Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sledzio
Trener
Kontakt:

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#2551 Postautor: Sledzio » 22 stycznia 2010, o 11:58

Ludzie przestańcie już bo na prawdę 3 strony na nic się wdało tylko kłótnie i nic więcej.
Nie którzy to do przedszkola powinni sie cofnąc bo płaczą jakby kaszy mannej z rana nie wypili.

janek
Kadrowicz

#2552 Postautor: janek » 22 stycznia 2010, o 12:03

Dobrze prawisz. Nie ma co wybrzydzać,a czas na wnioski jeszcze przyjdzie.
Super że "ten wózek" jest w ogóle pchany dalej, a skład będziemy mieć naprawdę ciekawy.
Może nie na awans, ale emocji na pewno nie zabraknie.
Mnie się podoba że nareszcie nie ma emerytów w składzie, a ci co są, chcą zabłysnąć czy odbudować się w II lidze.

http://www.lsport.pl/zuzel/zu10012101.php

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#2553 Postautor: Boobi » 22 stycznia 2010, o 12:38

janek pisze:Mnie się podoba że nareszcie nie ma emerytów w składzie

nie mów hop... 8)
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2554 Postautor: niespokojny » 22 stycznia 2010, o 12:41

No przeciez do niektorych to jak grochem o sciane. Mowic do slupa a slup jak....
papi pisze:jakbyś nie zauważył to Flint podał średnie z 2-3 sezonów, a Ty osiągnięcia z 1 zawodów. I to wy się kompromitujecie, bo na rzeczowe argumenty nie wiecie co powiedzieć i piszecie kolejne bzdury

Flint pisze:Flint napisał o juniorach w kontekście tego żeby pokazać, że pod względem talentu nie ma między nimi przepaści, choć obaj jako juniorzy tam sobie nie poradzili.

Nie porownujemy talentow zawodnikow tylko ich umiejetnosci na dzien dzisiejszy kiedy do ciebie to wkoncu dotrze????????!! Wiec po co mi tu wyjezdzacie z tymi wiekami juniorskimi. A porownanie z kujawa bylo dobre i dosadne i na tej samej zasadzie porownalem co Flint. Bo kujawa wkoncu wiecej osiagnal jako junior niz pedersen. I to ma znaczyc ze mial wiekszy talent? Ale jak juz mowilem nie o talent tu chodzi. A pisalem to z 10 razy i nie bede wiecej powtarzal. Ale tobie mozna powiedziec i 1000 razy a i tak nie zrozumiesz. Przeczytales 3 ostatnie moje posty i zgrywasz cwaniaka na forum pozujac madrego ale skutek jest calkowicie odwrotny. Chcialbys duzo powiedziec ale nie wiesz co i powtarzasz te swoje sloganiki jak jakas mantre. I cofniecie do podstawowki nic juz pewnie nie pomoze twojej osobie. Radze udac sie do okulisty bo to chyba ostatnia twoja nadzieja ze problem lezy gdzie indziej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#2555 Postautor: Gelo » 22 stycznia 2010, o 13:02

Boobi pisze:
janek pisze:Mnie się podoba że nareszcie nie ma emerytów w składzie

nie mów hop... 8)

dokladnie. ja mam nadzieje ze jeden taki emeryt sie u nas znajdzie.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#2556 Postautor: mustafa » 22 stycznia 2010, o 13:09

Jeśli chodzi o Zielińskiego...
To właściwie o jego skuteczności wiemy tyle samo co o Hynka Stichauera. Hynka szybko okrzyknięto "pewniakiem", ale to wynikało bardziej z jego waleczności i zadziorności ( która też mi się bardzo podoba ), ale tak na prawdę jego skuteczność też można podać w wątpliwość, bo za długo nie pojeździł, a super wyszedł mu właściwie jeden mecz.
Natomiast przewaga Zielińskiego nad obcokrajowcami tymu Hynek, Messing itp, jest taka że jest tutaj na miejscu - częściej jest na treningach, powalczy o skład itp.
Poza tym są czasem mecze, że nie warto ściągać obcokrajowców i można pojechać w krajowym składzie. Więc nie widzę problemu, a nawet widzę sens, że znalazł on się w naszej kadrze. Niech pokaże się na treningach z innymi.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2557 Postautor: niespokojny » 22 stycznia 2010, o 13:37

W 100% sie zgadzam z toba mustafa. U siebie z rawiczem gosc jest jak znalazl. jeszcze z paroma innymi tez powalczy. Ale z Lodzia, krosnem i na wyjazdy sie chlopak nie nadaje. A napewno w tym roku nie bedzie jakims wymiataczem. I niech nikt ciemnoty nie wciska. Watpie zeby rownal nawet do hynka. Tym bardziej ze nawet taka pila mocno sie wzmocnila w tym sezonie i o punkty bedzie ciezej. Moze za pare lat bedzie solidnym 2go ligowcem ale do tego potrzeba regularnej jazdy, wtedy chlopak ma szanse sie rozwinac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
papi
Trener