Mamy nadzieję, że pozostali zainteresowani dotrą do Nowej Huty innym środkiem lokomocji i wspólnie będziemy dopingować naszą drużyne
Wyjazd do Krakowa 27.06.2010 - temat ubiegłoroczny :]
Re: Wyjazd do Krakowa 27.06 - OSTATNIE wolne miejsce!!!
BRAK MIEJSC W BUSACH WYJAZDOWYCH!!!
Mamy nadzieję, że pozostali zainteresowani dotrą do Nowej Huty innym środkiem lokomocji i wspólnie będziemy dopingować naszą drużyne
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Ale myślę, że śmiało można kontaktować się z meesha i dawać mu znać o chęci wyjazdu. Zawsze może się zdarzyć tak, że ktoś w ostatniej chwili wypadnie (tfu! tfu!) a wtedy jest jeszcze szansa pojechać busem.
z forum Wandy pisze:Z NIEOFICJALNYCH INFORMACJI WIEMY IŻ KIBICE MOTORU (LUBELSKIEGO WĘGLA) ZAWITAJĄ DO NAS W POWAŻNEJ LICZBIE !!
nieoficjalnych? forum chyba jest otwarte dla wszystkich?
METHANOL ADVENTURE TEAM
A ja sobie pozwole przynudzic, ale poniewaz niektorzy jada byc moze po raz pierwszy, a i pozostali niekoniecznie moga takie rzeczy znac, to wklejam regulamin do zapoznania:)
http://www.speedwaywanda.pl/index.php/k ... /regulamin
http://www.speedwaywanda.pl/index.php/k ... /regulamin
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeśli ten regulamin napisany w oparciu o odpowiednią ustawą obowiązuje na wszystkich stadionach w Polsce to mi na MotoArenie ochrona bezpodstawnie skroiła oryginalnie zakręconą Cisowiankę 0,7.
Uczestnikom imprez masowych, uprawnionym do wejścia i przebywania na obiekcie w trakcie ich trwania zezwala się na posiadanie napojów chłodzących wyłącznie w oryginalnie zapakowanych butelkach plastikowych do pojemności 1,0 litra.
Chyba nie jest tak na wszystkich stadionach ;] W czewie mozna max 0,5l butelke wniesc.
a na mecze pilkarskiego Motoru nic nie mozna wniesc :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ustawa wskazuje niezbędne minimum, które organizator MUSI zastosować. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, aby zaostrzył wymogi wewnętrznym regulaminem uzasadniając to kwestią bezpieczeństwa.
Re: Wyjazd do Krakowa 27.06
Zmiany, zmiany, zmiany...
