Orzeł Łódź - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 26.09.2010

żużel w Lublinie

My ich, czy oni nas?

My ich
126
72%
Oni nas
49
28%

Liczba głosów: 175

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: Orzeł Łódź - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 26.09.2010

#326 Postautor: tezetomaniak » 28 września 2010, o 10:57

Dryml miał zrobic roznice - no i zrobil. To jest ta wasza mega gwiazda i mega nazwisko na 2 ligę. Do Sweetmana pretensji nie mam, w jego przypadku można wierzyc, że po prostu nie dał rady na betonie.
Jak widac, nawet składem z nazwiskami Lublin ważnego meczu na wyjeździe nie wygra :lol: Zbyszek chyba się podda.

p.s. gratulacje dla wiesniakow, ktorzy zamiast kibicowac, pojechali sie jak zwykle najebac i porzucac butelkami.
Ostatnio zmieniony 28 września 2010, o 10:58 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#327 Postautor: Rusek » 28 września 2010, o 10:58

Ta dwa razy wiecej kasy na II lige. Zapomnijmy. Jest szansa teraz bo jak nie wejdziemy to wiadomo czy wogule bedziemy jechali w przyszlym roku? A no raczej Dryml na taki uklad nie pojdzie. Zarowno on jak i Sweetman na mecz kosztowali sporo a nie pojechali zupelnie nic dno. Juniorzy gospodarzy razem zrobili 15 pkt a nasi we dwoch jeden i to jeden na drugim, eh...
Ale do barazy trzeba podejsc!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

janaz

#328 Postautor: janaz » 28 września 2010, o 11:01

Jeżeli prawdą jest że są wobec Drymla zaległości, zapomnijcie o Drymlu.
Znany jest w całej Polsce nie zapłacone = brak punktów.
Już przed meczem było wiadomo że Sweetman w Łodzi nie zaistnieje,
Kostro tym bardziej. (pisałem, zostałem zakrzyczany)
Zarząd to totalne nieporozumienie roztrwonili kasę z Bogdanki
na mecze bez znaczenia podpisując idiotyczne kontrakty a teraz płacz ze nie ma kasy.
Obrażalski trener dopełnia ten nieciekawy obraz. (Darkin)
Baraże bez zakontraktowania Fishera to raczej bez szans.
ps
Wojciechowski twierdząc że mecz ich kosztuje 120 tys zł
ośmieszył się do oporu.
To ile im płaci? średnio 2000zł za punkt?
Ostatnio zmieniony 28 września 2010, o 11:07 przez janaz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#329 Postautor: MLSpeedy » 28 września 2010, o 11:02

Rusek pisze:Ta dwa razy wiecej kasy na II lige. Zapomnijmy.

Ja tylko zaproponowalem moje marzenie :lol: a tak na powaznie to nie wiemy ile Bogdanka dala to po pierwsze, a po drugie coraz glosniej jest o tym, ze LW zalozy nowy klub i beda go prowadzic "swoi" ludzie. Moze to jakis pomysl?

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#330 Postautor: Hela » 28 września 2010, o 11:04

Zarowno on jak i Sweetman na mecz kosztowali sporo

Jak mogli kosztować sporo skoro zrobili całe 6 punktów!!!!! Wierzysz w te pierdoły, które ktoś opowiada po gazetach? Uwierz we własny rozum, bo to co ktoś mówi nie zawsze musi być prawdą.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#331 Postautor: Rusek » 28 września 2010, o 11:06

Ciekawie brzmi ;). Na pewno swoi swoimi pieniedzmi inaczej by zarządzali.
Skoro Wojciechowski placze ze tyle ich to kosztowalo a zero wyniku z ich strony to na pewno jest to prawda. Za darmo nie przyjezdzaja.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Awatar użytkownika
Desmo
Junior

#332 Postautor: Desmo » 28 września 2010, o 11:15

A może Dryml z premedytacją tak pojechał?? może były/są zaległości finansowe co do niego?
Wg mnie, jakby miał na bieżąco płacone i nie byłby odsunięty od ostatniego meczu u Nas, to pojechałby dobrze w Łodzi.
W innych klubach już się nauczyli aby nie pogrywać z Drymlem z ten sposób.]

P.S.
I po jakiego było wyłączać forum zaraz po meczu :lol: :lol: :lol:
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#333 Postautor: Bozena » 28 września 2010, o 11:16

Rusek pisze:Brawa dla Karola Barana i Mariusza Puszakowskiego naszych liderów! Jechali w Łodzi niemal jak u siebie przy czym Dryml nie jechał nawet połowy tego. Walczyl tez Tomasz Rempala i jemu również trzeba podziękować.

Tomek Rempała walczył ??Jak dla mnie pojechał przyzwoicie w jednym wyścigu- z Dymem, który zaliczył kiepski mecz. Uważam, że T. R. też w dużym stopniu przyczynił się do naszej porażki :(

Shack
Administrator

#334 Postautor: Shack » 28 września 2010, o 11:20

wszystkim zwolennikom spisków, zamachów itp odpowiadam, że forum miało awarię serwera i nijak to sie ma do meczu w łodzi.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#335 Postautor: Gelo » 28 września 2010, o 11:27

Desmo pisze:A może Dryml z premedytacją tak pojechał?? może były/są zaległości finansowe co do niego?
Wg mnie, jakby miał na bieżąco płacone i nie byłby odsunięty od ostatniego meczu u Nas, to pojechałby dobrze w Łodzi.

