Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
- tezetomaniak
- Trener
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Widzicie jak nam się pięknie klaruje skład
, a jeszcze 2 tygodnie temu wieszaliście psy na zarządzie, że miały być wzmocnienia a i tak z tego nic nie będzie..
. Myślę że Dryml przemyślał całą sytuację i perspektywa niezłej kasy i wypłaty w terminie zobligowała go do zmniejszenia swoich żądań finansowych. Jeszcze raz wielkie brawa dla zardządu, a także dla naszego "POTĘŻNEGO" sponsora, dzięki któremu lubelski speedway znowu stanie się potęgą.. i oby tak było ! 
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
Brawo, brawo, brawo!
Byłem zmartwiony po 15, ale nic nie pisałem, bo ufałem Wojciechowskiemu. Już po podpisaniu umowy z LW przekonałem się, że prezes nie rzuca słów na wiatr (a sam śmiałem się z "mitycznych" sponsorów). Teraz znów nas pozytywnie zaskoczyli Drymlem późnym popołudniem
Byłem zmartwiony po 15, ale nic nie pisałem, bo ufałem Wojciechowskiemu. Już po podpisaniu umowy z LW przekonałem się, że prezes nie rzuca słów na wiatr (a sam śmiałem się z "mitycznych" sponsorów). Teraz znów nas pozytywnie zaskoczyli Drymlem późnym popołudniem
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Pewnie nie bez znaczenia była rozmowa na linii Rymel - Dryml. Opinia idzie w świat. 
SpeeDFan pisze:Widzicie jak nam się pięknie klaruje skład, a jeszcze 2 tygodnie temu wieszaliście psy na zarządzie, że miały być wzmocnienia a i tak z tego nic nie będzie..
. Myślę że Dryml przemyślał całą sytuację i perspektywa niezłej kasy i wypłaty w terminie zobligowała go do zmniejszenia swoich żądań finansowych. Jeszcze raz wielkie brawa dla zardządu, a także dla naszego "POTĘŻNEGO" sponsora, dzięki któremu lubelski speedway znowu stanie się potęgą.. i oby tak było !
Ile razy ma byc to powtarzane ....
To Rafał miał w tym główny udział ....
zamiast 500 + program Beryl +