Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Miesiac do startu sezonu a gosc o kuli chodzi...hmmm... da rade 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
no i m.in dlatego przydałby się Stojan albo Franek 
sting126 pisze:istred pisze:2. Klub nie ma najmniejszego pomysłu jak zachęcić ludzi do przychodzenia na stadion
Mysle,ze wielkiej tajemnicy nie zdradze jesli napisze,ze klub zlecil wykonanie strategii marketingowej. Czy zostanie ona wykorzystana i w jaki sposob to juz zalezy tylko od klubu.
Chcesz powiedzieć, że nie mając ustalonego budżetu tak jak napisał istred, klub będzie wydawał pieniądze na strategię i zatrudniał firmę marketingową zewnetrzną?
Firma marketingowa jest. Działa to na zasadzie sponsoringu,więc klubu to nic nie kosztuje.

Strategie przygotowuje na zasadzie bezplatnej wspolpracy jeden z kibicow.
Czas na zmiany :]
Niech nie będzie bezpłatna, tylko niech kosztuje 50 zł. Inaczej klub będzie musiał zapłacić podatek dochodowy za otrzymane świadczenie darme.
Rozmawiaja nasi dzialacze z jakimis juniorami, czy caly sezon bedziemy jezdzili Mistygaczem? Trza cos wypozyczyc
moze czekaja do kwietnia az bedzie wyprzedaz 80% 
tomunneck pisze:moze czekaja do kwietnia az bedzie wyprzedaz 80%
W kwietniu to będzie zwyżka o 80%. Bo juz nie bedzie zawodników a za to potrzebujących co niemiara.
A jak jeszcze nie uda się zrobić pierwszej licencji np z powodu pogody ( co jest bardzo prawdopodobne) to dopiero będzie podwyżka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Gawrzyk pisze:sting126 pisze:Strategie przygotowuje na zasadzie bezplatnej wspolpracy jeden z kibicow.
student w ramach zaliczenia czy jakas firma profesjonalnie sie tym zajmujaca?
Kto by nie zrobil to zawsze jakis postep:)
Postęp jeśli zostanie to dobrze zrobione bo w innym wypadku może przynieść skutek odwrotny od oczekiwanego 
Przede wszystkim istota takiej strategii jest to,ze nalezy ja wprowadzic w calosci po to zeby przyniosla zamierzony efekt. Klub ja otrzyma - a co z nia zrobi to juz jego decyzja. Byc moze np. bedzie chcial wcielic w zycie tylko czesc pomyslow tam zawartych, a wtedy efekt moze byc mizerny nawet jesli sama strategia bedzie opracowana na najwyzszym poziomie.
Czas na zmiany :]
- Egon
- Zawodowiec
Tylko 300zł? Co tak tanio?
Hehe niezle jaja.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Żadne jaja. To chyba najkorzystniejsza oferta w Polsce. Jeżeli bilety będą w cenach z tamtego roku to niezłe oszczędności sie szykują na karnetach. Bilet VIP kosztował 30 zł to za 14 meczów wychodzi 420 zł. za normalny za 14 meczów wychodzi 210 ( po 15 zł były)zł. Czyli oszczednosci na VIP są olbrzymie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
hmmm skoro karnet ma kosztowac 300zł to ciekawe po ile będa bilety... w koncu osobom ktore kupią karnet VIP i tak musi wyjsc taniej niż przy kupowaniu biletow...
Karnet nie ma kosztowac 300zl!!!
Karnet ma kosztowac 140zl
Oferta jest korzystna o ile nie skonczymy sezonu po 7 meczach u siebie:)
Karnet ma kosztowac 140zl
Oferta jest korzystna o ile nie skonczymy sezonu po 7 meczach u siebie:)
- Egon
- Zawodowiec
Ja nie mowie ze nie bedzie oszczednosci bo takie na pewno beda, bo w koncu od tego sa karnety
po prostu zawsze smieszyla mnie nazwa "trybuna VIP" i cena biletu na ten sektor
i skad wyszlo Ci az 14 meczow? 
Karnet 140zł, a zobaczycie, że bilet będzie kosztować 18 zł i taniej wyjdzie bez karnetu 
Gawrzyk pisze:a jak to obliczyles ze 14 meczow?Jesli wejdziemy do playoffow to czeka nas 10 meczow u siebie (7 w rundzie zasadniczej + 3 w rundzie finalowej). Chyba ze na karnecie VIP wpuszcza tez na wyjazdach
PS I raczej watpie aby karnety obowiazywaly na runde finalowa. Przeciez w niej jada 4 najlepsze zespoly. Reszta zaczyna wakacje.
Coś mi się popieprzyło.
140 zł za karnet to wychodzi po 20 zł za bilet!!! przy założeniu że są tylko na rundę zasadniczą. Zakładając play-off to 14zł. Żadne oszczędności. No chyba, że bilety drastycznie podrożeją. 18 -20 zł za normalny???
Odpowiedzi sam udzieliłeś w innym wątku.
- Egon
- Zawodowiec
Watpliwa sprawa zeby karnety obowiazywaly rowniez na rundzie finalowej 
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2010, o 22:04 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
Egon pisze: po prostu zawsze smieszyla mnie nazwa "trybuna VIP" i cena biletu na ten sektor![]()
Proste. Jak nie było krzesełek to przychodziło do mnie dużo gości i mówiło, ze z chęcia zapłaca dwa razy tyle za bilet aby tylko siedzieć na krzesełkach pod dachem. No to jak pojawiły się krzesełka pod dachem to mieli...
Egon pisze:Watpliwa sprawa zeby karnety obowiazywaly rowniez na rondzie finalowej
Czyli żeby kupno karnetu sie opłacało to czekaja nas bilety po minimum 22 zł na rundę zasadniczą. O święta godzino!!!
to lepiej zeby podali ceny za karnety i za bilety, bo wacham sie czy kupic cholerka. No i czy beda obowiazywaly na inne imprezy zuzlowe
dla porownania Krosno:
Ceny karnetów:
Trybuna główna - 200 zł
Normalny - 145 zł
Bilety:
Trybuna główna - 25 zł
Normalny - 18 zł
Ulgowy - 10 zł
dla porownania Krosno:
Ceny karnetów:
Trybuna główna - 200 zł
Normalny - 145 zł
Bilety:
Trybuna główna - 25 zł
Normalny - 18 zł
Ulgowy - 10 zł
karnety są pewnie na runde zasadnicza i imprezy dodatkowe a wątpie zeby sprzedawali je takze jako wejsciowki na runde finałową bo nikt nie moze zagwarantowac ze się w niej znajdziemy a ludzie wtedy mogli by sie wkurzyc ze mieli jeszcze mecze ogladac a ktoś sie nie popisał i guzik z tego bedzie.
Pozdrawiam