Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
A niech sobie walczy. Podejtrzewam, ze bedzie odrazu do wypozyczenia jak z Tarnowa Rempala mlodszy.
RadeKas pisze:Co do polskiego juniora to nie ma sie co goraczkowac, bo i tak bedzie pewnie wypozyczony z ekstra albo 1 ligi, wiec mozemy to zrobic i w lutym. Byle tylko inne kluby nie pozabieraly co lepszych.
Nie chcę was straszyć drodzy koledzy, ale zgodnie z regulaminem drużyny bez zespołu na MDMP nie wystartują w lidze. Zespół to czterech juniorów.
to wypożyczą 1 na ligę i 3 na sztukę. Odnośnie Sucheckiego to chce walczyć z Ruudem, przynajmniej tak mówił w wywiadzie
kilar pisze:Swoja opinie opieram na tym co pokazal w Opolu.
Noo to rzeczywiście. Wszystkie fakty, które tu przytoczyłem bledną wobec opinii kilara! Że też miałem czelność podważyć Twoje wielogodzinne obserwacje jazdy Zielińskiego w Opolu.. Biada mi!
Ale na poważnie. Ty czytasz w ogóle to co ja piszę? Ty weź wbij sobie w końcu w dynię, że Zieliński sezon 2009 zakończył 2 lipca na torze w Rzeszowie. Zaliczył poważnego dzwona w Lidze Juniorów i sezon mu się skończył (zwichnięty staw biodrowy). Sezon 2010 zaczął na torze w Lublinie 12 lipca. Pomogę policzyć i powiem, że minął dokładnie rok. Oczywiście to nic, że reszta zawodników z II ligi była już w pełni sezonu. To nic, że Zieliński wrócił po jednym z najgroźniejszych urazów w swojej karierze. To nic, że po jednym treningu na torze w Lublinie zaraz potem pojechał tam w lidze i pierdyknął od razu 13 punktów. Wszystko to nie ma znaczenia, bowiem kilarowi wystarczyło 5 spojrzeń w wynik Opola i jest! On wie. To dar! Nie! To chocapic!
Podsumowując. Wg mnie Zieliński powinien godnie zastąpić Stichauera.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
I to mi się podoba. Skład składający się z naszych a nie obcokrajowców gdzie sprawdzać co mecz czy pojedzie w tym czy w tamtym.
Zieliński ?? Lepszy rydz niż nic. Przynajmniej coś się będzie działo na treningu.
Zieliński ?? Lepszy rydz niż nic. Przynajmniej coś się będzie działo na treningu.
Flint pisze:Sezon 2010 zaczął na torze w Lublinie 12 lipca.
Ludzie! Jasnowidz!!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Flint a jak sobie radził Zielinski w sezonie 2011? 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Flint pisze:Ale na poważnie. Ty czytasz w ogóle to co ja piszę? Ty weź wbij sobie w końcu w dynię, że Zieliński [...] Sezon 2010 zaczął na torze w Lublinie 12 lipca. Pomogę policzyć i powiem, że minął dokładnie rok.
Na powaznie
Lepiej nie pomagaj, nie antycypuj..
Wez ty idz juz spac