Treningi
Re: Treningi
co sezon to samo. Jeśli więzadła to chyba już się go naoglądaliśmy do końca sezonu. Hauzingera trzeba brać, solidny z niego ligowiec. Zdrówka piszczyk!
- Łoptymista
- Trener
hansie
, wiem
ja na goraco komentuje i szukam najlepszego wyjscia z sytuacji. moze jak napisze ze to tylko obicie to co sie popsulo, od razu sie zrosnie
mialem zlamana noge, mialem tez w zasadzie drobne klopoty z kolanem, w obu przypadkach cholestrwa eliminowaly mnie z zycia skutecznie i na dlugo
co do truskawy to mam jedno pytanie? kto ma dostep do ban-maszyny?
ja na goraco komentuje i szukam najlepszego wyjscia z sytuacji. moze jak napisze ze to tylko obicie to co sie popsulo, od razu sie zrosnie
mialem zlamana noge, mialem tez w zasadzie drobne klopoty z kolanem, w obu przypadkach cholestrwa eliminowaly mnie z zycia skutecznie i na dlugo
truskawa pisze:zesrany to ty jestes raczej. nie pierwsza i nie ostatnia kontuzja Piszcza w tym roku i całej karierze. Im odpadł krajowy lider przed samym początkiem sezonu, taki jest sport nie róbcie tragedii
a ktora?
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Moze wzieli go na przeswietlenie,albo na badania dla swietego spokoju? Kurde najpierw z Krosnem palucha wlozyl teraz to... Mam nadzieje ze nie potwierdza sie te wiadomosci o uszkodzonych wiezadlach badz zlamanej nodze. Inaczej zobaczymy go pod koniec wakacji... A wiadomo czy schodzil o wlasnych silach czy na noszach?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
w sensie ze w czasie przyszłym, nie czepiaj sie takiego detalu, sens wypowiedzi zrozumiałeś
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Do ban-maszyny nie mam niestety, ale radziłbym trochę bastować z tekstami typu "zesrany to ty jestes". To nie rynsztok...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
truskawa pisze:zesrany to ty jestes raczej. nie pierwsza i nie ostatnia kontuzja Piszcza w tym roku i całej karierze. Im odpadł krajowy lider przed samym początkiem sezonu, taki jest sport nie róbcie tragedii
Wez kmiocie odpylaj od mojej osoby. Rozstawiles tarota i cwaniakujesz. Jak widac dla innych to jest tragedia ze nie ma Piszcza na ktorego tu kazdy czekal i o ktorym pisalo sie 3 miesiace. Nawet sonda jest przeprowadzona. Dorosnij dzieciaku bo gdyby Zielinski byl lepszy to bylby w skladzie na Opole. Teraz masz co chciales. Miales chamie zloty rog...
Dobra, wymienili uprzejmości i wystarczy. Kolejne takie będą leciały w cosmos...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ostał ci się ino sznur.. 
Dopóki dopóty nie będziemy mieli informacji z wynikami badań trzeba poczekać z wyrokami. Jeżeli sprawdzi się wersja, w której Tomek będzie zmuszony pauzować, to do składu musi wskoczyć ktoś z dwójki: Zieliński i w przypadku cudu papierkowego: Hauzinger. Innej możliwości nie widzę.
Dopóki dopóty nie będziemy mieli informacji z wynikami badań trzeba poczekać z wyrokami. Jeżeli sprawdzi się wersja, w której Tomek będzie zmuszony pauzować, to do składu musi wskoczyć ktoś z dwójki: Zieliński i w przypadku cudu papierkowego: Hauzinger. Innej możliwości nie widzę.
Piszcz jest na badaniach, za około godzinę prawdopodobnie będzie wiadomo co i jak.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Jezeli dla ciebie to jest tragedia, to znaczy ze ty jestes jeszcze mały bo nie potrafisz podejść z dystanesm do roli kibica na niedzielnym meczu, a dla dodania uroku swojej wypowiedzi cytujesz lektury gimnazjalne. tragedia wydarzyła się tydzien temu.
Nie ma Piszcza, to norma, można było przywyknąc, do tego wszyscy zgodnie twierdzą, że w Krośnie był najsłabszy/ są inni chętni do jazdy
Nie ma Piszcza, to norma, można było przywyknąc, do tego wszyscy zgodnie twierdzą, że w Krośnie był najsłabszy/ są inni chętni do jazdy
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Jak chodzic nie moze to ja to nienajlepiej widze.
Mistrzu truskawkowaty o co Ty walczysz co ?
Uspokójcie się ludzie. Nie ma jeszcze żadnych badań a już opisujecie jakby mu nogę urwało. Po co te nerwy. Sam jestem zaniepokojony tą sytuacją bo zdaję sobie sprawę że Piszcz jest dobrym zawodnikiem którego będzie obecnie ciężko zastąpić. Ale radzę wstrzymać się do czasu wydania opinii lekarskiej. Wiadomo też jest że żużel jest sportem bardzo urazowym więc trzeba się liczyć z takimi przypadkami i to nie tylko w wykonaniu Piszcza lecz każdego zawodnika.
