Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Re: Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Ale on by kasy wtopil w bukmacherce 
mecz wygrany i tyle. Co do Darkina to mimo wszystko powinien na trening razem z Siterą przyjechać i powalczyć. Jak bedzie Rymel to nie ma o czym mówić. Martwi mnie troszkę Tomek R. Nie oszukujmy się, wygrać w Krakowie to był obowiązek.
4 punkty Rempały nie powinny martwić. Dzisiejszy dorobek Rempały jest jak najbardziej porównywalny z 8 punktami z ostrowa. Dzisiaj TR jeździł z liderami, którzy na całe szczęście jechali jak na liderów przystało, stąd dla Rempały mniej w puli zostało. Jak by nie patrzeć w 3 startach na 4 para z Rempałą wygrała. Nie mogą wszyscy zdobyć 12 pkt

Mnie zaskoczyło 5:1 w 2 biegu.
Bardzo pozytywnie. Niestety później było gorzej, Sweetman, lekko mówiąc nie zachwycił. Dobry wynik Sitery bardzo mnie cieszy - będzie rywalizacja w składzie, no i jak się spasuje u nas to moze byc mocnym punktem, jak Darkin z poczatku sezonu. Myslę, ze sprawdzi go Ostrów. Wtedy będziemy mądrzejsi co do jego zdolności. No i czekam na relacje wyjazdowiczów. 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Bardzo dobry wynik, niby planowy, ale..ja bynajmniej obawy miałem, znając "możliwości" wyjazdowe naszych;) Nikt nie zawiódł,cały zespół pojechał w miarę równo, no i juniorzy przywieźli nam piątkę (nie na byle kim w końcu). Czekam na relacje "naszych" z Krakowa: Jak zaprezentował się Sweetman? Czy była widoczna duża różnica sprzętowa pomiędzy nami a Krakowem?Czy Sitera jechał "przed siebie" czekając na błąd rywala (bo z relacji na Syfach wynika, że wyprzedzał na trasie), czy też "kombinował" coś na torze?
Z góry dziękuję za odpowiedzi 
o to chodziło
wygrana bardzo cieszy, ale też nie oszukujmy się Wanda jest najsłabszą drużyną w lidze. Troszkę zawiódł mnie Sweetman(ale 1 mecz w Polsce-wybaczamy
) no i Rempała. Z dobrej strony pokazał się Sitera. Reszta na swoim poziomie. Oczywiście oceniam po suchych wynikach. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w kolejnych meczach. Obyśmy powrócili do 1 ligi
Czekamy na relacje naszych z Krakowa 
Cooper pisze:tezetomaniak pisze:, a Wande pyknąc powinni bez problemu nawet z (0,0,-,-,-) Filipa.
No pewnie,
do tego wystarczy:
1. Karol Baran - 8+3 (1,2*,2*,1,1*,1)
2. Lukas Dryml- 11 (0,3,3,3,2,d)
3. Tomasz Rempała - 8+1 (3,2,1,-,2*)
4. Filip Sitera -0 (0,0,-,-)
5. Mariusz Puszakowski - 9+1 (3,1,1,1*,3)
6. Tadeusz Kostro 1+1 (1*,0,0)
7. Richard Sweetman 3 (2,1,0)
No,Richarda trafiłeś idealnie