Transparent dla Dadosa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#76 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2004, o 11:35

dj.hwdp pisze:No ale pozostaje pytanie czy kazdy bedzie widzial ten transparent
a jeszcze pozostaje drugie wyjscie jak by pod oknami budy niedalo sie przypiac to kolo zegera tam na jakiesc scianie na rekalmach
pozdro

Tylko tam moze byc to troche malo widoczne...moze sie zlewac z reklamami i bedzie nieczytylene...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#77 Postautor: zdzisio » 3 kwietnia 2004, o 20:09

grzesieck a moze na drugim loku na kratach pod reklamami

pozdro

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#78 Postautor: maestro76 » 4 kwietnia 2004, o 00:26

witam
nadal nie wiem gdzie zawiesimy flage dla roberta...
moze na pierwszym luku,tam nie ma kibicow na dole,i generalnie caly stadion bedzie mogl ja zobaczyc?
pozdrawiam...

Tony

#79 Postautor: Tony » 4 kwietnia 2004, o 00:42

witam, jestem z tarnowa 12 kwietnia jedziemy do rybnika, nastepnego dnia mamy u siebie włókniarz, na obydwu tych meczach zawiesze transparent dla Roberta...........chociaz wolałbym żeby nie było powodów...........
ROBERT DLACZEGO TY????????????

Pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś.....

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#80 Postautor: kaar » 4 kwietnia 2004, o 12:33

tak maestro ja mysle ze to jest dobry pomysl - I luk

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#81 Postautor: Ja-Jacek » 4 kwietnia 2004, o 12:56

Zawiadamiam, że Grudziadz tez szykuje specjalną flagę z wizerunkiem Roberta - tak na wzór flagi Deyny na warszawskiej Legii...
Własnie trwa u nas ściepa kibiców na produkcję tego bannera...
Forza GTÅ»!!!
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#82 Postautor: zdzisio » 4 kwietnia 2004, o 20:25

NO maestro76 spisales sie na zloto ze tak powiem na poczatku sie obawialem ze jej niebedzie ale potem byl luz gtz dostal baty i tyle

pozdro

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#83 Postautor: kaar » 4 kwietnia 2004, o 21:13

ok wlasnie wrocilem i pierwsze co musze zrobic to podziekowac ci maestro za ta flage - jest super i wielkie dzieki (mam nadzieje ze nie tylko ode mnie) bo przez to co zrobiles wszyscy sie dowiedzieli ze stalismy za dadim murem !!! pozdr.

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#84 Postautor: kaar » 4 kwietnia 2004, o 22:37

aha i jeszcze jedno maestro - mam nadzieje ze bedziesz bral ten transparent na kazdy mecz!! pozdr.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#85 Postautor: maestro76 » 4 kwietnia 2004, o 22:40

no wlasnie mialem pytac czy to na dzis czy caly sezon flaga ma byc zawieszana....w Lublinie zawsze ja bede mial,nie wiem czy na wszystkie wyjazdy bede mogl pojechac(w rzeszowie bede na bank)...
moze nastepnym razem ja troche w strone bystrzycy przesunac?
pozdr

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#86 Postautor: Ja-Jacek » 5 kwietnia 2004, o 09:24

Za flage dla Roberta - pochwała w rozkazie...

A z tymi batami dla GTŻ (dj. hwdp) to chyba lekka przesada... Ledwo ledwo... Szczęściarze...
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#87 Postautor: Erwin » 5 kwietnia 2004, o 13:56

Maestro na wyjazdy też było by dobrze ją zabierac, prezentowała bardzo zajebiscie, duza widoczna i bardzo dobrze się prezentuje, jeśli nie możesz dobrze by było przekazać we właściwe ręce i wszędzie "być" z Dadim.

Co do flag to bardzo podobała mi się flaga grudziądzka, duża dobra kolorystycznie i bardzi widoczna, dobrze by było taką mieć na wyjazdy, żeby nie było nas tylko slychac ale i widac :P

Wielkie dzięki ziomie Maestro !! :wink:

Awatar użytkownika
Lalunia

#88 Postautor: Lalunia » 5 kwietnia 2004, o 15:23

Zgadzam się z tobą Erwinie z zupełności , Lublin musi miec flagę pokroju Grudziądza , oni mieli jedną ale zajebistą , a u nas 10 malutkich bez wyrazu.
Czy wygrywasz czy nie , Ja i tak kocham CiÄ™.

Awatar użytkownika
MarianJ

#89 Postautor: MarianJ » 5 kwietnia 2004, o 15:37

Lalunia pisze:Zgadzam się z tobą Erwinie z zupełności , Lublin musi miec flagę pokroju Grudziądza , oni mieli jedną ale zajebistą , a u nas 10 malutkich bez wyrazu.