1. Pan Tadzio
2. Kol. Pana Tadzia
3. Krzycho
4. Sledzio
5. Jcob
6. Speed
7. Kosa 1
8. Kosa 2
9. LuCas
10. grzesiecek
11. Łuczi
12. meesha 45,-
13. Mrówka
14. Apocalips
15. Marun
16. Cooper (?)
17. Koper
18. _piotrusss
19. Szubi
20. Siwy
1. Kosa 3
2. Kosa 4
3. KeslleY 1
4. KeslleY 2
5. Patryk 1 45,-
6. Patryk 2 45,-
7. Patryk 3 45,-
8. Volt 45,-
9. niespokojny 1
10. niespokojny 2
11. MLSpeedy 1 45,-
12. MLSpeedy 2 45,-
13. Małgorzata 45,-
14. Bartosz 45,-
15. Paweł 1
16. Paweł 2
17. Paweł 3
18. Paweł 4
19. Paweł 5
20. P. Danuta
1. Marek W. 45,-
2. Norbert 45,-
3. Krzesimir 45,-
4. Barbara
5. Adrian W.
6. Piotr W.
7. Piotr Z. 1 45,-
8. Piotr Z. 2 45,-
9. miedziany 1
10. miedziany 2
11. miedziany 3
12. stefanzdziałek 1
13. stefanzdziałek 2
14. Hayden
15. Mokatte
16. Mokatte
17. K.A.M.I.L.
18. K.A.M.I.L.
19. Paweł Ż. (Poniatowa)
Przelewy sprawdzę dopiero w piątek więc jeśli ktoś wysłał kasę na moje konto, a nie został zaznaczony to proszę o cierpliwość
Mam też nadzieję, że osoby wpisane jako "Marek W.", "Paweł Ż." itp. nie obrażą się za tę nieco prokuratorską formę zapisu
ale ustawa o ochronie danych osobowych nie pozwala mi na podanie pełnych nazwisk, a jakoś muszę ludzi o tym samym imieniu rozróżniać
W kwestiach organizacyjnych napisze parę słów jutro czyli dziś
1. Pan Tadzio
2. Kol. Pana Tadzia
3. Krzycho
4. Sledzio
5. Jcob
6. Speed
7. Kosa 1
8. Kosa 2
9. LuCas
10. grzesiecek
11. Łuczi
12. meesha 45,-
13. Mrówka
14. Apocalips
15. Marun
16. Cooper (?)
17. Koper
18. _piotrusss
19. Szubi
20. Siwy
1. Kosa 3
2. Kosa 4
3. KeslleY 1
4. KeslleY 2
5. Patryk 1 45,-
6. Patryk 2 45,-
7. Patryk 3 45,-
8. Volt 45,-
9. niespokojny 1
10. niespokojny 2
11. MLSpeedy 1 45,-
12. MLSpeedy 2 45,-
13. Małgorzata 45,-
14. Bartosz 45,-
15. Paweł 1
16. Paweł 2
17. Paweł 3
18. Paweł 4
19. Paweł 5
20. P. Danuta
1. Marek W. 45,-
2. Norbert 45,-
3. Krzesimir 45,-
4. Barbara
5. Adrian W.
6. Piotr W.
7. Piotr Z. 1 45,-
8. Piotr Z. 2 45,-
9. miedziany 1
10. miedziany 2
11. miedziany 3
12. stefanzdziałek 1
13. stefanzdziałek 2
14. Hayden
15. Mokatte
16. Mokatte
17. K.A.M.I.L.
18. K.A.M.I.L.
19. Paweł Ż. (Poniatowa)
Przelewy sprawdzę dopiero w piątek więc jeśli ktoś wysłał kasę na moje konto, a nie został zaznaczony to proszę o cierpliwość
Mam też nadzieję, że osoby wpisane jako "Marek W.", "Paweł Ż." itp. nie obrażą się za tę nieco prokuratorską formę zapisu
W kwestiach organizacyjnych napisze parę słów jutro czyli dziś
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
wow jak awansowałem
z 54 miejsca na 4 msc 
Drobne roszady jeśli chodzi o miejsce na liście są jeszcze możliwe
Jako, że część osób jedzie z nami pierwszy raz to chciałem pokrótce omówić parę spraw organizacyjnych. Taki dekalog kibica-wyjazdowicza
1. Zbiórka jest o godzinie 8:00. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na opłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Gdy przyjadą nasze 3 busy nie pakujemy się "na hurra" do nich tylko wsiadamy według listy, którą będę odczytywał dla każdego busa oddzielnie. Proszę o cierpliwość i zachowanie spokoju. Dla nikogo kto jest na liście miejsca nie zabraknie
3. Mamy na przejazd dość dużo czasu (ponad 7 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje na zaspokojenie potrzeb fizjologicznych czy też nałogów
Proszę o nierozchodzenie się po okolicy w czasie tych postojów tak, by po 10-15 minutach wszyscy byli z powrotem w busach.
4. Dłuższy (ok. 45 min.) postój na jakiś konkretniejszy posiłek jest planowany dopiero w drodze powrotnej po wyjechaniu z Krakowa, proszę zatem na drogę "tam" wyposażyć się w kanapki czy co tam kto lubi. Podczas postojów nie będzie czasu na zjedzenie czegoś więcej niż hot-doga na stacji. Jak się komuś zamarzy de volaille z ziemniakami, na którego trzeba będzie czekać pół godziny to niestety zostanie z tym posiłkiem na miejscu postoju
5. Wiadomo, że nie jesteśmy kółkiem różańcowym jadącym na spotkanie rodziny RM
więc spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Z tego co słyszę od kibiców z Krakowa tamtejsza ochrona nie jest pobłażliwa dla osób będących w stanie wskazującym na... więc żeby nie było później sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
6. Do Krakowa udajemy się w wiadomym celu - dopingować naszych zawodników. Zatem nie szczędzimy gardeł i ochoczo dołączamy do osób prowadzących doping na naszym sektorze
Obowiązującym strojem jest żółto-biało-niebieska koszulka. Jeśli ktoś takiej nie posiada to proszę ubrać się w cokolwiek innego (zwykły t-shirt) byle w jednym z w/w kolorów - preferowany żółty
7. Nie wiem jeszcze w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale gdzie by nie było to siedzimy w zwartej grupie i nie rozchodzimy się na szerokość 50 metrów. Proszę również by pojedynczo nie oddalać sie od grupy.