Dlatego proponuję bez nerwów i nie potrzebnych złych emocji poczekać na informacje ze szpitala.
Pozdrawiam.
Dlatego proponuję bez nerwów i nie potrzebnych złych emocji poczekać na informacje ze szpitala.
Pozdrawiam.

Samego zdarzenia nie widziałem. Wiem, że był sam na torze a trening już się w zasadzie kończył. Tomek po upadku nie próbował wstawać, leżał cały czas, wyjechała karetka, został położony na nosze po czym przywieźli go do parku maszyn i tam nosze wjechały do budynku klubowego. Oby to nie było nic poważnego :/ Zdrowia Tomasz!
Pozdrawiam
truskawa pisze:Jezeli dla ciebie to jest tragedia, to znaczy ze ty jestes jeszcze mały bo nie potrafisz podejść z dystanesm do roli kibica na niedzielnym meczu, a dla dodania uroku swojej wypowiedzi cytujesz lektury gimnazjalne. tragedia wydarzyła się tydzien temu.
Mam obawy, czy Ty dorosłeś do miana kibica
Szanowny kolego Truskawa,
Taki poziom altruizmu jaki okazujesz powala na kolana, mimo iż będzie to wycieczka po rodzinie w sensie przykładu.. hmm to ciekawe czy gdyby Twój brat złamał nogę,( a może nie masz brata?), to może Twoja siostra złamała nogę, to też byś się cieszył i była by to "norma", że kuzyn lub kumpel go zastąpi w pracy. Zastanów się!
Powtórzę wiec zastanów się z czego się cieszysz, bo zmuszasz ludzi by Cie atakowali.
Jeśli masz coś do powiedzenie to przemyśl to. Nie wrzucaj teraz ideologi do tego, że głupotę palnąłeś i brniesz w nią dalej, zamiast zamilknąć lub przyznać się po męsku do winy i będzie po sprawie!
..................................................................................................................................................................
Tomasz! Trzymaj się, jesteśmy z TOBĄ! Kibice z Tobą są! Motor LUBLIN MOTOR!!!
Taki poziom altruizmu jaki okazujesz powala na kolana, mimo iż będzie to wycieczka po rodzinie w sensie przykładu.. hmm to ciekawe czy gdyby Twój brat złamał nogę,( a może nie masz brata?), to może Twoja siostra złamała nogę, to też byś się cieszył i była by to "norma", że kuzyn lub kumpel go zastąpi w pracy. Zastanów się!
Powtórzę wiec zastanów się z czego się cieszysz, bo zmuszasz ludzi by Cie atakowali.
Jeśli masz coś do powiedzenie to przemyśl to. Nie wrzucaj teraz ideologi do tego, że głupotę palnąłeś i brniesz w nią dalej, zamiast zamilknąć lub przyznać się po męsku do winy i będzie po sprawie!
..................................................................................................................................................................
Tomasz! Trzymaj się, jesteśmy z TOBĄ! Kibice z Tobą są! Motor LUBLIN MOTOR!!!
"Droga w górę jest drogą w dół"
Dalej nic nie wiadomo, badania trwają.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
to było tak, Tomek wyjechał sam na tor, zrobił sobie 1 okrązenie. potem ze startu jeszcze jedno kółko i na następnym jak wjeżdżał w 1 łuk to w koleine jakąś wpadł i troche mu motor postawiło w poprzek, i jechał w kierunku bandy ale bardzo powoli, próbował skręcił ale tą metalową podpórką pod noge prawą zachaczył o bande, wyszło to tak niefortunnie że Tomek zostawił nogę. Nagle słychać jak Tomek krzyczy : Karetke ! , biegnie do niego kilka osób a on znowu krzyczy ze 2 razy : Karetke ! Karetke !. Wszyscy do niego pobiegli i karetka wyjechała i go na noszach z toru zabrali, no i do budynku klubowego na badania. W trakcie badań z budynku wybiegł chyba jego mechanik i powiedział że podejzenie złamania ale nic pewnego, potem Tomka zabrali do szpitala i jak sie pytałem tego mechanika to on powiedział że coś z kolanem ale nic pewnego i muszą prześwietlenie zrobić. Był to bardzo dziwny wypadek, bo prędkość była na prawde nie wielka. No i należy dodać ze sie przebila dmuchana banda. No i zaraz tam wyjeli zapasowa i poszli zmieniac. Żeby Tomek tylko był poobijany. A jak nie da rady w piątek do Opola to Hauzingera bym wstawił w jego miejsce. TOMEK wracaj do zrowia !
I Love Speedway
No to starty w GP 2011 ma z głowy,oby tylko na tych zawodach się skonczyło...
Dzisiaj jeździ szkółka?? bo słychać motocykle
-
speedway20
Dzisiaj i jutro nasi trenują ?? 
Z tego co obiło mi sie o uszy to w czwartek trenuje szkółka a w piątek seniorzy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski