Poszla wazelinka
Jak tak dalej pojdzie, ludziska beda reagowali na widok przyczepnego tak jakby zobaczyli goddena na torze.
ravajas pisze:powoływanie się na zachowanie politykierów nie jest najrozsądniejsze. jeszcze ktoś gotów uznać, że dobro lubelskiego speedwaya leży im na sercu. nie bądźmy dziećmi. Pozdrawiam
Łoptymista pisze:mikas a Ty byles na meczu
poza tym gdzie on napisal, ze widzial tor? zna sie na zuzlu na tyle, zeby wiedziec ze na kartoflisku nie da sie zrobic czasow wokolicach rekordu toru. niektorym sieciowym przesladowcom brak takiej wiedzy
tezetomaniak pisze:Tor był bardzo dobrze przygotowany!
zapytaj zawodników czy dobrze im się jezdzilo
mikas pisze:Łoptymista pisze:mikas a Ty byles na meczu
poza tym gdzie on napisal, ze widzial tor? zna sie na zuzlu na tyle, zeby wiedziec ze na kartoflisku nie da sie zrobic czasow wokolicach rekordu toru. niektorym sieciowym przesladowcom brak takiej wiedzy
O matko, nie napisalem tego zeby stwierdzic ze tor byl zly.
Pisalem w kontekscie tego, ze Meesha wiele razy wypomina innym forumowiczom, ze wypowiadaja sie o meczach wyjazdowych nie bedac na nich. Wtedy gdy ma inne zdanie na temat jakichs sytuacji z meczu wyjazdowego jego koronnym argumentem jest wlasnie to, ze on widzial na zywo a ktos nieTym razem jednak nie przeszkodzilo mu zabrac glosu w sprawie toru to, ze tego toru na zywo nie widzial
meesha pisze:Nagonki rozpoczętej przez Adrianka Miedzińskiego
Nie powinno być sytuacji, w której taki żużlowiec jak Adrian Miedziński - a według mnie jest to jeden z pięciu najlepszych jeźdźców w Polsce - jedzie na prowadzeniu, traci kontrolę na maszyną i wpada w bandę.
no dobrze tezetomaniaku, ale o co Ci chodzi?
meesha pisze:O to mu chodzi, że zawsze musi być "anty"...

Remus pisze:Pamiętajmy że nasz tor jest naszym atutem.
Zawody mogły się podobać, była walka. Po tym, co słyszałem spodziewałem się dużo gorszego toru, a nie było źle.
Tor w przeciwieństwie do mojego ostatniego występu w Lublinie wyglądał dobrze, nadawał się do walki,