Treningi
- rafal13056
Re: Treningi
Mi chodzi o zawodnikow
-
Smirnek_
- Senior
Bedzie Hadek i/lub Edberg?
rafal13056 pisze:Mi chodzi o zawodnikow

" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
co to?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
A dzis urodziny ma Siergiej Darkin
Napisalem to tu bo chyba nie ma tematu dla tego zawodnika.
Napisalem to tu bo chyba nie ma tematu dla tego zawodnika.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Widzialem jest Puzon i bus Drymla, wiecej nie wiem bo pojechalem
Dryml nie startował tylko coś z mechanikiem przy motocyklach robili. Był też na torze patrzył pola startowe i krótko rozmawiał z Wilkiem. Startowali Puzon Baran i TR. W pierwszej serii Puzon woził wszystkich Baran ostatni. Później Baran chyba dwa razy był pierwszy, ale TR tuż za nim. I dalej już poszedłem, ale jeszcze trochę coś warczało.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na treningu Puszakowski, Rempała, Baran, Jendrej i Dryml (ale nie jeździł).
Pierwsza seria:
Puszakowski, Rempała, Baran (odpuścił po starcie)
Puszakowski, Baran, Rempała (odpuścił bo taśma z jego strony nie poszła)
Puszakowski, Rempała, Baran
Druga seria:
Rempała, Puszakowski, Baran
Baran, Rempała, Puszakowski
Baran, Puszakowski, Rempała
W pierwszej serii Puzon nie łapany, Karol przegrywał starty a na trasie wolny,
W drugiej serii, po pierwszym starcie Puzon podjechał do Karola coś tam mu powiedział, ten coś pokręcił i później 2 razy wystrzelił spod taśmy pierwszy. Liczyłem na to, że Dryml coś potrenuje, ale ten tylko pochodził po torze.
Dziwie się troche, że Lukas nie potrenował, Tadka również nie było, a wiemy jak będą ważne punkty juniorów.
Najgorsze jest to, że na jutro rano przewidują opady i co będzie jak nasi nie potrenują ? Co do pogody to radzę zajrzeć na http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=lublin zawsze się sprawdziło w moim przypadku. Jeśli opady będą to pewnie takie jak na meczu z Wandą i oby z takim skutkiem nasi rozjechali Orła jak we wcześniej wspomnianym meczu.
Pozdrawiam
Pierwsza seria:
Puszakowski, Rempała, Baran (odpuścił po starcie)
Puszakowski, Baran, Rempała (odpuścił bo taśma z jego strony nie poszła)
Puszakowski, Rempała, Baran
Druga seria:
Rempała, Puszakowski, Baran
Baran, Rempała, Puszakowski
Baran, Puszakowski, Rempała
W pierwszej serii Puzon nie łapany, Karol przegrywał starty a na trasie wolny,
W drugiej serii, po pierwszym starcie Puzon podjechał do Karola coś tam mu powiedział, ten coś pokręcił i później 2 razy wystrzelił spod taśmy pierwszy. Liczyłem na to, że Dryml coś potrenuje, ale ten tylko pochodził po torze.
Dziwie się troche, że Lukas nie potrenował, Tadka również nie było, a wiemy jak będą ważne punkty juniorów.
Najgorsze jest to, że na jutro rano przewidują opady i co będzie jak nasi nie potrenują ? Co do pogody to radzę zajrzeć na http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=lublin zawsze się sprawdziło w moim przypadku. Jeśli opady będą to pewnie takie jak na meczu z Wandą i oby z takim skutkiem nasi rozjechali Orła jak we wcześniej wspomnianym meczu.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
ż tego co się dowiedziałem to dla Pana Drymla był tor za bardzo miękki. I nie uśmiechało mu się jeździć.
Slyszalem, ze jutro jest trening o 10, ktos ten termin i godzine potwierdza?
A z tego co ja wiem bo rozmawiałem z Lukasem to jest zmęczony po meczach i podróży. Chce odpocząć i wystartować jutro na treningu.

- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
arturek111 pisze:ż tego co się dowiedziałem to dla Pana Drymla był tor za bardzo miękki. I nie uśmiechało mu się jeździć.
Skończ głupoty pisać
Sipma Lublin

Za żadne skarby nie czaję po co był dzisiaj ten trening. jedynym wytłumaczeniem może być fakt, że była to ściema przed wysłannikami z Łodzi, żeby im pokazać że zawody bedą na twardym torze i że dzieki temu Łódź ma szanse.
Po co chłopaki pasowali sie na twardo skoro wiadomo że będzie mocno padało i jak juz mecz dojdzie jakimś cudem do skutku to i tak będzie na bardzo przyczepnym.
Po co chłopaki pasowali sie na twardo skoro wiadomo że będzie mocno padało i jak juz mecz dojdzie jakimś cudem do skutku to i tak będzie na bardzo przyczepnym.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- rafal13056
Bedzie dzisiaj trening ????? i o ktorej
o 10, więc trochę się spóźniłeś.
- rafal13056
watpie bo deszcz padal .... to jak ktos byl niech zda relacje co sie dzialo
fafel16 pisze:o 10, więc trochę się spóźniłeś.
Żadnego treningu o 10 nie było, wiem bo byłem, w parkingu tylko bus Puzona (nierozpakowany zresztą) , deszczyk kropił, a na torze nic się nie działo, traktorzysta palił faja pod daszkiem. W tej chwili znowu się wybieram w okolice stadionu to jeszcze spojrzę co się dzieje
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
Wlasnie wrocilem ze stadionu, jest Wilk i kilku gosci. Tor nie wyglada zbyt obiecujaco, wszak deszcz padal i niestety pada znowu. Treningu to juz napewno dzisiaj nie bedzie
- rafal13056
jak ktos bedzie nich pisze co sie dzieje na stadionie
Nic się nie dzieje...
Był Wilk, Puzon (pojechał gdzieś) Lukas był i Rempała
dziś treningu nie będzie
Był Wilk, Puzon (pojechał gdzieś) Lukas był i Rempała
dziś treningu nie będzie
-
Smirnek_
- Senior
To mam nadzieje, ze przynajmniej jutro z rana uda sie troche pojezdzic.