Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 22.08.2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ermen
Zawodowiec

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 22.08.2010

#376 Postautor: ermen » 23 sierpnia 2010, o 16:52

to nie jest krytyka.... tylko inwektyw...
Każdemu jego Everest...

mariuszg
Kontakt:

#377 Postautor: mariuszg » 23 sierpnia 2010, o 16:54

ermen pisze:Gdy emocje już opadną….

... Wszyscy Ci którzy bronią Karola a nawet chwalą za komentarz na murawie ... niech spróbują wyobrazić sobie sytuację, że my ten mecz przegrywamy. ...

niech także przejrzą "Przepisy dyscyplinarne sportu żużlowego" i przyjmą do wiadomości że za tą wypowiedź Karol Baran "przy złych wiatrach" może np. zostać zawieszony na 6 miesięcy (kara meczu z Rawiczem może się okazać tylko początkiem).
mg

meesha
Trener
Kontakt:

#378 Postautor: meesha » 23 sierpnia 2010, o 16:57

zapewniam Cię że decyzja Wojaczka to czysty przejaw jego złośliwości względem nie Karola tylko lubelskiej publiczności.

Przecież wczoraj pisałem, że sędziego poniosło z rozmiarem sankcji wobec Karola (szczególnie biorąc pod uwagę kontekst tego meczu), ale FAKTEM jest, że Karol na to wykluczenie bardzo mocno pracował :(

Co do jego wypowiedzi do mikrofonu na murawie to zdaje się, że nikt na wieżyczce tego nie słyszał taki tam był wtedy młyn (brakowało tylko dziada z babą :lol: ). Tak więc jeśli Barana spotka dodatkowa kara za te właśnie wypowiedzi to możecie pogratulować i podziękować sobie samym, że strzeliliście z ucha, bo ani sędzia, anie obserwator tego na żywo nie słyszeli zapewne 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#379 Postautor: Kshyhu » 23 sierpnia 2010, o 17:00

ermen pisze:
meesha pisze: l. W każdym razie nie zawsze to co widać z trybun jest jedynie słusznym punktem widzenia i tak właśnie jest w tym przypadku.

Wpis Meeshy, który się pojawił w trakcie mojej radosnej twórczości świadczy o tym, że Hela, Bkapusta i Gelo krytykując Karola też zapewne mieli sporo racji (sorry jeśli jeszcze o kimś zapomniałem). Ale nie chodzi o to kto ma rację, tylko o dobro drużyny. Karol o tym zapomniał...

Być może, nie neguję tego, bo... nie. Ale dla mnie post meeshy absolutnie nic do dyskusji nie wnosi, bo nie zawiera żadnych, ale to absolutnie żadnych argumentów. Sprawa jest taka, że jedni pewnie widzieli to z jednej strony, drudzy z innej. Wszyscy dyskutujemy i opisujemy tę sytuację zgodnie z naszymi sumieniami i opowiadamy się po którejś ze stron. Natomiast stwierdzenie meeshy (że z trybun wyglądało to zupełnie inaczej), jest zdaniem nie wnoszącym nic do dyskusji. Jeśli meesha widział coś innego, niż my, to czemu o tym nie napisze? Tajemnica jakaś? Nie chodzi mi tu o stenogram z zakulisowych rozmów, ale o argument za tym, że zachowanie sędziego _mogło_ być prawidłowe.

PS. Bez obrazy :D
Motor mocnyj!

meesha
Trener
Kontakt:

#380 Postautor: meesha » 23 sierpnia 2010, o 17:02

to czemu o tym nie napisze?

Dla dobra drużyny i atmosfery w klubie. Może być?