Popieram w 100%.
Ale przydała by się jeszcze flaga Szwecji dla Karlssona bo ja jej jakoś nie widziałem...
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#90 Postautor: Apocalips » 5 kwietnia 2004, o 15:59

Flaga Szwecji była, ale była nie wywieszona. Na rundzie honorowej mechanik 3mał ją :) Maestro - świetna robota !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Tony

#92 Postautor: Tony » 5 kwietnia 2004, o 16:29

MarianJ pisze:
Lalunia pisze:Zgadzam się z tobą Erwinie z zupełności , Lublin musi miec flagę pokroju Grudziądza , oni mieli jedną ale zajebistą , a u nas 10 malutkich bez wyrazu.

Popieram w 100%.
Ale przydała by się jeszcze flaga Szwecji dla Karlssona bo ja jej jakoś nie widziałem...

najprawdopodobniej w rybniku zawiśnie tarnowski transparent: ROBERT DADOS-Pamięć o Tobie nigdy nie zginie.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#93 Postautor: maestro76 » 5 kwietnia 2004, o 18:02

witam
ciesze sie bardzo ze transparent jaki stworzylismy zostal zauwazony(w dzisiejszym dodatku kuriera-zdjecie a w przegladzie krotka wzmianka o nim).uwazam ze jest to nasze wspolne dzielo aszczegolnie kaara ktory mocno naciskal aby go stworzyc.moja skromna osoba tylko przylozyla kawalek reki do tego(po czesci moja zonka -ktorej wielkie dzieki)- po prostu mialem mozliwosci wykonania czegos takiego i nie nadszarpnelo to zbytnio mojego budzetu.dlatego pamietajcie ze jestem otwarty na kolejne propozycje.dzieki za mile slowa.
druga rzecz o ktorej mowiliscie to flaga grudziadza.ja pare miesiecy temu proponowalem fanklubowi ze moge niewielkimi kosztami stworzyc jakas ciekawa flage ale odzew byl minimalny.flaga taka jest do zrobienia.kwestia czasu i dogadania sprawy.
Ps.a flage jesli nie bede mogl jechac na ktorys z wyjazdow chetnie dobrym recom przekaze
pozdr

łukasz

#94 Postautor: Å‚ukasz » 5 kwietnia 2004, o 18:25

mysle ze trzeba wziac przyklad z kibicow pilkarskich jesli chodzi o flagi ale chce wam powiedziec ze oni w przerwie zimowej wydali ok 3000 zl na nowe flagi.na prawde robia wrazenie jesli ktos chce zobaczyc niech przyjdzie na mecz. jesli chodzi natomiast o oprawe meczu to tez mozna by sie wiele od nich uczyc.proponuje mecz z korona kielce.bedzie na pewno super.
mimo wszystko slowa uznania dla kibicow zuzlowych za te flagi o dadim i cala oprawe meczu widac ze cos sie robi w tym kierunku.slowa uznania!!!
trzeba tez zadbac zeby w gnieznie byly jakies "fajerwerki"

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#95 Postautor: kaar » 5 kwietnia 2004, o 20:19

dzieki maestro za te slowa ale to byl tylko i wylacznie twoj wysilek!!!! :)
trzeba bedzie przedstawic taki temat na nastepnym spotkaniu FC w Johnny's do ktorego mam zamiar sie zapisac juz wkrotce pozdr.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#96 Postautor: zdzisio » 5 kwietnia 2004, o 21:31

witam

Mozna by zrobic cos takiego jak jest na stronce motoru albo otworzyc taki temat z projektami flag i potem najlepszy projekt zostal by wybierany i w taki sposob mozna miec jakies flagi co wy nato koledzy

pozdro

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#97 Postautor: kaar » 5 kwietnia 2004, o 23:59

ja jestem za!!!! fajnie byloby miec taka flage na cala dlugosc toru zeby mozna ludzie na prostej mogli ja rozwinac - np. taka z koziolkiem - bardzo mi sie ten znak graficzny podoba! co wy na to?? maestro jestes w stanie cos takiego zrobic?? oczywiscie tutaj juz by byla skladka bo zdaje sobie z tego sprawe ze malo taka flaga nie kosztuje...
pozdr.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#99 Postautor: Apocalips » 6 kwietnia 2004, o 15:04

dj.hwdp pisze:witam

Mozna by zrobic cos takiego jak jest na stronce motoru albo otworzyc taki temat z projektami flag i potem najlepszy projekt zostal by wybierany i w taki sposob mozna miec jakies flagi co wy nato koledzy

pozdro

Były podobne "chęci" na forum, ale niestety nie wypaliły. FC miał się porządna flagą zająć później o ile dobrze pamiętam. Ale żeby zrobić dużą i porządną flagę potrzeba dużych nakładów finansowych, a przy małej ilości członków FC tak duży wydatek wydaje się być mało realny. Chociaż nie wiem jak tam u was z $$$ :)
Pozdro :twisted:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#100 Postautor: kaar » 6 kwietnia 2004, o 15:06

ja mysle ze nie ma co sie zalamywac - najpierw poznajmy cene za jaka maestro cos takiego by zrobil a potem mozemy gadac o takiej fladze, tak to widze
pozdr.