Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Zepsuty fax? Nie wiem czy śmiać się czy płakać 
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Dziennik Wschodni:
– Liczymy, że to będzie dobry rok dla Tomka i że okaże się on ważnym punktem naszego zespołu. Wierzę, że odbuduje się po ostatnim sezonie, w którym miał problemy zdrowotne. Czy nie ma już między nami nieporozumień? Były pewne rozbieżności, ale niemal dwa lata temu. Teraz wszystko jest w porządku – mówi prezes KMŻ Dariusz Sprawka.
No z rana mnie ubawił ten Sprawka. Dwa lata temu przecież jeszcze nie wiedział ani nie znał kto to Piszcz.
Niech mu ktoś ( tylko teraz kto?) zabroni mu wypowiedzi do mediów bo ciągle się ośmiesza tymi głupimi gadkami i tłumaczeniami.
Fax zepsuty w siedzibie Lubelskiego Węgla. Kompromitacja. Co za dureń go podpuścił żeby tak idiotycznie się tłumaczyć? Kiedy ci od węgla stracą cierpliwość?
– Liczymy, że to będzie dobry rok dla Tomka i że okaże się on ważnym punktem naszego zespołu. Wierzę, że odbuduje się po ostatnim sezonie, w którym miał problemy zdrowotne. Czy nie ma już między nami nieporozumień? Były pewne rozbieżności, ale niemal dwa lata temu. Teraz wszystko jest w porządku – mówi prezes KMŻ Dariusz Sprawka.
No z rana mnie ubawił ten Sprawka. Dwa lata temu przecież jeszcze nie wiedział ani nie znał kto to Piszcz.
Niech mu ktoś ( tylko teraz kto?) zabroni mu wypowiedzi do mediów bo ciągle się ośmiesza tymi głupimi gadkami i tłumaczeniami.
Fax zepsuty w siedzibie Lubelskiego Węgla. Kompromitacja. Co za dureń go podpuścił żeby tak idiotycznie się tłumaczyć? Kiedy ci od węgla stracą cierpliwość?
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Ramzes, trzeba być mało kumatym, żeby nie zrozumieć, że chodzi o połowę roku 2009, już nie musisz się tak czepiać, bo robisz to tylko chyba z jakieś przekory i zasady.
Dodatkowo jak się nie ma czego czepić, to czepmy się faxu. To nie może się zepsuć? To urządzenie jak każde inne i awarie mogą wystąpić, ale jak widać w przeciągu kilku godzin się z tym uporali.
Naprawdę wyluzuj chłopie, bo już twoich bredni nie da się czytać.
Dodatkowo jak się nie ma czego czepić, to czepmy się faxu. To nie może się zepsuć? To urządzenie jak każde inne i awarie mogą wystąpić, ale jak widać w przeciągu kilku godzin się z tym uporali.
Naprawdę wyluzuj chłopie, bo już twoich bredni nie da się czytać.
Popieram.Ramzes ma jakieś kłopoty sam ze sobą lub bardzo trudne dzieciństwo.Chce rozładować swoje emocje na ludziach za monitora. Chłopie jeśli Cię to tak bardzo uwiera co robi Prezes to pójdź do niego i wytknij to Sprawce prosto w oczy.Prezes się nie chowa po kanałach i jest dostępny dla wszystkich. No chyba że Ramzes nie masz odwagi to inna sprawa.

Nie wiem czy wiecie ale nasz klub rozmawia z Wiesławem Jagusiem 
Mars pisze:taaa i z Jurkiem Mordelem
Serio mówie. Wiem to od pana Studzińskiego.
Nie bądź śmieszny 
- Egon
- Zawodowiec
Czyżby starali się przekonać zdecydowanego na zakończenie kariery Jagusia? KSM 7,94...ale to chyba jakieś fantasmagorie.. 

