"(...)w każdej drużynie musi być minimum trzech młodzieżowców z polską licencją(...)"
skupilbym sie na powyzszym przepisie przy podpisywaniu kolejnych kontraktow...
Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
carpe diem!
miedziany pisze: A co do Piszcza to kontrakt moze i bylby dobrym posunieciem, tylko znowu cala zuzlowa Polska by sie z nas smiala....
Gwarnatuje ci ze jesli bedzie na wyjazdach robil regularnie po 10 pkt to sie nikomu z "calej zuzlowej Polski" nawet kaciki ust ku gorze nie odchyla.
Gelo pisze:ps. błagam - żadnych Anglików!!!
Gelo pisze:Przepraszam - ale nie od dziś jestem w polskiej lidze fanem Australijczyków i Szwedów. Mam na swoje teorie merytoryczne dowody. Anglicy nie liczą się we współczesnym żużlu,
Gelo pisze:janek pisze:po jakiego grzyba komu Screen?![]()
Bo jest w bardzo dobrej formie i byłby największą gwiazdą w lidze?
To jak to w koncu jest z tymi Angolami?:D Ehh, Gelu, jak mogles zapomniec o Screenie:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
miedziany pisze:nie poprostu nie chce mi sie wierzyc zeby zawodnik takiej klasy chcial jezdzic w 2 lidze, no chyba ze za Bog wie jakie pieniadze, ale my takich to raczej nie mamy
chociarz moze na sam play off....
Jak Henka mogl jezdzic to dlaczego nie Screen? I watpie zeby w miskolcu podpisal po to zeby nie jezdzic
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
napisalem ze jest jeden wyjatek i to dlatego ze to zawodnik starej daty - kiedy Anglicy jeszcze jezdzili
- tezetomaniak
- Trener