Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Ojj , Chyba ktoś nie wygra wyborów;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Gawrzyk pisze:dlatego jestem przekonany ze rzutem na tasme w styczniu sie zbierze sklad i pojedziemy
Michaluk, Klimek, Bąk, Kret, Szostek. Brakuje jednego a jak Klimek zakonczy juz impreze to dwóch. Jakies propozycje?
Mimo wszystko zawsze to minimalnie lepiej niz Brzozowski, Sternik, Zajac itp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelu, ale przecież nikt nie chce dziadowskiego składu i to nie o to chodzi. Ja np. również nie chciałbym powtórki z niedawnego sezonu 2005, gdzie wstyd było przychodzić na stadion i wtedy nic nie zagrało. Nie zagrał Piszcz za grubą kasę, Franków, Pietraszko - lider drugiej ligi i Jensen - ostatecznie niezły wymiatacz. Teraz na szczęście tak czy inaczej jest większy wybór i można zebrać ekipę ( nawet różnych wynalazków ) która przynajmniej będzie wygrywać mecze u siebie. No i co z tego że teraz mieliśmy super skład na awans, jak wygraliśmy tylko jeden mecz wyjazdowy. A takie Opole składające się z wynalazków wygrywało wszystko u siebie i złoiło nam dupę. Jak nie wyjdzie teraz z Jackiem, Karolem i z pozostałą listą życzeń która była tutaj na forum to trudno, trzeba spróbować kontraktować wynalazki, które przynajmniej ambitnie powalczą na naszym torze i przejechać stabilnie sezon, a jak to się uda to ludzie i tak będą przychodzić dla ładnej walki na torze, a sponsorzy ? w grubej mierze zależą od frekwencji.
Gelo pisze:Gawrzyk pisze:dlatego jestem przekonany ze rzutem na tasme w styczniu sie zbierze sklad i pojedziemy
Michaluk, Klimek, Bąk, Kret, Szostek. Brakuje jednego a jak Klimek zakonczy juz impreze to dwóch. Jakies propozycje?
jeszcze karol polak