janek pisze:Może wytypujemy kto z naszych seniorów pojedzie najsłabiej, ja stawiam na Rempałę.
U nas na torze to jeszcze jakos powinien pojechac i zrobic te 10. Inna bajka to bedzie w Rybniku.
janek pisze:Może wytypujemy kto z naszych seniorów pojedzie najsłabiej, ja stawiam na Rempałę.
Drymel?a to on u nas jeździ? Rymel tak Dryml tez ale zeby Drymel to pierwszy raz slysze hehe 2w1?manjolo pisze:że prędzej Drymel zawali ten mecz niż TR,
synek pisze:Drymel?a to on u nas jeździ? Rymel tak Dryml tez ale zeby Drymel to pierwszy raz slysze hehe 2w1?manjolo pisze:że prędzej Drymel zawali ten mecz niż TR,
A to niby kto na naszym forum pisze pod nickiem Koper jak nie ja ?GIGI pisze:to jest tak oczywiste jak to że Kopernik nie żyje.
kmzlublinfan pisze:A ja uwarzam tak: trzeba zrobić trening. Zebarać wszystkich wolnych zawodników z naszego klubu i niech się zmierzą o miejsce w składzie. Niech jadą najlepsi. I to samo zrobic z junioroami bo wiadomo, że na pozycji krajowego i tak pojedzie Kostro.
Koper pisze:A to niby kto na naszym forum pisze pod nickiem Koper jak nie ja ?GIGI pisze:to jest tak oczywiste jak to że Kopernik nie żyje.
go! pisze:Ktos mi usunal posta w tym watku. Czy moge zapytac kto i dlaczego? A jezeli odpowiedz ma byc "bo nie byl na temat", to czy moge zapytac dlaczego post, na ktorego odpowiedzia byl moj, ciagle "wisi" w niniejszym watku? Albowiem jest rownie nie na temat jak moj!