P.S.

Takie uklady zawsze działaja w dwie strony - Dryml juz stoczyl sie do drugiej ligi. Jeszcze max dwa sezony z takimi zachowaniami i nie znajdzie zatrudnienia nawet w Krakowie. Niech on w pierwszej kolejnosci przestanie sie frajersko wywracac i dawac objeżdżać ogórkom, a potem wyciaga łape po pieniadze. Po tym co pojechal w Lodzi to on powinien wplacic kase do klubu.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#336 Postautor: yamahaR1 » 28 września 2010, o 11:32

ja tylko się zastanawiam po co było to podrzucanie Drymla po meczu? :roll: no chyba, że chcieliście go więcej razy podrzucić niż złapać ...

Shack
Administrator

#337 Postautor: Shack » 28 września 2010, o 11:36

pewnie po to samo co rzucanie butelkami w Skrzydlewska :)

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#338 Postautor: Hela » 28 września 2010, o 11:38

Gelo pisze:
Desmo pisze:A może Dryml z premedytacją tak pojechał?? może były/są zaległości finansowe co do niego?

P.S.

Takie uklady zawsze działaja w dwie strony - Dryml juz stoczyl sie do drugiej ligi. Jeszcze max dwa sezony z takimi zachowaniami i nie znajdzie zatrudnienia nawet w Krakowie. Niech on w pierwszej kolejnosci przestanie sie frajersko wywracac i dawac objeżdżać ogórkom, a potem wyciaga łape po pieniadze. Po tym co pojechal w Lodzi to on powinien wplacic kase do klubu.

Akurat ten jego upadek ja odczytuje zupełnie inaczej. Został na starcie, było 5:1 i trzeba było ratować wynik. Tomek Rempała nie domyślił się, żeby kłaść się na tor i dać Czechowi jeszcze jedną szansę. Lukas moim zdaniem zrobił to dla dobra zespołu (oczywiście lepiej by zrobił gdyby wygrał i nie musiał się przewracać).
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.

meesha
Trener
Kontakt:

#339 Postautor: meesha » 28 września 2010, o 11:47

pewnie po to samo co rzucanie butelkami w Skrzydlewska

Przecież to nie był "rzut w Skrzydlewską" tylko "rzut butelką w nieokreślony cel". Dość spora różnica choć w obu przypadkach karygodna... Ale jak czytam te płacze łodzian jacy to straszni kibice przyjechali (m.in. nakrzyczeli na polewaczkę :lol: ) to mi się niedobrze robi. Przyjadą do nich takie "kapelutki" z Grudziądza to dopiero zobaczą chamstwo na trybunach.
Winnych tych wybryków na sektorze gości (oprócz ich sprawców) należy szukać przede wszystkim wśród organizatorów - postawienie 10 ochroniarzy na 700-800 osobową grupę kibiców gości to śmiech na sali. A i tak nic tam nie robiła ta ochrona (a przecież za darmo tam nie stoją, są w pracy i płacą im za utrzymanie porządku). Skąd się wzięły na stadionie flaszki wódki czy choćby puszki z piwem??? Czemu rzucający butelką nie został wzięty za wsiarz i wyprowadzony ze stadionu??? Pytania można mnożyć, a odpowiedź jest jedna - organizator chciał przyoszczędzić kasy i nie zabezpieczył w odpowiedni sposób imprezy masowej, mimo że został z wyprzedzeniem poinformowany o spodziewanej liczbie kibiców gości...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

jerry78
Trener

#340 Postautor: jerry78 » 28 września 2010, o 11:51

Ale akcja Barana w 7 biegu to majstersztyk. Praktycznie na jednej prostej minął i Jankowskiego i Jędrzejewskiego. Brawa dla Karola przede wszystkim za początek zawodów. Widać, że nie tylko na przyczepnym potrafi jechać.

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#341 Postautor: Hela » 28 września 2010, o 11:58

a tak na marginesie to nie pojmuje takiego wywyższania ze względu na funkcje, status społeczny, posiadamy majątek.
jaka to różnica, czy rzuconą butelką dostałaby w łeb europosłanka Skrzydlewska czy Stefek Burczymucha z Milejowa. Człowiek to człowiek, a tu wielka afera. Komisje śledczą zaraz do tego powołają.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#342 Postautor: niespokojny » 28 września 2010, o 11:58

A taki Sweetman robil wczoraj jak chcial w pierwszym wysciugu Holdera i Watta.... A nawet Kowalczyka i Dyma w niedziele nie dal rady. Nie rozumiem w czym problem. Sprzet? To nie mogl kolega pozyczyc z druzyny motocykla na jeden- dwa biegi.