O ile faks działa poprawnie to tylko czekamy na odesłanie przez Jurka podpisanego kontraktu..Mars pisze:taaa i z Jurkiem Mordelem
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2011, o 11:14 przez Egon, łącznie zmieniany 2 razy.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Mogą rozmawiać,czemu nie.Tylko pytanie o czym?
Może chcą zeby nam szkółkę poprowadził
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Jagus w wywiadzie Dla Sportowychfaktow powiedzial ze go zadna praca związana z zuzlem nie interesuje... Wiec jeśli takie rozmowy są prowadzone to tylko i wyłącznie o startach na sezon 2011 xD
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2011, o 12:37 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 1 raz.
Sipma Lublin

sound pisze:Mars pisze:taaa i z Jurkiem Mordelem
Coś mi się wydaje, że dowiedziałeś się ostatni raz czegokolwiek o transferach od p. Studzińskiego wydając go na forum
kibicLBN pisze:GIGI pisze:kibicLBN pisze:Art. 213 i 215pozostało 13 dni więc już niedługo wszystko będzie jasne, choć mogą się trafić wypożyczenia, a tak bywa w okresie wiosennym. Np. Piszcz.
... jeszcze raz zobacze to nazwisko i sobie rzygnę...
Jak żołądek GIGI ?
jerry78 pisze:sound pisze:Mars pisze:taaa i z Jurkiem Mordelem
Coś mi się wydaje, że dowiedziałeś się ostatni raz czegokolwiek o transferach od p. Studzińskiego wydając go na forum
Mam rozumieć, że Sprawka itd czytają to forum tak dokładnie?
- Łoptymista
- Trener
nie wiem czy dokladnie
ale czytac to czytaja
ale czytac to czytaja
Proponuje piszącym o rozmowach z Wieśkiem (jego pracy itp.) przeczytac ten tekst
http://www.sports.pl/Zuzel/Marchewkowe- ... 1,281.html
http://www.sports.pl/Zuzel/Marchewkowe- ... 1,281.html
Każdemu jego Everest...
Co do Jagusia - ewidentna bzdura moim zdaniem, szczególnie biorąc pod uwagę ten przywołany wyżej artykuł o marchewkach. Studziński pewnie zakpił sobie z kogoś, kto go natrętnie wypytywał. Ale... jak się o tym słyszy, to pojawia się jakieś takie fajne uczucie 
Też w to nie wierze .... ale jak do dotychczas to nie doczekaliśmy się tego " wielkiego powrotu " .
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Szczere odpowiedzi Jagusia na pytania.Szkoda takie zawodnika ale wytłuamczyl dokładnie przez co takie spadek formy.
- Egon
- Zawodowiec
Masz rozumieć, że nawet jeśli coś się zasłyszy z dobrego źródła to nieraz tego źródła się nie ujawnia..sound pisze:jerry78 pisze:sound pisze:Serio mówie. Wiem to od pana Studzińskiego.
Mam rozumieć, że Sprawka itd czytają to forum tak dokładnie?
Jaguś znalazł swój sposób na życie i chwała mu za to. Nie chce rozmienić się na drobne, czy też dorobić do żużlowej emerytury i trzeba to uszanować. Z tego co można wyczytań nie miał wielkiego problemu, żeby podjąć tą decyzję.
Dziś już raczej o niczym nowym się nie dowiemy i decydujący będzie następny tydzień. Jeszcze tylko parę dni i prawie wszystko będzie jasne. Może Sławek w końcu przetrzeźwieje i coś w tym kierunku się ruszy
Motor! Motor! Tylko Motor!
sound pisze:Nie wiem czy wiecie ale nasz klub rozmawia z Wiesławem Jagusiem
O pogodzie?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Nie, o marchewkach ;]
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- tezetomaniak
- Trener
to będzie ten "wielki powrót" Jagusia z pola do speedwaya. Może przy okazji wykorzystamy jego doświadczenie w uprawie ziemi do przeorania toru ?
- niespokojny
- Trener
Cz@rek pisze:Mogą rozmawiać,czemu nie.Tylko pytanie o czym?
O dostawach marchewki do klubu, Wiesiu jest zainteresowany
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych