udalo sie sciagnac Rymela i Drymla, nie mozna miec wszystkiego, i tak jest calkiem niezle
nie wiem co Cie boli harry ale meczace to juz troche jest
Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
METHANOL ADVENTURE TEAM
jestem tego samego zdania wydaje mi sie ze Harry ma zly dzien i nie ma gdzie sie wyladowac pzdr
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Harry, 99% tego forum (w tym ja tez) z reguly bronila Twoich poczynan. Atakowaly nieliczne wyjatki i szybko znikaly bedac w mniejszosci.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
grzesieck pisze:udalo sie sciagnac Rymela i Drymla, nie mozna miec wszystkiego, i tak jest calkiem niezle
nie wiem co Cie boli harry ale meczace to juz troche jest
Ja wiem że to jest męczące. Zawsze trudne pytania są męczące.
Tylko Rymela nie będzie na meczu z Łodzią. A jest dużo punktów do odrobienia na bonusa. To trzeba sie brać do roboty a nie przeżywać w euforii radość z udanych kontraktów skoro one na razie guzik dały.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
neir1 pisze:jestem tego samego zdania wydaje mi sie ze Harry ma zly dzien i nie ma gdzie sie wyladowac pzdr
Dokładnie, mam zły dzień od momentu jak się dowiedziałem o nowym naszym nabytku
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski