Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Kangury potrenują sobie w czwartek w barażu, a Szwedów oraz Rosje i tak bez problemu powinni pokonać.
Anglicy pewnie wiele w Danii nie powojują, ale marna to dla nas pociecha. Wszak celujemy w złoto i nawet srebro będzie porażką.
Żużel w TV
- niespokojny
- Trener
Re: Żużel w TV
Jest sie z czego cieszyc bo 3 ojcow sukcesu Anglii jezdzi w pierwszej lidze, wniosek zawody w przypadku awansu beda baaaardzo atrakcyjne
. Dla promocji zuzla dobrze sie stalo, ze Anglia awansowala bo tam cos ostatno, po falach porazek przycichlo o tym sporcie. A dla nas.... dla nas wszystko jedno kto bedzie jezdzil, bo nie mamy prawa zdobyc innego medalu niz zloty. Nawet jezdzac z zawiazanymi oczami 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A coś czuje ze Richardson bedzie u nas wszystkie mecze jeździł ;p
Swoją drogą mógłby Nermark być z nami na ewentualnym barażu w takiej dyspozycji jak dzis
Swoją drogą mógłby Nermark być z nami na ewentualnym barażu w takiej dyspozycji jak dzis
To co Nermark wczoraj wyprawiał to szok!
Nie umial sie zlozyc, wygladal jak szkolkowicz. Nie wiem czy to mozliwe, ze to wina sprzetu jak sugerowali komentatorzy.
Zawodów nie widziałem, ale sądzę, że problem ze złożeniem z powodu sprzętu może wystąpić tylko na przyczepnym torze. A takiego raczej nie było, skoro jechał Miedziński