Transparent dla Dadosa
hej maestro napisz w koncu ile czasu ci potrzeba i czy zyjesz- bo pisze takie posty juz od 24 h????:) tekst juz jest- powiedzmy ze wszyscy sie zgodzili, sluchajcie nie piszcie juz wiecej mozliwosci bo tylko namieszacie!!!!!!!!
oto tekst
ROBERT DADOS - MISTRZ Z LUBLINA
KIBICE ZAWSZE Z TOBA
na tle barw klubowych
pozdr.
oto tekst
ROBERT DADOS - MISTRZ Z LUBLINA
KIBICE ZAWSZE Z TOBA
na tle barw klubowych
pozdr.
kaar pisze:ROBERT DADOS - MISTRZ Z LUBLINA
KIBICE ZAWSZE Z TOBA
pozdr.
I bardzo dobrze chociaz bym wniósł mala poprawke do tego ale niech bedzie podoba mi sie to i tak mam byc poprostu gites teraz maestro twoja kolej
ps.kaar co bys powiedzial jak by bylo ''zawsze wierni i oddani kibice z lublina'' czy lepiej jak jest ''kibice z lublina''ale to co jest moze byc
pozdro
....witam.....
jak widzicie nie zdazylismy ze slowami otuchy dla roberta....
flaga jest juz gotowa.....3 m szer. i 1,5 m wys. w barwach klubowych.....
....pozostanie teraz ustalic nowy tekst na fladze,ja proponuje na gorze "ROBERT DADOS" po srodku "NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH" ewentualnie "NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIECI" a na dolnym pasie "1977-2004".napiszcie co o tym sadzicie
pozdr
maestro76 pisze::cry:![]()
![]()
....witam.....
jak widzicie nie zdazylismy ze slowami otuchy dla roberta....
flaga jest juz gotowa.....3 m szer. i 1,5 m wys. w barwach klubowych.....
....pozostanie teraz ustalic nowy tekst na fladze,ja proponuje na gorze "ROBERT DADOS" po srodku "NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH" ewentualnie "NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIECI" a na dolnym pasie "1977-2004".napiszcie co o tym sadzicie
pozdr
Ok Maestro rob tak jak napsiałeś! to jest dobre. Ja wpadłem na taki pomysł ale to już z amało czasu aby kazdy żucił ile moze i zrobić dużą flagę zółto-biało-niebieską na górze ROBERT DADOS na środku olbrzymie jego zdjęcie (np to co ma Karolina.M jako avatar czy cos takiego) a na dole MOTOR LUBLIN
ej przestancie - jezeli umiecie tylko wymagac i codziennie zmienaic zdanie to gratuluje!!! juz mnie to zaczyna wkurzac!! - zrobmy tak, albo tak, albo nie tak bedzie lepiej....chodzi o sam gest!!!!! ze pamietamy . I powinniscie byc wdzieczni maestro ze w ogole zrobil transparent a nie codziennie pisac tylko nowe hasla! pozdr.
witam
transparent jest gotowy.wyszedl ... jak wyszedl-sami ocenicie.
pozostala jedynie kwestia w ktorym miejscu go zawiesimy.ze wzgledu na zmieniony tekst i co za tym idzie wiecej liter,flaga "urosla" do 2,15 wys. i nie wiem czy umieszczajac ja na plocie nie zaslonimy toru kibicom nizej siedzacym.napiszcie co o tym sadzicie(moze na luku lub na nieczynnej trybunie krytej?).
pozdrawiam
pozostala jedynie kwestia w ktorym miejscu go zawiesimy.ze wzgledu na zmieniony tekst i co za tym idzie wiecej liter,flaga "urosla" do 2,15 wys. i nie wiem czy umieszczajac ja na plocie nie zaslonimy toru kibicom nizej siedzacym.napiszcie co o tym sadzicie(moze na luku lub na nieczynnej trybunie krytej?).
pozdrawiam
maestro76 pisze:witam
pozdrawiam
no to teraz malutki problemik z zawieszeniem
moze by sie dalo do tej stodoly przypiac bo chyba tam nikt nie bedzie siedzial