Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Deri
Senior

Re: Treningi

#3901 Postautor: Deri » 10 kwietnia 2011, o 16:17

Sparing wyglądał jakby do Krosna przyjechała ekipa z czubu 1 ligi...

Tor generalnie do ścigania idealny nie był, 2 łuk to w zasadzie jedna wielka mulda... Kto wyszedł dobrze ze startu i trzymał gaz ten dojeżdżał na punktowanych pozycjach.
Nasi w ogóle ze startu się nie zabierali.
Miturski, Celmer, Simota, Jacobsen tragedia, nie mówię o punktach tylko o jeździe.
Szatmari zabrał się raz ze startu, motor padaka, bronił się jak mógł żeby go szybszy rywal nie wyprzedził.
Bager dość się ze startu zabierał, błędów na dystansie nie dużo to i dowoził te punkty choć w jednym starcie miał chyba dużego farta, bo przeciwnik wpadł w dziure i ledwo uratował się pod bandą przed upadkiem.
Hadek jak na juniora pozytywnie się zaprezentował.

W Lublinie w zasadzie najgorszy odziwo Piszcz, ani startu ani dystansu, odpuszczał.
Miesiąc bardzo walecznie po przegranym starcie, Proctor pewnie od początku do końca, Aspegren jest walczak i osiołka ma też dobrego.
Generalnie sprzętowo różnica jednej klasy.

Wpis z Krosna forum.

HAHAHA Sowinho czekałem na twój post. Baran, Puszakowski, Piszcz bez kondycji . Nawet mi sie nie chce rozwijac dalej, bo Ty sowinho w swoich postach zenujący jestes. Baran człowieku to sie bawił na pół gazu jechał to samo Puszakowski moze ubierz okulary jak nie widzisz. A po torze ich tak rzucało przez te dziury które sie utworzyły na torze znawco od 7 bolesci chodzacy na zuzel od 30 lat

Żenujący ten cały pseudo mecz . A Krosno to nic nie pokazało , może tylko Szatmari w jednym biegu bo później to pewnie motor mu się posypał. Z przyjezdnych to jeździł jak harpagan Miesiąc , Baran nic nie pokazał chociaż sprzęt miał bo zwalniał na zakrętach i odpuszczał , Proctor jechał też spoko. Krosno jak mówię słabiutkie i wydaję mi się że to Krosno się wycofało a nie Lublin bo oni sprzętowo odbiegali znacząco od Lublina.

Proctor, Suchecki, Baran, Aspegren, Miesiąc poza zasięgiem Krosna tak to mozna nazwac. Puszakowski też dobrze ale wydaje mi sie, ze odpuszczał. Łukaszewski bardzo słaby, a Piszcz ze startu tez sie nie mógł zabrac ale cos probował na trasie ale nie wychodziło.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#3902 Postautor: kmzlublinfan » 10 kwietnia 2011, o 16:55

Potencjał jest. To jest ważne. Teraz niech chłopaki się spasują z naszym torem i będzie dobrze. Zaskoczył mnie i to bardzo Suchecki. Proctor też dobrze. No i Aspgren normalnie bajka. Oby to się utrzymało przez cały sezon. I jak zwykle to samo czyli kwestia polskiego juniora. Czyli trzeba kogoś szukac i to tak w miarę szybciutko.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3903 Postautor: kibicLBN » 10 kwietnia 2011, o 16:58

Sledzio pisze:Proctor w Anglii na 50 biegów :) nie wygrał żadnego biegu a w Polsce 2 starty i 2 biegi wygrane :D A wszyscy prawie mieszali go z błotem :) Anglia to nie POLSKA.

Pisałem niedawno:
kibicLBN pisze:Z tego co ja widziałem to z formą nie jest tak źle jak ze sprzętem. Może na Polskę ma lepsze fury.

Ale wszyscy siali panikę, spokojnie ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#3904 Postautor: Kshyhu » 10 kwietnia 2011, o 17:27

ravajas pisze:Ponadto słowo "zdąrzyli" pisze się przez "ż".

Taaaak? A ja dałbym sobie obciąż obie łapy, że przez "ż" ;)
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3905 Postautor: ravajas » 10 kwietnia 2011, o 17:32

Kshyhu pisze:
ravajas pisze:Ponadto słowo "zdąrzyli" pisze się przez "ż".

Taaaak? A ja dałbym sobie obciąż obie łapy, że przez "ż" ;)

Co mam Ci obciążyć? ;) 8) :lol: