Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: Wyjazd do Łodzi 26.09.2010
a tak w ogole to witam wszystkich, wreszcie aktywowano mi konto
do zobaczenia w Łodzi!
2 osoby
Łącznie 61
Łącznie 61
Z taką mobilizacją to będzie nas tam więcej niż miejscowych
btw. Witam na forum
btw. Witam na forum
w Krakowie 220 os gdzie byl to mecz praktycznie o nic, tu 50 km blizej no i nie trzeba mowic jaki to mecz
Licze na jakies 400 os 
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam
7 os = 68 (prawdopodobnie priv auto, ale to uzgodnimy jeszcze jutro przy piwku
)
7 os = 68 (prawdopodobnie priv auto, ale to uzgodnimy jeszcze jutro przy piwku
Witam wszystkich.
Chciałem zapytać skąd będzie wyjazd i gdzie powrót autokarów?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
-
mariusz1987
- Junior
Rudy pisze:Chciałem zapytać skąd będzie wyjazd i gdzie powrót autokarów?
Będziemy jechać busami (na tę chwilę 3), a nie autokarami
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
Cos mi sie wydaje meesha ze bedzie wiecej tych busow ;p ile osob na chwile obecna zapisanych?
Od otwarcia zapisów w dniu wczorajszym ok. 70 osób. Ciągle mało 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
kaaamisiak
Ja zapisałam siebie + 2os 
Właśnie! zabierzcie ze sobą jak najwięcej kobiet
- naszych kibiców będzie dużo, a Łódź na biletach nie zarobi 
Właśnie! zabierzcie ze sobą jak najwięcej kobiet
A niech zarabia. W końcu za coś trzeba będzie jeździć w II lidze za rok po odejściu Skrzydlewskich.
-
kaaamisiak
O to niech się martwią od przyszłego sezonu 
w dzien 70 osob to chyba swietny wynik
Mysle ze bedzie tych osob co najmniej 3x wiecej + ludzie ktorzy pojada autami 
ciekawe czy pogoda dopisze :d
Czuby94 pisze:Jeżeli mam 16 lat (17 dopiero w kwietniu) to zostanę wpuszczony za darmo??
Nikt chyba na to nie odpowiedział jeszce. Wg mnie to dotyczy tylko osób, które nie ukończyly jeszcze 16 lat. Czyli Ty Czuby94 chyba sie nie łapiesz juz ( tak samo jak ja zreszta..;/)
stiffler pisze:Wazne jest dla mnie o ktorej bedzie mecz w Łodzi. Podejrzewam ze ok 15. Da rade wrocic do lbn do 22?
grzesieck pisze:jak wygramy to pewnie nie ; )
No wlasnie, jest jakis plan dzialania, jezeli udaloby sie wygrac mecz w Lodzi
+4 osoby osobowka.Lacznie ??
Czuby94 nie lapiesz sie juz bo jest wyraznie napisane młodzież do lat 16 czyli 15,14,13 itd.
Davv z tym ze Łodź bedzie jezdzic w przyszlym roku w 2 lidze to niebylbym taki pewny. Mecz bedzie mocny jak wszyscy pojada rowno,wystarczy ze jeden z naszych bedzie chu....owo jezdzil to jedziemy z Rybnikiem. Lodz nie odda latwo zwyciestwa jeszcze jadac na wlasnym torze.
Co do parkingu...na mecz z Łodzią wpadłem dopiero na 6 bieg i szczerze powiedziawszy ciezko bylo zaparkowac gdziekolwiek.(u nas w lbn tez nie wiele lepiej z tymi parkingami ale tam to porazka.)
A tak apropo jesli znowu bedziemy siedziec na drugim luku niedaleko parku maszyn to pod koniec meczu moze byc goraco niezaleznie ktora druzyna wygra bo do "zylety" lodzkiej mamy doslownie pare krokow. Zeby nie było nie przyjemnych scen powinni nas ogrodzic paroma ludkami z ochrony tak na wszelki wypadek.
Czuby94 nie lapiesz sie juz bo jest wyraznie napisane młodzież do lat 16 czyli 15,14,13 itd.
Davv z tym ze Łodź bedzie jezdzic w przyszlym roku w 2 lidze to niebylbym taki pewny. Mecz bedzie mocny jak wszyscy pojada rowno,wystarczy ze jeden z naszych bedzie chu....owo jezdzil to jedziemy z Rybnikiem. Lodz nie odda latwo zwyciestwa jeszcze jadac na wlasnym torze.
Co do parkingu...na mecz z Łodzią wpadłem dopiero na 6 bieg i szczerze powiedziawszy ciezko bylo zaparkowac gdziekolwiek.(u nas w lbn tez nie wiele lepiej z tymi parkingami ale tam to porazka.)
A tak apropo jesli znowu bedziemy siedziec na drugim luku niedaleko parku maszyn to pod koniec meczu moze byc goraco niezaleznie ktora druzyna wygra bo do "zylety" lodzkiej mamy doslownie pare krokow. Zeby nie było nie przyjemnych scen powinni nas ogrodzic paroma ludkami z ochrony tak na wszelki wypadek.
-
kaaamisiak
Właśnie, dużo nas jest na chwilę obecną?
A co to zmieni? Dowiemy się w Łodzi. Ja rozumiem, że dla niektórych ten wyjazd jest mega przeżyciem, ale trochę cierpliwości i ograniczenia spamu nie zaszkodzi.
Ostatnio mamy dużo gości na forum(pozdrawiam
), więc starajcie się myśleć co piszecie.
Ostatnio mamy dużo gości na forum(pozdrawiam
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
kaaamisiak
Zmienić nic nie zmieni i nie traktuję tego jako wielkie przeżycie, ale chciałabym wiedzieć, czego mniej więcej się spodziewać.
Odnośnie gości - mam wrażenie, że mieli szansę przeczytać gorsze rzeczy, niż ilość naszych kibiców w Łodzi
Odnośnie gości - mam wrażenie, że mieli szansę przeczytać gorsze rzeczy, niż ilość naszych kibiców w Łodzi
To może parę słów od "ojca prowadzącego" bo widzę, że jakaś panika powstaje
Generalnie to prawie nic dodać, nic ująć do tego co napisał Ge(L)o
Czego się spodziewać? Tego nie wie nikt
Na pewno nie jest przewidziane żadne świętowanie "na mieście" ani nawet pod stadionem. Przypuszczam, że po zakończeniu meczu (bez względu na jego rezultat) zostaniemy "poproszeni" o pozostanie na swoich miejscach do momentu, aż wyjdą ze stadionu kibice z Łodzi i następnie odprowadzeni bo busów. Mam nadzieję, że żadnych ekscesów nie będzie, ale przecież zagwarantować tego w żaden sposób nie mogę
Generalnie żartów nie ma o czym się parę osób przekonało w Krakowie (mimo wcześniejszych ostrzeżeń)...
Generalnie to prawie nic dodać, nic ująć do tego co napisał Ge(L)o
Generalnie żartów nie ma o czym się parę osób przekonało w Krakowie (mimo wcześniejszych ostrzeżeń)...
Do kiedy można się zgłaszać na wyjazd?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Do czwartku.