Ja nie wiem czy jest sens jechania tych barazach, jezeli mamy sie zadluzac. Tak przynajmniej latwiej wyjdziemy na prosta finansowa. Biorac pod uwage ze inne kluby maja ogromne problemy z kasa, bylibysmy w lepszej sytuacji. Pila niewiadomo czy pojedzie, Opole i w Krakow w duzych dlugach, Miskolc juz po dwoch meczach bez kasy zostal, Krosno problemy....

Co do meczu to zawiedli calkowicie obcokrajowcy. Totalne dno. Mieli wygrac mecz a lacznie zdobyli 6pkt. Gwiazda GP dostaje lupnia jak leci od Stacha Burzy :lol: . Z czym do ludzi. Brawo dla Karola i Mariusza. Takiego wyniku sie nie spodziewalem. Szacun.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#343 Postautor: GIGI » 28 września 2010, o 12:06

jerry78 pisze:Ale akcja Barana w 7 biegu to majstersztyk. Praktycznie na jednej prostej minął i Jankowskiego i Jędrzejewskiego. Brawa dla Karola przede wszystkim za początek zawodów. Widać, że nie tylko na przyczepnym potrafi jechać.

..i to jest szansa na baraże. Wiem że jest ciężko ale chyba za dużo było zainwestowane w klub w tym sezonie żeby to teraz zmarnowac. Wiem, że kasa, że prezes, że za dużo spotkań do jednej bramki, itp, itd. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i na baraże trzeba się spiąć. Spróbować w Lublinie( z publicznością nie powinno być problemu i mecz powinien się spłacić), jak nie wyjdzie to wtedy w Rybniku już odpuścić. Zaraz fala krytyki spadnie na mnie ale uważam mimo wszystko że Dryml powinien pojechać u nas z Rybnikiem( o ile do meczu dojdzie). Puzona i Barana też stać na bdb wynik i to nie tylko u nas. Sweety u nas to też inny rider. Spójrzmy na wynik Rybnika na lotnisku w Poznaniu i to w najsilniejszym składzie. Wiem, wiem, Poznań to nie ta sama liga ale i Kylmaekorpi to też już nie ten sam zawodnik ;) Ja mimo wszystko widzę szanse.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#344 Postautor: Manitou » 28 września 2010, o 12:08

Nie wiem jak Wy, ale ja widzialem lecącą butelkę po tym jak "mądry" Jacuś przejechał koło naszej pani doktor (pozdrawiam;)) i Puzona specjalnie dodając gazu i częstując ich szprycą. Nie chcę bronić tego który rzucił, jednak skoro już tu go odsądzacie od czci i wiary, to obiektywnie przyznajcie, że sytuację sprowokował żużlowiec gospodarzy. Łodzianie też niech nie płaczą tylko opierdzielą Jacka za burackie zachowanie.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#345 Postautor: yamahaR1 » 28 września 2010, o 12:09

czy łatwiej wyjdziemy na prostą w 2 lidze? przy wynikach 65-25 i minimalnej frekwencji raczej dużo nie zaoszczędzimy. Jak pokazał wyjazd do Łodzi na kibiców będzie można w niedzielę liczyć, z Rybnika też będzie pewnie spora grupa. Warto chyba jeszcze trochę dołożyć i powalczyć do końca

Speedway-Mati
Zawodowiec

#346 Postautor: Speedway-Mati » 28 września 2010, o 12:12

Manitou pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja widzialem lecącą butelkę po tym jak "mądry" Jacuś przejechał koło naszej pani doktor (pozdrawiam;)) i Puzona specjalnie dodając gazu i częstując ich szprycą. Nie chcę bronić tego który rzucił, jednak skoro już tu go odsądzacie od czci i wiary, to obiektywnie przyznajcie, że sytuację sprowokował żużlowiec gospodarzy. Łodzianie też niech nie płaczą tylko opierdzielą Jacka za burackie zachowanie.

Dokładnie. To było po przerwanym wyścigu, więc na moje oko te zajście podchodziło trochę pod niesportowe zachowanie... Sędzia jednak tego nie widział, zresztą jak wiele innych kontrowersyjnych sytuacji :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#347 Postautor: Hela » 28 września 2010, o 12:12

Łatwo się mówi - dołożyć bo tyle już zainwestowano. Skoro tak łatwo to idzcie do prezesa i dołóżcie za niego. Później za prezesa nikt tych długów nie będzie spłacać, a na pewno nie kibice.

Koper
Trener
Kontakt:

#348 Postautor: Koper » 28 września 2010, o 12:16

Jeśli to tylko o tej jednej butelce mowa to z tego co kojarzę to ona nie trafiła w Skrzydlewską tylko poleciała na tor...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#349 Postautor: kilar » 28 września 2010, o 12:17

No mi tez sie wlasnie tak wydaje.

Przyjedzie do Lodzi betonowe Gniezno, betonowy Grudziadz, betonowa Bydgoszcz i pogonia Orzelka do 35, to Jacus juz tak rekami nie bedzie machal, a Ruteckiemu odechce sie robic twardego toru.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#350 Postautor: GIGI » 28 września 2010, o 12:25

;)
.. to melodia przyszłości kilar, póki co przyjechał niebetonowy Motor i dostał lanie. Rutecki sie cieszy a my się smucimy.