8. Nie prowokujemy kibiców miejscowych, walkę prowadzimy jedynie na siłę głosu i kulturalny doping (wiem, wiem sam mam z tym problemy ale obiecałem poprawę
)
9. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do naszych pojazdów.
10. Wszelkie zbędne opakowania szklane, aluminiowe, papierowe czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!!! Nie wieziemy tego z powrotem do Lublina i nie pozostawiamy w busie żadnych śmieci. To nie jest wielki wysiłek wyrzucić te parę rzeczy na bieżąco zamiast chomikować pod siedzeniem.
To tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu. Obyśmy mieli się czym radować w drodze powrotnej
Jako, że część osób jedzie z nami pierwszy raz to chciałem pokrótce omówić parę spraw organizacyjnych. Taki dekalog kibica-wyjazdowicza
1. Zbiórka jest o godzinie 8:00. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na opłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Gdy przyjadą nasze 3 busy nie pakujemy się "na hurra" do nich tylko wsiadamy według listy, którą będę odczytywał dla każdego busa oddzielnie. Proszę o cierpliwość i zachowanie spokoju. Dla nikogo kto jest na liście miejsca nie zabraknie
3. Mamy na przejazd dość dużo czasu (ponad 7 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje na zaspokojenie potrzeb fizjologicznych czy też nałogów
4. Dłuższy (ok. 45 min.) postój na jakiś konkretniejszy posiłek jest planowany dopiero w drodze powrotnej po wyjechaniu z Krakowa, proszę zatem na drogę "tam" wyposażyć się w kanapki czy co tam kto lubi. Podczas postojów nie będzie czasu na zjedzenie czegoś więcej niż hot-doga na stacji. Jak się komuś zamarzy de volaille z ziemniakami, na którego trzeba będzie czekać pół godziny to niestety zostanie z tym posiłkiem na miejscu postoju
5. Wiadomo, że nie jesteśmy kółkiem różańcowym jadącym na spotkanie rodziny RM
6. Do Krakowa udajemy się w wiadomym celu - dopingować naszych zawodników. Zatem nie szczędzimy gardeł i ochoczo dołączamy do osób prowadzących doping na naszym sektorze
7. Nie wiem jeszcze w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale gdzie by nie było to siedzimy w zwartej grupie i nie rozchodzimy się na szerokość 50 metrów. Proszę również by pojedynczo nie oddalać sie od grupy.
8. Nie prowokujemy kibiców miejscowych, walkę prowadzimy jedynie na siłę głosu i kulturalny doping (wiem, wiem sam mam z tym problemy ale obiecałem poprawę
9. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do naszych pojazdów.
10. Wszelkie zbędne opakowania szklane, aluminiowe, papierowe czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!!! Nie wieziemy tego z powrotem do Lublina i nie pozostawiamy w busie żadnych śmieci. To nie jest wielki wysiłek wyrzucić te parę rzeczy na bieżąco zamiast chomikować pod siedzeniem.
To tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu. Obyśmy mieli się czym radować w drodze powrotnej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Widać od razu że organizator pierwsza klasa

Już się nie podlizuj i tak żadnej zniżki nie dostaniesz

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie podlizuje się tylko wyraziłem obiektywną (a może subiektywną?) opinię 
Bym zapomniał - dodatkowa możliwość wpłacenia pieniędzy dziś od 19:15 do 21:15 w pubie Na Strychu (ul. Głęboka 10 lok. 45 - schodami obok TelePizzy na górę i po prawej będzie). Zapraszam 
Meesha, przed praca do baru?
nie ladnie
A czy na tej liscie moga dojsc male zmiany? Konkretnie chodzi mi o to, zeby byc w busie z Miedzianym ( na liscie jestesmy w dwoch innych busach). Ze wzgledow wiadomych
Jezeli to nie problem to dziekuje, a jesli klopot to zrozumiem. Pozdrawiam.
Edytka mowi ( spodobalo mi sie te okreslenie
) : dostosujemy sie do punktu 5 
Edytka mowi ( spodobalo mi sie te okreslenie
MLSpeedy pisze:Meesha, przed praca do baru?nie ladnie
![]()
Melduję, że wypiłem:
sok pomidorowy
pepsi
pepsi
Co do zamiany - jeśli kogoś innego przerzucę do drugiego busa i liczba osób będzie się zgadzać to nie widzę problemu.
