Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Henka, Piszcz + w miarę dobry polski junior i można bez ryzyka kupować karnet.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
ja tam nie jestem przekonany, ze Henka czy Joe beda solidnie punktowac. Henka rok temu, z tego co pamietam nie blyszczal. poza tym, nie oszukujmy sie, maja swoje lata i nie beda sie zabijac za KMZ. Dlatego osobiscie widzialbym u nas zawodnikow troche mlodszych, kogos z dwojki Piszcz, MRempala - najlepiej obu
szczerze - stawiasz pod tasmą Gustafssona i Marcina Rempałe - puszczasz ich 10 razy. Jakie wyniki obstawiasz?
- tezetomaniak
- Trener
ja obstawiam ze Henka po 6 biegach z rzedu nie wyjezdza na tor bo ledwo moze zlapac oddech.
- Łoptymista
- Trener
hahahaha
a Mrrrrrrrrrr to taki kozak? co on osiagnal? dobrze sie zapowiadal i nic nie osiagnal
Henka to rutyna, ktora zawsze sie przydaje, a w II lidze moze byc wyjatkowo decydujaca
a Mrrrrrrrrrr to taki kozak? co on osiagnal? dobrze sie zapowiadal i nic nie osiagnal
Henka to rutyna, ktora zawsze sie przydaje, a w II lidze moze byc wyjatkowo decydujaca
A pewny jesteś, ze Marcin złapie?
Zresztą sześć trójek to 18 punktów. Dla mnie wystarczy
Zresztą sześć trójek to 18 punktów. Dla mnie wystarczy
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
to moze inaczej - bardziej miarodajnie . obaj jezdzili z tym samym rywalem na torze w Grudziądzu. Tomasz Rempała 6 (3,t,1,0,2) - Henrik Gustafsson 13 (2,3,3,2,3,w). Czy jeszcze jakieś wątpliwosci?
- tezetomaniak
- Trener
jezeli o mnie chodzi, to nic do Henki nie mam. Na 2 lige jest dobry, oczywiscie przy odpowiednim podejsciu. Podejrzewam jednak, ze za banany nie bedzie jezdzil.
A taki Rempala nie ma prawa żądać grubej kasy. Przy zalozeniu ze chcialby sie odbudowac i podszedl do sportu profesjonalnie to wybralbym Mrrrrrrrrr.
No i jak napisal RadeKas, Henka mial po drodze do Lodzi ze względu na Simona. Czy On w ogóle rozwaza jazde w 2 polskiej lidze teraz ? Jakos sie deklarowal, czy to dyskusja podobna do tej o Barkerze ?
A taki Rempala nie ma prawa żądać grubej kasy. Przy zalozeniu ze chcialby sie odbudowac i podszedl do sportu profesjonalnie to wybralbym Mrrrrrrrrr.
No i jak napisal RadeKas, Henka mial po drodze do Lodzi ze względu na Simona. Czy On w ogóle rozwaza jazde w 2 polskiej lidze teraz ? Jakos sie deklarowal, czy to dyskusja podobna do tej o Barkerze ?
kilar pisze:Cos Hynek z Krakowem kontraktu nie podpisuje. Boi sie, ze rywalizacja bedzie zbyt duza i nie da rady sie przebic do skladu ?
Hynek jak nie w krakowie to pewnie w ŻKS wyląduje, chociaż mógłby u nas.Kurde jakoś Hauzinger ma dalej do Nas i mu to nie przeszkadza, a dla Hynka za daleko Lublin leży?
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Mamy juz tylu seniorów, może wystarczy ?
Atmosfera w druzynie bedzie zdrowsza. Moze zamiast Piszcza czy Henki lepiej troche przepłacić za juniora który dołoży cenne pkt których w zeszłym roku brakowało.
1.Darkin
2.Rempala
3.Puszakowski
4.Hauzinger (Zielinski,Gatiatow,Nigmatzianow)
5.Baran
Czy Piszcz nie jezdzac w Anglii bedzie w takiej dyspozycji jak w kilku meczach w poprzednim sezonie ??
Atmosfera w druzynie bedzie zdrowsza. Moze zamiast Piszcza czy Henki lepiej troche przepłacić za juniora który dołoży cenne pkt których w zeszłym roku brakowało.
1.Darkin
2.Rempala
3.Puszakowski
4.Hauzinger (Zielinski,Gatiatow,Nigmatzianow)
5.Baran
Czy Piszcz nie jezdzac w Anglii bedzie w takiej dyspozycji jak w kilku meczach w poprzednim sezonie ??
Ktoś piszę, że nie jest przekonany, że Gustaffosn będzie dobrze punktować. Przecież z zawodników na których nasz klub może sobie pozwolić tak naprawde żaden nic nie gwarantuje, chodzi o to żeby zminimalizować ryzyko wtopy a z Takim M. Rempałą to jedna wielka zagadka. Kiedy on wogóle ostatnio zrobił jakąś dwucyfrókę na wyjeździe?? Wg. mnie MR to zawodnik typu: zrobi 10-12 u nas z Rawiczem a za tydzień 1 punkt w Opolu. To po co płacić krocie za takiego średniaka.
Nie sądze, że Gustaffson waliłby po 13 pkt w każdym meczu ale twierdze, że na wyjazdach jedynie Karol jest w stanie wykręcić lepszą średnią od niego a takiego zawodnika nam właśnie potrzeba. Po co nam angol co nigdy polskiego toru nie widział.
A po drugie wziął bym Gustaffsona z samego sentymentu bo kojaży mi się z 90 latami kiedy obcokrajowiec był magnesem przyciągającym tłumy na mecze:)
Nie sądze, że Gustaffson waliłby po 13 pkt w każdym meczu ale twierdze, że na wyjazdach jedynie Karol jest w stanie wykręcić lepszą średnią od niego a takiego zawodnika nam właśnie potrzeba. Po co nam angol co nigdy polskiego toru nie widział.
A po drugie wziął bym Gustaffsona z samego sentymentu bo kojaży mi się z 90 latami kiedy obcokrajowiec był magnesem przyciągającym tłumy na mecze:)
Panowie H.Gustafsson w tym roku konczy 40 lat!!! Nie jest to chyba dobry pomysl a w dodatku nie ma zadnych miarodajnych statystyk co do niego bo w ilu on meczach jechal ostatnio w naszej lidze? Gdyby byl dobry to by jezdzil w Lodzi regularnie w 2009. To jest wyznacznik! Skoro my mamy liczyc na zawodnika 40 letniego, ktory nie miescil sie w skladzie rywala przez caly sezon i ten klub nie przejawia dalszego zainteresowania nim - to ja nie mam wiecej pytan! Skoro odpadl Davidsson to tylko Piszcz jest gwarantem dobrych wynikow i chcialbym zeby selnil ten "podstawowy warunek"
rozmowa z prezesem
http://www.lsport.pl/zuzel/zu10013001b.php
http://www.lsport.pl/zuzel/zu10013001b.php
No to przynajmniej jasnosc co do 40 letniego Henki mamy, ufff 
tez mi sie wydaje ze Henka nie pojezdzi z koziolkiem na plastronie wiec zabierajmy sie za piszczyka!!!!!
- tezetomaniak
- Trener