Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
chodzą plotki, że chca zrobić betonik
Szczerze mówiąc tego się właśnie obawiam, w takim przypadku może sobie Karol nie poradzić za bardzo... Z drugiej strony ostrowski "dom starców" może mieć nienajlepszy refleks już
No nic, zobaczymy za dobę z groszami co nam tam uszykują 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Hmm a ja jestem ciekaw w jakims składzie wystąpimy..byłem pewny ze Dryml pojedzie za Piszcza ale....
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
nie ma w tym roku rezerwowych z 8 i 16
janaz pisze:Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
Kolejny kibic sukcesu sie znalazł na forum.

- MikeMistrz
- Senior
Pewnie ze składu awizowanego wyleci Piszcz, albo Darkin w zależności od postawy tego pierwszego na treningu.
Obejrzałem ich mecz z Krosnem (mam nadzieję, że obejrzę również niedzielny mecz) i nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia. Pytel i Parker całkiem nieźle. Dobrze też Kajzer ze Staszewskim, ale Czerwiński i Klecha bardzo słabo.
Ale Krosno zdecydowanie nie zostało zdeklasowane. Moim zdaniem lepiej to wyglądało niż pokazuje wynik. A my jednak jesteśmy chyba mimo wszystko silniejszym zespołem niż Krosno.
Moment startowy najczęściej lepszy mieli goście, ale tracili pozycje albo na dojeździe, albo na łuku, gdzie w ogóle nie podejmowali walki - tragicznie Staszek jak zamykał gaz nie podejmując jakiejkolwiek walki...
Jeżeli zrobią beton to tylko sobie narobią kłopotów.
Jakoś jestem dziwnie spokojny przed tym meczem.
A może to tylko takie wrażenie, bo chyba po raz pierwszy (no, drugi) w tym sezonie jedziemy na wyjeździe naprawdę mocnym składem...
Ale Krosno zdecydowanie nie zostało zdeklasowane. Moim zdaniem lepiej to wyglądało niż pokazuje wynik. A my jednak jesteśmy chyba mimo wszystko silniejszym zespołem niż Krosno.
Moment startowy najczęściej lepszy mieli goście, ale tracili pozycje albo na dojeździe, albo na łuku, gdzie w ogóle nie podejmowali walki - tragicznie Staszek jak zamykał gaz nie podejmując jakiejkolwiek walki...
Jeżeli zrobią beton to tylko sobie narobią kłopotów.
Jakoś jestem dziwnie spokojny przed tym meczem.
A może to tylko takie wrażenie, bo chyba po raz pierwszy (no, drugi) w tym sezonie jedziemy na wyjeździe naprawdę mocnym składem...
Mars pisze:janaz pisze:Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
Kolejny kibic sukcesu sie znalazł na forum.
a to już jakiś sukces został odniesiony, o czymś nie wiem?
radzę gorące głowy schłodzić i na sukces poczekać do ostatniej kolejki.
Dryml to na razie nazwisko z przeszłości bez sukcesów w tym roku;
1,26 w EL 46 na 58 sklasyfikowanych
ostatni mecz, Lukas Dryml - 3+1 (d,1*,2,0)
Jeżeli nasza juniorka zdobędzie jakieś punkty to możemy w Ostrowie wygrać. Ja obstawiam że sprzętowo Ostrów od nas odstaje i tutaj upatruje naszej szansy na zwycięstwo w tym meczu. Jeżeli nasza druga linia nie zawiedzie powinno być dobrze , ale przekonamy się o tym jutro.