"(...)w każdej drużynie musi być minimum trzech młodzieżowców z polską licencją(...)"
skupilbym sie na powyzszym przepisie przy podpisywaniu kolejnych kontraktow...
Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
carpe diem!
miedziany pisze: A co do Piszcza to kontrakt moze i bylby dobrym posunieciem, tylko znowu cala zuzlowa Polska by sie z nas smiala....
Gwarnatuje ci ze jesli bedzie na wyjazdach robil regularnie po 10 pkt to sie nikomu z "calej zuzlowej Polski" nawet kaciki ust ku gorze nie odchyla.
Gelo pisze:ps. błagam - żadnych Anglików!!!
Gelo pisze:Przepraszam - ale nie od dziś jestem w polskiej lidze fanem Australijczyków i Szwedów. Mam na swoje teorie merytoryczne dowody. Anglicy nie liczą się we współczesnym żużlu,
Gelo pisze:janek pisze:po jakiego grzyba komu Screen?![]()
Bo jest w bardzo dobrej formie i byłby największą gwiazdą w lidze?
To jak to w koncu jest z tymi Angolami?:D Ehh, Gelu, jak mogles zapomniec o Screenie:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
miedziany pisze:nie poprostu nie chce mi sie wierzyc zeby zawodnik takiej klasy chcial jezdzic w 2 lidze, no chyba ze za Bog wie jakie pieniadze, ale my takich to raczej nie mamy
chociarz moze na sam play off....
Jak Henka mogl jezdzic to dlaczego nie Screen? I watpie zeby w miskolcu podpisal po to zeby nie jezdzic
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
napisalem ze jest jeden wyjatek i to dlatego ze to zawodnik starej daty - kiedy Anglicy jeszcze jezdzili
- tezetomaniak
- Trener
Screen z każdym rokiem jest szerszy niż wyższy, jak rowniez starszy niz mlodszy, w wywiadach podczas meczów BEL czasami ciężko mu złapać oddech, a wielu dalej uwaza ze na drugoligowych polskich torach robilby kazdego jak chcial, jedna reką itp
Do tego "troche" sie ceni.
Jakos to nie bardzo pasuje do obecnej sytuacji w klubie i zapowiedzi przejechania tego sezonu bez szastania pieniędzmi na prawo i lewo.
Louis tez miał być gwiazda.
Jakos to nie bardzo pasuje do obecnej sytuacji w klubie i zapowiedzi przejechania tego sezonu bez szastania pieniędzmi na prawo i lewo.
Louis tez miał być gwiazda.
Moim zdaniem Fat Joe nawet jakby podpisal to powtorzy sie historia z Miszkolca a jesli juz ma byc jakis englander to D.King jest chyba warty uwagi.
- niespokojny
- Trener
Nichollsa by zakontraktowac i bedzie wszystkim zle
.
Ale w tej Elite League mimo zadyszki ma zblizona srednia do bjarne pedersena.. zreszta a Jacek to nie mial??
tezetomaniak pisze:Screen z każdym rokiem jest szerszy niż wyższy, jak rowniez starszy niz mlodszy, w wywiadach podczas meczów BEL czasami ciężko mu złapać oddech, a wielu dalej uwaza ze na drugoligowych polskich torach robilby kazdego jak chcial, jedna reką itpDo tego "troche" sie ceni.
Ale w tej Elite League mimo zadyszki ma zblizona srednia do bjarne pedersena.. zreszta a Jacek to nie mial??
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja o skladzie mam do powiedzenia tyle ze jestem zadowolony z tego iz zostal oparty na zawodnikach polskich. Sukcesem jest ze zostal z nami Karol i ja w nim widze naszego lidera. Jesli bedzie w takiej formie jak w ubieglym sezonie moze byc w pierwszej 5tce ligi. Zostawienie Tomka Rempaly to tez dobre posuniecie. Tomek nie jest wcale gorszy od Jacka, ostatnie mecze w tamtym sezonie byly slabsze spowodowane jednak klopotami z motocyklami.
A o nowych zawodnikach ciezko sie wypowiedziec, Puszakowski moze byc mocny jesli bedzie w formie, Zielinski to raczej bedzie walczy o sklad ale moim zdaniem nie jest zlym zawodnikiem, a juz zapewne bedzie lepszy niz zawodnicy z Ukrainy. Nasz Austriak Hauzinger to niewiadoma, lecz raczej druga linia, wolalbym Hynka, ale coz. Junior z Czech powinien byc dla nas pozyteczny.
Podsumowujac jak na ta chwile najmocniejsi to Baran, Rempala i Puszakowski. Brakuje nam jeszcze kogos kto by ich dzielnie wspieral, widzialbym tu mimo wszystko Piszcza. A Screen? Na pewno bylby bardzo mocny ale nie jechalby wszystkich meczy. Bylbym za tym aby w skladzie jednak byl na te ciezkie mecze z silnymi druzynami.
I najwazniejsze poscy juniorzy, gdzie sa?
A o nowych zawodnikach ciezko sie wypowiedziec, Puszakowski moze byc mocny jesli bedzie w formie, Zielinski to raczej bedzie walczy o sklad ale moim zdaniem nie jest zlym zawodnikiem, a juz zapewne bedzie lepszy niz zawodnicy z Ukrainy. Nasz Austriak Hauzinger to niewiadoma, lecz raczej druga linia, wolalbym Hynka, ale coz. Junior z Czech powinien byc dla nas pozyteczny.
Podsumowujac jak na ta chwile najmocniejsi to Baran, Rempala i Puszakowski. Brakuje nam jeszcze kogos kto by ich dzielnie wspieral, widzialbym tu mimo wszystko Piszcza. A Screen? Na pewno bylby bardzo mocny ale nie jechalby wszystkich meczy. Bylbym za tym aby w skladzie jednak byl na te ciezkie mecze z silnymi druzynami.
I najwazniejsze poscy juniorzy, gdzie sa?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'