo dużo pracy. Jak pójdą za tym ciosem to szybciej awansuja niż my.
A my? Za 3-4 lata bedziemy mieli najbrzydszy stadion w Polsce. Dobrze ze mało kibiców tu przyjeżdża. Wstyd
A my? Za 3-4 lata bedziemy mieli najbrzydszy stadion w Polsce. Dobrze ze mało kibiców tu przyjeżdża. Wstyd
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
InDorka pisze:PodziekowalaStingowi.
Jeżeli to do mnie