Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
Górnicze czyli zielono-czarne.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
i pióropusze będą mieli na kaskach:
kapitan zespołu - zielony,
zawodnik prowadzący parę - biały,
zawodnicy drugiej linii - czarny,
juniorzy - czerwony.
Teraz konkurs: dlaczego juniorzy dostają pióropusz czerwony?
juniorzy - czerwony.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
niespokojny pisze:I dlaczego nie ustalili wypozczenia Tadka Kostro jako goscia?
Tadzio nie może występować jako gość bo ma rocznikowo 20 lat
niespokojny pisze:Dobre rozwiazanie dal Stereo.
A ja mam pytanie, jakiego koloru beda kewlary?
Owszem, z tym, że nie na pewno...Wrzuciłem filmik, będzie dostępny za 225 minut. Nie ma dobrych rozwiązań w weekend ?
A tak z drugiej strony, po co filmiki, jak taki ubaw ...bez nich
"dresy" prawdopodobnie beda koloru bialego (nie ma obaw, ze sie pobrudza. jak sie jedzie z przodu to sie nie brudza...) z zielono-czarno-zoltymi wstawkami.
carpe diem!
- niespokojny
- Trener
Chyba nie wszystkie mecze II i ekstraligi sie pokrywaja, wiec na kilka meczy dalby rady przyjechac, no ale fakt, ze juz dosc wiekowy zawodnik
Dresiarzy nam z gwiazd zrobia
. Zielono-czarne - to Lublin czy Rybnik 
Dresiarzy nam z gwiazd zrobia
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No przecie my z Rybnikiem teraz jedna branża 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Crocop pisze:A ja bym proponował żebyś zamilczał na wieki i nie w******ł pozostałych użytkowników tego forum. Pozdrawiam
A ja bym proponował abyś nie wypowiadał się w imieniu wszystkich użytkowników tego forum, bo niektórych wku...ia np. działalność Dyretora ...
Hayden pisze:Zrobil dla tego klubu sto razy wiecej niz my wszyscy razem wzieci (nie liczac harrego). Pasuje?
Skoro tak dużo zrobił to wymień mi dajmy na to np 5 rzeczy, które sam zrobił rzeczywiście i zrobił to od samego początku dobrze i przemyślanie a nie na zasadzie gaszenia pożarów po tym jak ktoś mu zwrócił uwagę że się pali ...
alfkrystian pisze:Codziennie rano ,kiedy wychodzę do pracy kundel sąsiada wściekle ujada zza ogrodzenia ,piana cieknie mu z pyska a oczy wyrażają nienawiść .Jednak gdy brama jest otwarta ,skowyr na widok swojego wrogiego obiektu ,spier...... z podkulonym ogonem i jakoś dziwnie nie szczeka.Dzisiaj od 19 furtka była szeroko otwarta nie tylko dla mojego bohatera
Chętnie bym z tej furtki skorzystał, niestety ale człowiek ma obowiązki a do Lublina kawałek ...
Z drugiej strony to co by to dało nerwową atmosferę i niewygodne pytania podejrzewam że już po pierwszym jak nie to na pewno po drugim zostałbym albo wyproszony ze spotkania lub też nie dopuszczony już do głosu ...
Uważam że ta sytuacja przypomina mi film o Dyzmie. Mamy swojego Nikosia tyle że jak tak dalej pójdzie to Nikoś zostanie a sponsor będzie miał już tego dość. Całe szczęście i nadzieja że Jacek wraca i ogarnie to wszystko ... ale oczywiście jak do tej pory cały splendor na klatę przyjmie nasz Prezes ...
Nie leżymy, ale do profesjonalnego klubu którym chcemy być to daleko zwłaszcza z takim Prezesem
Ps.
jerry78 pisze:jest pomysł, żeby mecze wyjazdowe kibice oglądali wspólnie na telebimie w amfiteatrze przy stadionie Lublinianki, wraz z pełnym zapleczem kateringowym (w 100% nie jest to jeszcze pewne bo trwa ustalanie szczegółów z firmą zewnetrzną, która by się tym zajęła)
może lepiej żeby oglądali na żywo i dopingowali ? chyba że to nie jest za free i każdy za to płaci ...
Edit Ps. 2 Pan Dariusz idealnie by pasował na rzecznika prasowego klubu bo na prawdę szczerze ma do tego i predyspozycje i talent ...
zamiast 500 + program Beryl +
jest pomysł, żeby mecze wyjazdowe kibice oglądali wspólnie na telebimie w amfiteatrze przy stadionie Lublinianki, wraz z pełnym zapleczem kateringowym
Szczerze liczę, ze to nie wypali, bo klub robiłby mi krecią robotę jeśli chodzi o wyjazdy i o to, żeby nas było jak najwęcej na miejscu
chodzi o to, żeby nie dać rywalom zarobić na biletach 
-
Smirnek_
- Senior
ravajas pisze:i pióropusze będą mieli na kaskach:
juniorzy - czerwony.
A czy będą jeździć w kaskach górniczych z latareczką? Można by rozgrywać zawody nocne
Z drugiej strony to co by to dało nerwową atmosferę i niewygodne pytania podejrzewam że już po pierwszym jak nie to na pewno po drugim zostałbym albo wyproszony ze spotkania lub też nie dopuszczony już do głosu ...
Z pewnością
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."