Transparent dla Dadosa
Apocalips pisze:Jeśli chcecie zrobić naprawdę porządną flagę to musi się tym zająć firma produkująca coś takiego,a ceny w takich firmach są naprawdę duże. 1 osoba "sektorówki" nie zrobi, taka jest prawda.
Nic tu po mnie widzę, że macie wiele zapału i chęci, życze powodzenia w dążeniu do celu. Mam nadzieję, że zobaczę tą "sektorówkę" jeszcze w tym roku![]()
P.S. Z ciekawości dowiedziałem się ile wynosi koszt takiej porządnej sektorówki - 2,5 tys. zł
Pozdrawiam
Ja nic do tego niemam ze chceszz pomuc albo cos podpowiedziec kazda glowa sie przyda najgorsze jest to ze trzeba naterial kupic a przecierz nic na niej nie musi pisac
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 2004, o 20:05 przez zdzisio, łącznie zmieniany 1 raz.
kaar pisze:sluchajcie mam propozycje: gadalem z pewna firma i oni powiedzieli ze moga sfinansowac taka flage (powiedzialem ze koszt to ok. 2,5 tys zl) ale na fladze musialoby sie znalezc logo tej firmy - gdzies obok koziolka
Nie wiem czy wam to odpowiada - wypowiedzcie sie na ten temat
pozdr.
a moze ta firma kupilaby kevlar dla Mariusza? bo poki co prezentuje sie slabiutko... wtedy to dopiero by mieli smigajaca reklame:)
carpe diem!
kaar pisze:sluchajcie mam propozycje: gadalem z pewna firma i oni powiedzieli ze moga sfinansowac taka flage (powiedzialem ze koszt to ok. 2,5 tys zl) ale na fladze musialoby sie znalezc logo tej firmy - gdzies obok koziolka
Nie wiem czy wam to odpowiada - wypowiedzcie sie na ten temat
pozdr.
kaar nawet mozna by zrobic gdzies w rogu to ich logo a tak wogule to sie odezwij na gg domnie 2884420 zajebisty pomysl i wtedy pogadamy
witam
istnieje spore prawdopodobienstwo ze nie pojade na wyjazdowy mecz naszej druzyny do gniezna,w zwiazku z tym czekam na kontakt od osob ktore napewno na ten mecz jada,moze ktos z fc....transparent powinien byc z nasza druzyna na kazdym meczu
pozdr
Ps.chetnie przekaze go juz jutro aby w swieta nie robic klopotow
istnieje spore prawdopodobienstwo ze nie pojade na wyjazdowy mecz naszej druzyny do gniezna,w zwiazku z tym czekam na kontakt od osob ktore napewno na ten mecz jada,moze ktos z fc....transparent powinien byc z nasza druzyna na kazdym meczu
pozdr
Ps.chetnie przekaze go juz jutro aby w swieta nie robic klopotow
ok moj email to mailto:kaar@pf.pl
naprawde myslicie ze ludzie chcieliby ogladac taka flage z logo sponsora??? ja juz nie wiem co o tym sadzic
pozdr.
naprawde myslicie ze ludzie chcieliby ogladac taka flage z logo sponsora??? ja juz nie wiem co o tym sadzic
pozdr.
-
arOn_ek
- Kontakt:
Rusek moge Cie zapewnic ze jesli chodzi o Klub Kibica Stali, to jest ogromny szacunek dla Roberta, naprawde ogromny... A te hasla ktore niestety ja tez slyszalem to rzucal jakis zrobiony typ ktory siedzial niedaleko klatki...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
Proponuje zeby ktos zrobil transparenent odnośnie Kurmańskiego. Chyba wszystkie kluby, ktore byly w Lublinie i nie tylko (mecze eligi na Polsacie Sport) wywieszaly taki transparent dla Dadosa. Wiec chyba wypada ...
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2004, o 11:31 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
.Proponuje zeby ktos zrobil transparenent odnośnie Kurmańskiego. Chyba wszystkie kluby, ktore byly w Lublinie i nie tylko (mecze eligi na Polsacie Sport) wywieszaly taki transparent dla Dadosa. Wiec chyba wypada ...
Tez sie zgadzam z ty transparentem dla Kurmanka, by bylo spoko jak by ktos taki zrobil wszystcy robia dla Dadiego to my powinnismy zrobic dla Kurmanka.
-
tarnowianin