Lubelski klub w sezonie 2010
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest
Ktoś z lepiej poinformowanych może się wypowie.
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
jezeli to prawda - to trudno
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
Czemu uważasz ze trudno taki zawodnik jak Puszakowski bez wątpienia był by wzmocnieniem. Było by 3 seniorem który coś gwarantuje po K.Baranie i T.Rempale.
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Gelo pisze:rAdEk23 pisze:Nie wiem czy to prawda ale ponoć w Lublinie był widziany bus Puszakowskiego. Dostałem taka informacje od kolegi i pojawiła się w komentarzach na SF(mało wiarygodne źródło) ale może coś w tym jest![]()
Czemu uważasz ze trudno taki zawodnik jak Puszakowski bez wątpienia był by wzmocnieniem. Było by 3 seniorem który coś gwarantuje po K.Baranie i T.Rempale.
Z prostego powodu - Puszakowski jest słaby. Mało jezdzi a jak juz to kiepsko.