RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 30 lipca 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
dobek
Senior

Re: RKS Kolejarz Rawicz - Lubelski Węgiel KMŻ 18 lipca 2010

#251 Postautor: dobek » 24 lipca 2010, o 15:57

pav pisze:
dobek pisze:.Dyr. Sprawka nie został powiadomiony o odwołaniu meczu dowiedział się praktycznie kiedy wjeżdzaliśmy na stadion a wyjeżdzał p.Wilk i p.Baran i to jest niedopuszczalne

Skoro przedkłada konsumpcję obiadu nad pilnowanie spraw klubowych to sam jest sobie winien.

a ciężko było zadzwonić i poinformować jak się mają sprawy, wystarczy chęć dobrej woli i proszę nie mieszać w to menu 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#252 Postautor: Cooper » 24 lipca 2010, o 16:02

Wszystko zalezy od tego, jak wczesnie wg dyrektora powinien sie on stawic na stadionie. I jakie ma w zwiazku z tym obowiazki. Bo zeby popstrykac fotki, to wsytarczy wpasc na prezentacje.

A jesli chodzi o decyzje podjeta przez trenera i kierownika - wyglada na to, ze dyrektor nie cieszy sie zbyt wielkim autorytetem i pewnie to nie byl odosobniony przypadek. Niestety.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
pav
Junior

#253 Postautor: pav » 24 lipca 2010, o 16:09

Z punktu widzenia regulaminu na zawodach drużynę reprezentują kierownik drużyny i trener. I oni, jak również zawodnicy, lekarz drużyny i kilkunastu kibiców było w parkingu w czasie kiedy sędzia odwoływał zawody. Pana dyrektora nie było. Sędzia podjął decyzję. Kierownicy drużyn ustalili termin powtórki. Zawodnicy wyjechali. Kibice siarczyście zaklęli i też pojechali. A deszcz siąpił z przerwami jeszcze do następnego dnia

dobek
Senior

#254 Postautor: dobek » 24 lipca 2010, o 16:16

pav pisze:Z punktu widzenia regulaminu na zawodach drużynę reprezentują kierownik drużyny i trener. I oni, jak również zawodnicy, lekarz drużyny i kilkunastu kibiców było w parkingu w czasie kiedy sędzia odwoływał zawody. Pana dyrektora nie było. Sędzia podjął decyzję. Kierownicy drużyn ustalili termin powtórki. Zawodnicy wyjechali. Kibice siarczyście zaklęli i też pojechali. A deszcz siąpił z przerwami jeszcze do następnego dnia

Masz rację ale jak się wie, że na mecz jedzie dyrektor klubu i się go nie informuje to jest to trochę.... :shock: ja sobie nie wyobrażam aby takie miejsce miało w Zielonce, Lesznie itd.

roga82

#255 Postautor: roga82 » 24 lipca 2010, o 16:24

harry pisze:Człowieku! Chcesz mi dokopać a strzelasz samobóje. :lol:
No włąśnie dokładnie opisujesz to co ja i czego nasi nie zrobili w Rawiczu a powinni. :shock: :twisted:
Gdzie tu hipokryzja? Wiesz co to znaczy? Akurat w ogóle nie jest tu podnoszona sprawa zarzadu tylko trenera i kierownika drużyny więc skąd te wnioski? Czekałeś żeby dokopać i wydało Ci się że to dobry moment? Skucha tym razem.

Pracę zarządu natomiast przedstawiam tak jak pracuje. Jeżeli jest źle to piszę o tym, jeżeli zrobią coś dobrze to jestem bardzo zadowolony. Do tej pory największy sukces to zakontraktowanie Drymla, Rymela i Sweetmana ( którego sam zarządowi polecałem) a nad reszta trzeba jeszcze dużo pracować i bardzo dużo się uczyć, i jeżeli ktoś tego nie widzi to jest ślepcem, głupcem i własnie hipokrytą.
Bo właśnie to jest hipokryzja, chwalenie pod niebiosa wszystkiego a niezauważanie ewidentnych błedów. A później jak nie będzie awansu i Bogdanka by zrezygnowała to pewnie byłbyś pierwszym opluwającym obecny zarząd. Znam już ja takich...

Odpowiadam z jakiegoś starego konta, bo konto 'mustafa' mi zbanowano.

A więc, żadne 'dokopać' bo nie mam w tym żadnego celu. Pewnie nie tylko ja zauważam, że ośmieszasz i oczerniasz zarząd na forum niewspółmiernie do ich faktycznych wpadek. A przynajmniej wpadek, które są na tle sukcesów, które udało im się osiągnąć jak na ekipę która pracuje tylko 2 lata. Już nie pamiętasz jak na Twoją pracę lała się fala krytyki? Pamiętasz Sponsora? Co wtedy pisałeś? 'spróbujcie sami,a nie siedźcie przed komputerem i krytykujcie'. Krytykujesz obecną ekipę praktycznie za te same błędy które popełniałeś. Nie będę wymieniał, ale to się da wyczuć i właśnie w tym widzę hipokryzję. A potem na forum pojawiają się posty typu, że jakby Harry był to by wziął to wszystko do kupy. Otóż Harry już był - wcześniej. Oczywiście na forum może sobie pisać każdy, ale dziwię się Tobie, że jesteś tą pierwszą osobą która tak zajadle krytykuje, a kiedyś sam musiałeś odpierać zarzuty, bo dobrze wiedziałeś, że zarządzanie klubem nie jest takie proste, a nawet sam pisałeś, że w tym mieście to szaleństwo. I nie mów, że oni mają teraz sponsora to im łatwiej. Znaleźli sponsora, podpisali to go mają.
Tyle ode mnie i jeszcze raz mówię, że nie mam żadnego celu aby komukolwiek dokopać, tylko zastanawiam się właśnie, czy Ty masz jakiś cel aby ich tutaj na forum tak przesadnie krytykować.

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#256 Postautor: Remus » 24 lipca 2010, o 18:16

To widzę że już nawet bany lecą za "wolność słowa i swoje zdanie" - nie ładnie.

A co do przedmówcy - popieram jego wypowiedź w 100% i myślę że wielu się z Tobą zgodzi.
Obrazek

Shack
Administrator

#257 Postautor: Shack » 24 lipca 2010, o 19:03

Remus pisze:To widzę że już nawet bany lecą za "wolność słowa i swoje zdanie" - nie ładnie.

A co do przedmówcy - popieram jego wypowiedź w 100% i myślę że wielu się z Tobą zgodzi.

od jakiegoś czasu lecą za bluzgi. Konsekwentnie. Nie wiesz - nie odzywaj się. Zreszta każdy dostaje w komunikacie za co ma bana.

Awatar użytkownika
Remus
Senior