Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY KOSZULKI POLO, CENA 30 ZŁ

#826 Postautor: Egon » 21 sierpnia 2009, o 21:58

Potwierdzam spotkanie odbyte orzelek wskazal na uszy rozowe..czy tam biale nie pamietam bo wlasnie powrocilem z Bagateli :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

#827 Postautor: zgiera16 » 22 sierpnia 2009, o 10:04

a ta kasa na orawy to co za nia kupicie
http://kmzlublin.pl/

meesha
Trener
Kontakt:

#828 Postautor: meesha » 22 sierpnia 2009, o 10:19

No to czego sie uzywa przy oprawach :) Rolki do kas fiskalnych na przyklad. Albo transparent jakis zmalujemy, a moze flage jakas albo cos innego. Na pewno jakos sensownie te kase wykorzystamy, bez obaw :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#829 Postautor: Cooper » 22 sierpnia 2009, o 10:36

miszti pisze:No to jak, czy już klamka zapadła w związku z tym kolorem uszu?? Czy nie dałoby rady zrobić koszulek i z różowymi i z białymi uszami??

Ej wy sobie jaja robicie, czy tak na serio wszyscy?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Speedway-Mati
Zawodowiec

#830 Postautor: Speedway-Mati » 23 sierpnia 2009, o 09:03

Mam pytanie: kiedy zostało/zostanie wysłane zamówienie na te koszulki polo :?: Staram się raczej śledzić ten temat, tak zresztą jak i inne, ale ta debata na temat koloru uszów u koziołka mnie lekko uśpiła :lol: 8) I jaki czas realizacji zamówienia :?: 60-70 sztuk to raczej malutkie wyzwanie dla firmy zajmującej się takimi rzeczami, więc można się spodziewać w miarę szybkim czasie :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#831 Postautor: Egon » 23 sierpnia 2009, o 11:16

Nie chce sie wypowiadac ze kogos ale gizmo mowil w piatek ze dzis (czyli wlasnie w piatek) sklada zamowienie.. Wszyscy bysmy chcieli zeby koszulki byly na mecz z Miskolcem :) wlasnie tak jak napisales ja tez podejrzewam ze to dla nich 3 godziny roboty..

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#832 Postautor: gizmo » 23 sierpnia 2009, o 13:25

zamowienie poleciało w piatek okolo 20 ja tez mam nadzieje ze zdażą ale daję na to 50-50... Dochodzi jeszcze kurier, moze jakies opoznienie tak jak bylo z szalikami i bedzie co bedzie... A co do zamowienia to masz racje jest raczej małe ale ta firma nie robi tylko dla nas. Jak dzwoniłem do człowieka i spytałem czy kojazy o jakie polo mi chodzi to prosil żeby sprecyzować bo na ten dzień mieli około 15 zamowien na samo polo. Dochodzą do tego zamowienia na szaliki, tshirty, bluzy i inne gadzety i firma pewnie ma co robić.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#833 Postautor: Kshyhu » 26 sierpnia 2009, o 14:04

Marun, wysłałem Ci wczoraj PW, ale widzę, że chyba nie zauważyłeś ;) Odpowiedz mi w wolnej chwili :)
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#834 Postautor: Egon » 26 sierpnia 2009, o 16:06

Na temat koszulek cicho ;) gizmo jesli mozesz to napisz na jakim etapie jest zamowienie..osobiscie specjalnie mi sie nie spieszy ale tak z ciekawosci pytam :)

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#835 Postautor: gizmo » 26 sierpnia 2009, o 16:42

dobrych wiadomości nie mam, własnie dzwoniłem do tej firmy, zamowienie jest w trakcie realizacji, koszulki bedą gotowe koło wtorku... mimo wszystko nastawiał bym sie i tak na opozniene jeszcze od tego terminu o kilka dni, w koncu moze im sie cos przedłuzyc i nie wiadomo kiedy kurier do mnie dojedzie...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#836 Postautor: Marun » 27 sierpnia 2009, o 16:10

Kto chce odebrać szalik w niedziele niech pisze do mnie na pw...

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#837 Postautor: gizmo » 2 września 2009, o 17:04

dostalem meila ze jutro niby mają byc gotowe koszulki polo, nie odpowiedziano mi kiedy moge sie ich spodziewac, jak cos bede wiedzial to napisze.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#838 Postautor: gizmo » 4 września 2009, o 15:15

informuje ze 5 minut temu odebralem koszulki postaram sie byc dzis na treningu zeby je rozdac przynajmniej czesci osób ale nie gwarantuje ze bede, gdyż oddalem 2 godziny temu samochód do mechanika i wszystko zalezy od tego czy wyrobi sie on z naprawą. Ja nie jestem w stanie tego przywieźć autobusem bo duzo tego i ciezkie cholernie. Jak ktos chce odebrac osobiscie przyjezdzajac do mnie pod adres ktory mieliscie w pw to dzis wiezorem na 99% bede w domu, jutro raczej też w razie co pisac na pw i sie dokladnie umawiać.

edit:
po pierwszych ogledzinach wygladają ok. Koloroy zolty i niebieski sa raczej identyczne w porownaniu do tych ktore proponowalem na forum jedyny mankament to 2 koszulki kobiece niebieskie... ich odcien jest jasniejszy ale IMO wygladają fajnie i bardziej kobieco ... nie wiem dlaczego tak zrobili no ale zrobili...

Własnie jade po samochód, musze sie przedrzec przez całe miasto a w godzinach szczytu autobusem to troche zajmie wiec najprawdopodobniej nie wyrobie sie na 16:30 odebrac samochod, wrocic po koszulki i pojechac na stadion wiec prawdopodobnie bede od okolo 17 do 18. Pozniej godzine do 19 jestem w domu jak ktoś chce to zapraszam do siebie. Na kolejny odbiór mozemy sie umowic na jutro około południa, moze byc na stadionie?
Pozdrawiam

meesha
Trener