Gawrzyk pisze:kogo?
Larsen odmowil.
Sundstroem odmowil.
Skidomore niezainteresowany.
Jest jeszcze czwarty z listy - juz ostatni - Michael Jepsen Jensen. Tez nie chce?
Gawrzyk pisze:kogo?
Larsen odmowil.
Sundstroem odmowil.
Masi pisze: Boję sie jednak, że nawet jak będziemy mieli siedmiu wspaniałychto bedzie wsrod seniorow Messing, ktory i tak punktow raczej nie zrobi.
Chodzi o to zeby miec 7 albo chociaz 6 dobrych zawodnikow a nie zapchajdziury.
Gawrzyk pisze:a czym sie ten fart objawil?
tak pytam bo nie pamietam, zeby na punkty spadly z nieba, jakies defekty na nasza korzysc. chyba ze ten fart to jazda bez Barana?
boxing pisze:Gawrzyk pisze:kogo?
Larsen odmowil.
Sundstroem odmowil.
Jest jeszcze czwarty z listy - juz ostatni - Michael Jepsen Jensen. Tez nie chce?
gizmo pisze:a ja mam przeczucie ze o ile pojedzie starszy messing w tym meczu to zobaczymy chlopaka z początku sezonu... Wolę tak mysleć niz biadolić, ze to koniec swiata... troszeczke optymizmu chłopaki!
harry pisze:Ja liczę że ujedzie.
Broń Boże 8 zawodników.
harry pisze:W meczu jadą Tomicek i dwa Messingi no i oczywiście Polacy.
Kibice pisze:Jak chcesz trochę optymizmu to proszę bardzo: "Polak Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki". Tylko, że tym razem bitwa będzie nasza-Węgrzy będą widzieć przed sobą tylko uciekające plastrony naszych zawodników, a jak będzie z tą szklanką... to już trzeba będzie się się dogadać z węgierskimi kibicami
Tuż przed atakiem w 1939 roku na zapytanie strony niemieckiej o możliwość dokonania inwazji z terytorium Węgier, kierowany wielowiekową tradycją dobrych stosunków z Polską, Teleki odparł: Ze strony Węgier jest sprawą honoru narodowego nie brać udziału w jakiejkolwiek akcji zbrojnej przeciw Polsce. W depeszy wysłanej do Adolfa Hitlera z 24 lipca 1939 roku Teleki argumentował, że Węgry nie mogą przedsięwziąć żadnej akcji militarnej przeciw Polsce ze względów moralnych. List ten wywołał wściekłość kanclerza Trzeciej Rzeszy

Marcinex pisze:(...)Jedyna przewaga Jonasa nad Maćkiem na torze w Lublinie to sprzęt. Gdyby Michaluk dysponował czymś lepszym to jeździł by na poziomie Klimka(...)