25.04.10 Lublin - Rawicz
Re: 25.04.10 Lublin - Rawicz
harry tez ich widziałem, dlatego się zdziwiłem, że było 150 (według relacji) 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- niespokojny
- Trener
DObrze by bylo jakby ktos Wojciechowskiemu powiedzial ze nie trzeba krzyczec do mikrofonu... 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
InDorka pisze:Zauwazylam, ze wszystkie sektory byly otwarte...
Może i otwarte, ale te zaspawane przejścia z sektora do sektora ? Jak to wygląda? Jak klatki dla dziczy.Bez przesady
Carter#15 pisze:jerry78 pisze:Generalnie padaka. 3h, dziurawy tor, psująca sie maszyna startowa, to wszystko sprawia, że wygląda to bardzo niedobrze.
I stadion wysypisko smieci. 20 zl za siedzenie w smieciach, 5 zl za 2 kartki programu. Ze juz nie wspomne o tym ze zeby gdzies sie ruszyc trzeba ludziom chodzic po glowach i stopach.
Dlatego od lat siedzę sobie za te 20 zł na betonie, bo faktycznie trudno się wydostać z trybun nawet dziecku, jeżeli siedzi się gdzieś pośrodku
Jedyny plus to gratisowe Musli przy wejściu oraz odnowione WC, chociaż w damskim jest brak umywalki i sama pogoniłam jakieś dziecko, które odkręciło wodę i ta zalewała podłogę. Największa porażka, to cena programów i wielkość biletów. Myślę, że 5 zł za dziadowski, 2 kartkowy program to naprawdę wielka przesada i klub na takim zdzierstwie nie zarobi
Bozena pisze:InDorka pisze:Zauwazylam, ze wszystkie sektory byly otwarte...
W sumie nie najgorzej zaprezentował się Kustro.
Kostro
Uprzedziłeś mnie, bo właśnie miałam edytować.
Śmieszna pomyłka, faktycznie? 
A nawet nie trzeba w ogóle mówić.niespokojny pisze:DObrze by bylo jakby ktos Wojciechowskiemu powiedzial ze nie trzeba krzyczec do mikrofonu...
Ale z drugiej strony, jakby tak sie darl do prezydenta i rady miasta o pieniadze na zuzel to kto wie jaki bylby skutek
moze cos by rzucili dla pozbycia sie naszego prezesa, co by wiecej nie przychodzil do nich 
Bozena pisze:Myślę, że 5 zł za dziadowski, 2 kartkowy program to naprawdę wielka przesada
W Rzeszowie, na sparing z Tarnowem rudzielec postanowił, że 8 złotych kosztował będzie program składający się z jednej kartki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- MikeMistrz
- Senior
A jeszcze jedno... Kiełbasa będzie na każdym meczu odprawiał swoje modły ? Bo ja szczerze mówiąc nie wiem po co to komu potrzebne
.
Flint pisze:W Rzeszowie, na sparing z Tarnowem rudzielec postanowił, że 8 złotych kosztował będzie program składający się z jednej kartki.
Podejrzewam, że ten program był "biletem" jednocześnie. I powiem Ci w tej sytuacji, że nie chciał byś widzieć jak u nas wyglądał program, który kosztował 12 zł na eliminacje mistrzostw świata
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
MikeMistrz pisze:A jeszcze jedno... Kiełbasa będzie na każdym meczu odprawiał swoje modły ? Bo ja szczerze mówiąc nie wiem po co to komu potrzebne.
Co roku robi to przed PIERWSZYM meczem sezonu, wiec nie rozumiem tego zdziwienia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A ten sezon "otwierał" dwa razy, stąd pewnie wątpliwości 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Podejrzewam, że ten program był "biletem" jednocześnie.
No właśnie nie.^^
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć