Jeśli chodzi o tego zawodnika, to on nie tylko wraca do Lublina, ale w ogóle na tor, chodzi o Polaka. Decyzję czy będzie u nas jeździł trzeba jednak odłożyć na później, może nawet do wiosny.
Jerzy Mordel
źródło syfy
Jeśli chodzi o tego zawodnika, to on nie tylko wraca do Lublina, ale w ogóle na tor, chodzi o Polaka. Decyzję czy będzie u nas jeździł trzeba jednak odłożyć na później, może nawet do wiosny.

mariusz1987 pisze:no tak, trzeba czekać do wiosny bo nie wiadomo czy Trumiński w ogóle zda znów licencje, co za porażka, brak mi słów
nie rozumiem podstaw decyzji o zatrudnieniu kogos takiego,
go! pisze:Ludzie!
Wiecie na temat tego zuzla wszystko. Nazwiska, adresy, ile kto zrobil w calej karierze punktow w jakim miescie, w jakich klubach jezdzil w jakich latach, na pamiec wiecie jaki kto ma KSM, rekordowe czasy wszystkich torow w Polsce i na swiecie, kto jest gdzie trenerem, menadzerem a kto sponsorem. Scigacie sie w quizie wiedzy o zuzlu z innymi miastami, a nie wiecie ze Sebastian Truminski mieszkal i mieszka w Lublinie?
go! pisze:mariusz1987 pisze:no tak, trzeba czekać do wiosny bo nie wiadomo czy Trumiński w ogóle zda znów licencje, co za porażka, brak mi słów
nie rozumiem podstaw decyzji o zatrudnieniu kogos takiego,
Ludzie!
Wiecie na temat tego zuzla wszystko. Nazwiska, adresy, ile kto zrobil w calej karierze punktow w jakim miescie, w jakich klubach jezdzil w jakich latach, na pamiec wiecie jaki kto ma KSM, rekordowe czasy wszystkich torow w Polsce i na swiecie, kto jest gdzie trenerem, menadzerem a kto sponsorem. Scigacie sie w quizie wiedzy o zuzlu z innymi miastami, a nie wiecie ze Sebastian Truminski mieszkal i mieszka w Lublinie?
bkapusta pisze:Ale wnosisz, ze powrot do Lublina nalezy rozumiec doslownie, ze ten ktos wroci do miasta Lublin?Czy chodzi o to, ze wroci do lubelskiej druzyny - bo tak ja to rozumialem.
To kto tu w końcu jest "dajebany"?meesha pisze:k... Mam znow banami straszyc?
go! pisze:bkapusta pisze:Ale wnosisz, ze powrot do Lublina nalezy rozumiec doslownie, ze ten ktos wroci do miasta Lublin?Czy chodzi o to, ze wroci do lubelskiej druzyny - bo tak ja to rozumialem.
Jesli ktos mial na mysli to co napisal to definitywnie wychodzi z jego slow, ze powrot jest fizycznie do miasta. No przeanalizuj raz jeszcze:
"Jeśli chodzi o tego zawodnika, to on nie tylko wraca do Lublina, ale w ogóle na tor"
Gdyby bylo w odwrotnej kolejnosci to tez mialbym watpliwosci a tak?
Edit:
Chociaz...
Im wiecej razy to czytam, tym mniej jestem pewny
meesha pisze:k... Mam znow banami straszyc?
Torsen pisze:To kto tu w końcu jest "dajebany"?meesha pisze:k... Mam znow banami straszyc?