Możesz przybliżyć co "bycie w Opolu" by zmieniło w moim myśleniu?
Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Nie, no czepiłeś się mnie 
grzesieck pisze:z kim by nie podpisali to i tak w Opolu standardowo w dupe :]
Tutaj masz cala prawde i tylko prawde
I od razu mowie, ze takie grzesiecki wiedza co mowia
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
kibicLBN pisze:A co skłania Cie do takiego stwierdzenia że wykręciłby1,9 ? Widziałeś tego zawodnika w akcji chociaż kilka razy w życiu? Śledzisz jego dokonań poza granicami kraju? A to i tak było by za mało by przewidywać takie rzeczy.....
Niestety na własne oczy nie widziałem go w akcji, ale mój brejdak cioteczny widział go dwa razy i mówił, że jest to bardzo waleczny zawodnik, który nie boi się walczyć na trasie. Poza tym to tylko przepuszczenia więc wiesz. Pozdrawiam
I Love Speedway
Nie no ja też trochę napisałem jak bym był jakis super mądry
A tak nie jest do końca
. Chłopak pokazał potencjał, ale głównie na ogórkach więc stąd ta moja uwaga. Takie przypuszczenia są trudne do zweryfikowania, ja np. przypuszczam, że Miesiąc wykręci grubo ponad 2,00 w tym sezonie, ale jak to będzie się miało do realiów ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Grunt, że doszliśmy do porozumienia
. A co do miesiąca to się całkowicie z Tobą zgadzam. Też mam takie przeczucie i oby tak było rzeczywiście. Paweł to walczak, więc punktów za darmo oddawać nie będzie.
I Love Speedway
Jak informuje strona główna Kolejarza Opole
http://www.kolejarzopole.pl
Rafał Fleger, Michał Mitko i Adam Czechowicz w Opolu.
http://www.kolejarzopole.pl
Rafał Fleger, Michał Mitko i Adam Czechowicz w Opolu.
Do Opola to nasi pojadą na wycieczkę, nawet pięciu Gollobów by nie pomogło.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Opole w tym sezonie dostało u siebie z Łodzią i Rawiczem oraz remis z Krakowem. Z Ostrowem i Piła 4 punkty przewagi.
Wszelkie "dziwne" statystyki dotyczące historii spotkan pomiedzy dwoma zespołami w jakiejkolwiek dyscyplinie to zazwyczaj czysty przypadek
Wszelkie "dziwne" statystyki dotyczące historii spotkan pomiedzy dwoma zespołami w jakiejkolwiek dyscyplinie to zazwyczaj czysty przypadek
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Co do zasady tak jest.
Z tym, że Lublin od dwudziestu lat jeździ się składem węgla i papy i w ogóle na wyjazdach wygrywa rzadko, dlatego w głowach niektórych urosły mity o torach gdzie nasi nigdy nie wygrywają (Krosno - mit obalony w tym roku, Opole - mit będzie obalony w przyszłym, Grudziądz - mit będzie obalony za dwa lata
).
Z tym, że Lublin od dwudziestu lat jeździ się składem węgla i papy i w ogóle na wyjazdach wygrywa rzadko, dlatego w głowach niektórych urosły mity o torach gdzie nasi nigdy nie wygrywają (Krosno - mit obalony w tym roku, Opole - mit będzie obalony w przyszłym, Grudziądz - mit będzie obalony za dwa lata
A kto powiedział, że Grudziądz w tym roku nie spadnie?
Legend o obiektach sportowych krąży wiele, dlatego nie ma co się dziwić, że i na naszym forum krążą.
Legend o obiektach sportowych krąży wiele, dlatego nie ma co się dziwić, że i na naszym forum krążą.
Forumowa napinke uwazam za rozpoczeta 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... w-rawiczu/
Kolejny "megatransfer", tym razem do Rawicza trafił Vissing. 6 może coś ciekawego powiedzą ostrowianie..
Kolejny "megatransfer", tym razem do Rawicza trafił Vissing. 6 może coś ciekawego powiedzą ostrowianie..
Mega nie mega ale ja pamietam jak w pierwszym naszym meczu w Łodzi Vissing woził naszych liderów jak chciał.
Oj i w Rawiczu będzie bardzo ciężko. Chyba że znowu nie będą mieli toromistrza.
Oj i w Rawiczu będzie bardzo ciężko. Chyba że znowu nie będą mieli toromistrza.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ale to dobrze że inne drużyny się wzmacniają, przynajmniej mecze nie będą do 25 czy 30 a wydaje mi się to lepiej dla widowiska i klubowych finansów.
Sipma Lublin