Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Nie ma takiej opcji że harry na prezesa czy dyrektora.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak nie ma takiej opcji to nie. Natomiast jak człowiek który prawie wszystko o tym sporcie wie to w ramach doractwa można coś pomóc. Ja wiem o ile ktoś po takie coś się zgłosi bądź poprosi. Ja cały czas w życiu wychodziłem z założenia, że lepiej się spytać niż uczyć się na swoich błędach które niekiedy dużo kosztują. Pozdrawiam.
ApelowałI on ma zostać posłem?? Co on tam bedzie robił?![]()
PS. Pamiętajcie, że według nowego regulaminu każdy klub musi wypłacić wszystkim swoim zawodnikom pieniądze do 15 listopada. Jeśli tego nie zrobi to nie uzyska licencji na sezon następny.
Przepis maksymalnie rygorystyczny i nie mam pomysłu jak go obejść.
Jeśli on wejdzie, to wszystkie kluby staną się przynajmniej teoretycznie podobnie wypłacalne.
Gelo pisze:zdecydowanie jestem za Trojanem. Mial słabszy sezon w Poznaniu ale o jakims wielkim "odbudowywaniu" nie moze byc mowy bo to nie była ruina. Był znacznie lepszy niz Puzon w Gnieznie.
Obawiam sie, ze chlopak ze sprzetem stoi gorzej niz zle... Pytanie czy jest sens inwestowac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:ApelowałI on ma zostać posłem?? Co on tam bedzie robił?![]()
PS. Pamiętajcie, że według nowego regulaminu każdy klub musi wypłacić wszystkim swoim zawodnikom pieniądze do 15 listopada. Jeśli tego nie zrobi to nie uzyska licencji na sezon następny.
Przepis maksymalnie rygorystyczny i nie mam pomysłu jak go obejść.
Jeśli on wejdzie, to wszystkie kluby staną się przynajmniej teoretycznie podobnie wypłacalne.
Po 1. Już nie raz przekonaliśmy się, że pomimo długów i regulaminów zadłużone zespoły jechały w sezonie.
Po 2. Wystarczy przekazać zobowiązania na np. żonę, ciotkę czy wuja zawodnika i zawodnik spłacony...