Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
jest jeszcze Sebek Truminski !!!

"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Miesiąc nie dojechał. Poprosił o wysłanie oferty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
neir1 pisze:jest jeszcze Sebek Truminski !!!![]()
Trumiński
Świst
Louis/Howe
Piszcz
Tomicek
Michaluk
Polak
KMŻ "dobijmy lubelski żużel RAZEM" Lublin 2010
tezetomaniaku sorry ale tym składzie jest tylko jeden junior nie zapominaj ze Maciej Michaluk stał się juz seniorem...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
No tak, ale przecież obserwując poczynania zarządu w poprzednim sezonie można było taki scenariusz zakładać w ciemno. Dopóki nie pojawi się w miarę rozgarnięta osoba chcąca poprowadzić klub, to trzeba będzie się cieszyć z każdego roku, w którym wystartujemy w lidze.Czy mozna skompletowac sklad lepszy? Jasne.
Czy w Lublinie mozna skompletowac sklad lepszy? Daje 1% szans.
Gawrzyk, jesteś młody, a jednocześnie zdążyłeś już nabrać trochę doświadczenia, nie masz ambicji żeby wprowadzić lubelski klub do ekstraligi?
- tezetomaniak
- Trener
Stereeo pisze:tezetomaniaku sorry ale tym składzie jest tylko jeden junior nie zapominaj ze Maciej Michaluk stał się juz seniorem...
racja
istred pisze:Gawrzyk, jesteś młody, a jednocześnie zdążyłeś już nabrać trochę doświadczenia, nie masz ambicji żeby wprowadzić lubelski klub do ekstraligi?
Jest młody i ambitny ale już się napatrzył o co tu chodzi i wie o co tu biega.
I jak go znam to nie porwie się z motyką na słońce. Niestety, i całe szczęście
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A w ogole to kiedy beda karnety

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
pewnie z mc przed liga jak zwykle 
Gawrzyk pisze:istred pisze:Być może.
Od poczatku mowilem ze priorytetem powinno byc zatrzymanie Karola. Podobno mial byc dzis na rozmowach w sprawie kontraktu. Podobno nie dojechal. Miesiac tez mial byc. Byl? Moze Remus nas oswieci jak bylo?
Weź człeniu zejdź ze mnie - czy ja kiedykolwiek powiedziałem że będę budował skład drużyny!!!!
Mówiłem jasno i wyraźnie że moja firma będzie wspierała klub finansowo w miarę moich możliwości a nic o budowaniu składu!