PS. Czekam teraz aż ktoś napisze: "Meesha, w pracy na internecie? Nieładnie"
pozwole sobie na OT. Licze na to, ze w busie rowniez bedziesz spozywal sok pomidorowy i pepsi
.
Może się to nie udać, ale będę próbował 
meesha pisze:Może się to nie udać, ale będę próbował
Zapewne wyjdzie Ci to do momentu minięcia tabliczki z napisem Lublin
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
meesha pisze:
PS. Czekam teraz aż ktoś napisze: "Meesha, w pracy na internecie? Nieładnie"
Nikt się nie wyrywa, to muszę ja
Meesha, w pracy na internecie? ZAZDROSZCZE !
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Obawiam się, że będąc od razu po nocnej zmianie to w busie będę bardziej spał niż pił cokolwiek
Tak więc proszę o ciszę na pokładzie

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Najważniejsze aby było co opijać w drodze powrotnej 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
meesha pisze:Obawiam się, że będąc od razu po nocnej zmianie to w busie będę bardziej spał niż pił cokolwiekTak więc proszę o ciszę na pokładzie
![]()
Ciezko bedzie patrzac po skladzie busa w ktorym widniejesz
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
OK, po kolejnych roszadach na prośbe kilku osób (zamiany pomiędzy busami) ustaliłem taki oto skład poszczególnych busów. Mam nadzieję, że już wszyscy będa zadowoleni
BUS 1
Pan Tadzio
Krzycho 45
Meesha 45
Szubi
Siwy
Jcob
Grzesiecek
Speed
Kosa 1
Kosa 2
KeslleY 1
KeslleY 2
Apocalips
Marun
Łuczi
Mrówka
Koper 45
__piotrusss
Proper 1
Proper 2
BUS 2
Paweł 1
Paweł 2
Paweł 3
Paweł 4
Paweł 5
K.A.M.I.L. 1
K.A.M.I.L. 2
Patryk 1 45
Patryk 2 45
Patryk 3 45
Kosa 3
Kosa 4
Małgorzata 45
Bartosz 45
Niespokojny 1
Niespokojny 2
Sledzio
luCas
Volt 45
P. Danuta
BUS 3
Marek W. 45
Norbert 45
Krzesimir 45
Barbara
Miedziany 1
Miedziany 2
Miedziany 3
MLSpeedy 1 45
MLSpeedy 2 45
Adrian W.
Piotr W.
Piotr Z. 1 45
Piotr Z. 2 45
Stefanzdziałek 1
Stefanzdziałek 2
Mokatte 1
Mokatte 2
Hayden
Paweł Ż.
Dotychczas otrzymałem pieniądze przelewem od 14 osób spośród 16, które miały w ten sposób dokonać wpłaty. Od kogo konkretnie to będę wiedział jutro jak się wybiorę do banku po wydruk z konta gdyż jako człowiek starej daty nie używam internetu do obsługi konta
"Malina" czy jakoś tak
BUS 1
Pan Tadzio
Krzycho 45
Meesha 45
Szubi
Siwy
Jcob
Grzesiecek
Speed
Kosa 1
Kosa 2
KeslleY 1
KeslleY 2
Apocalips
Marun
Łuczi
Mrówka
Koper 45
__piotrusss
Proper 1
Proper 2
BUS 2
Paweł 1
Paweł 2
Paweł 3
Paweł 4
Paweł 5
K.A.M.I.L. 1
K.A.M.I.L. 2
Patryk 1 45
Patryk 2 45
Patryk 3 45
Kosa 3
Kosa 4
Małgorzata 45
Bartosz 45
Niespokojny 1
Niespokojny 2
Sledzio
luCas
Volt 45
P. Danuta
BUS 3
Marek W. 45
Norbert 45
Krzesimir 45
Barbara
Miedziany 1
Miedziany 2
Miedziany 3
MLSpeedy 1 45
MLSpeedy 2 45
Adrian W.
Piotr W.
Piotr Z. 1 45
Piotr Z. 2 45
Stefanzdziałek 1
Stefanzdziałek 2
Mokatte 1
Mokatte 2
Hayden
Paweł Ż.
Dotychczas otrzymałem pieniądze przelewem od 14 osób spośród 16, które miały w ten sposób dokonać wpłaty. Od kogo konkretnie to będę wiedział jutro jak się wybiorę do banku po wydruk z konta gdyż jako człowiek starej daty nie używam internetu do obsługi konta
jak ten sklad byl jeszcze niedawno nazywany ? Cos na M.... ?
"Malina" czy jakoś tak